ולי כתוב: גולל ניר טואלט אוטומטי עוד אין לך?
1 12אניהיא New member 30/5/04 #22 ומה זה? Xlove אצלנו אתם תמיד נחשקים... הייייי תפוז אולי תהיו עדינים איתנו
N Nava5 New member 30/5/04 #23 ומה כתוב אצלכם????../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif../images/Emo108.gif
ז זה לא יוסף New member 30/5/04 #33 ולי היה כתוב: כאבי הראש משתקים אותך איני סובל מכאבי ראש... ברוך הוא!
ו וואו שגעון אני גאון New member 31/5/04 #34 ../images/Emo12.gif ולי היה כתוב "וואו שגעון אני גאון, רוצה שני סרטים ארוטיים ב- 1 ש"ח...? " מה זה מה הם רוצים להוציא אותי לתרבות רעה.? אני קטין. אמא שלי תתבע את תפוז.!!!!
../images/Emo12.gif ולי היה כתוב "וואו שגעון אני גאון, רוצה שני סרטים ארוטיים ב- 1 ש"ח...? " מה זה מה הם רוצים להוציא אותי לתרבות רעה.? אני קטין. אמא שלי תתבע את תפוז.!!!!
E emc2המקורית New member 30/5/04 #25 יש לי גם בעטיפה אחרת... ומה שקרה הוא...שחשבתי שזה חלק נוסף וקניתי גם את זה... רק בבית התברר שזה אותו הדיסק שכבר יש לי למעשה ...
יש לי גם בעטיפה אחרת... ומה שקרה הוא...שחשבתי שזה חלק נוסף וקניתי גם את זה... רק בבית התברר שזה אותו הדיסק שכבר יש לי למעשה ...
E emc2המקורית New member 30/5/04 #26 עכשיו שמתי לב שהגרב ה'מלוכלכת'... שם כבר את התמונה של העטיפה השניה של אלכסנדרוס למעלה בשרשור. נראה לי שצריך לתת לגרב כדורי הרגעה אחרת הוא 'ישגע', אותנו עם השפע שלו... איך אומרים ממזר ביוונית? מאלאקה??? או אלטרואיסט???
עכשיו שמתי לב שהגרב ה'מלוכלכת'... שם כבר את התמונה של העטיפה השניה של אלכסנדרוס למעלה בשרשור. נראה לי שצריך לתת לגרב כדורי הרגעה אחרת הוא 'ישגע', אותנו עם השפע שלו... איך אומרים ממזר ביוונית? מאלאקה??? או אלטרואיסט???
K Kurupt New member 30/5/04 #27 יש לך לב בכלל?../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif אם לא, איך שמת אותו. למה כואב לכולם שהגרב פילנטרופ?! לקרא לו "גרב מלוכלכת" באותה נשימה שאת מציינת כי צרף עטיפת-תקליט>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> זה ממש לכלוך!!!
יש לך לב בכלל?../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif אם לא, איך שמת אותו. למה כואב לכולם שהגרב פילנטרופ?! לקרא לו "גרב מלוכלכת" באותה נשימה שאת מציינת כי צרף עטיפת-תקליט>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> זה ממש לכלוך!!!
E emc2המקורית New member 30/5/04 #28 שלום לך ידידי... עוד תלמד להכיר אותי ואת 'שפתי'... נהפוך הוא: אני בהפוך על הפוך וכל כולי נפעמת מהנדיבות שלו... אין לי לב בכלל? האמת ש אין לי לפ טוב... יש לי לב טופ...
שלום לך ידידי... עוד תלמד להכיר אותי ואת 'שפתי'... נהפוך הוא: אני בהפוך על הפוך וכל כולי נפעמת מהנדיבות שלו... אין לי לב בכלל? האמת ש אין לי לפ טוב... יש לי לב טופ...
M merakli New member 30/5/04 #29 תודה לכל החברים שהתאמצו ../images/Emo24.gif|תוד בקשר לאינפורמציה על הדיסק "ALEXANDROS" שלSTAMATIS SPANOUDAKIS
תודה לכל החברים שהתאמצו ../images/Emo24.gif|תוד בקשר לאינפורמציה על הדיסק "ALEXANDROS" שלSTAMATIS SPANOUDAKIS