Stamp ont opical Rotary Internatio

rachelea

New member
Stamp ont opical Rotary Internatio

לאחרונה יצרתי קשר עם אספן זר שישלים לי בולים מארצו בנושא האוסף שלי. לחילופין ביקש ממני: Stamps on topical Rotary International שהונפקו בארץ. למישהו יש מושג לאילו בולים כוונתו? האם ניתן לסרקם ולהעלות תמונות בולים אלו? אינני יודעת למה כוונתו. תודה.

rachelea

New member
בולים ישראליים

אני מקפיצה את ההודעה. אף אחד איננו יודע למה התכוון האספן? האם כוונתו לבולים בנושאים בינלאומיים שיצאו בארץ? לבולים על רוטרי? הוא כתב: stamps on topical Rotary International issued in Israel . אני מניחה שכוונתו לבולים על רוטרי. יש מישהו שיכול להסביר לי במה מדובר?

בּני

New member
רוטרי

אם הכוונה לארגון רוטרי, יצא בול לכבוד 50 שנה לארגון, שנת 79. בני

תמיר1991

New member
כן. אלו בולים על רוטרי.

בעבר קיבלתי מכתב ממנכ"ל רוטרי בישראל, שהוא גם אספן בולים בנושא זה. רוטרי היא אגודה בינ"ל שעוזרת לאנשים מבוגרים (65+) בכל העולם. סמלה הוא בצורת גלגל שיניים, ובולים בנושא זה ניתנים להשגה בכל חנות בולים, וב- EBAY. לי יש 2 דפי מזכרת ישראלים (באוסף ישראל), גל"ז וסריית 4 MINT על רוטרי מטנזניה שקיבלתי מאותו האדם, ואני ממש אוהב אותם, לכן איני יוכל להחליף עמך אותם... מקווה שעזרתי, תמיר.

galcool

New member
רחל,

יש לי את הבול שאת מתכוונת אליו, ועוד כמה פריטים ישראליים בנושא רוטרי. אם תמצאי בשבילי בולי פילוסופיה או בולי ישראל במצב טוב מאוד שאין לי, אשמח להחליף אותם עימך.

תמיר1991

New member
גל- מזל טוב על החזרה!

מה שאתה מציע לה נקרא "החלפה לשם החלפה". גם אני עושה זאת לעיתים קרובות. ואם בא לך תיכנס למסנג'ר קצת. תמיר.

doroni10

New member
רחלה- שימי לב לפריט הבא בebay

פריט מספר: 2959702905 4 מעטפות הקשורות לרוטרי מישראל. דורון,

rachelea

New member
כן, תודה. ראיתי כבר

לאחר שבני מסר לי הפרטים, ראיתי באי ביי. האמת, האספן הזר יכול גם הוא לקנות פריט זה. תאר לך שאתחרה בו. הוא שולח לי ארבעה בולים משומשים שחסרים לי. לכן, אשתדל בתחילה לחפש את בול רוטרי ורק אם לא תהיה לי ברירה אקנה זאת.

למעלה