stalara eine mralo למי שאין אז חובה שיהיה
כ כל אופנוע New member 21/4/04 #2 כל הכבוד לך אין לאנשים שגרו באתונה שם זה היה בושה הם שמעו תאודרקיס וחג'ידקיס , זה כמו שלא השמיעו ברדיו מוזיקה מיזרחית .רק שמעו בבתים ותחנה המרכזית אתונה וסלוניקי זה כמו צפון ת"א ושכונת התיקוה.
כל הכבוד לך אין לאנשים שגרו באתונה שם זה היה בושה הם שמעו תאודרקיס וחג'ידקיס , זה כמו שלא השמיעו ברדיו מוזיקה מיזרחית .רק שמעו בבתים ותחנה המרכזית אתונה וסלוניקי זה כמו צפון ת"א ושכונת התיקוה.
ב בועז שטייר New member 21/4/04 #3 תוריד מיד את התמונה הבן אדם הזה מעביר לנו מסרים לא חינוכיים. הוא הרביץ לאישתו. הוא הימר בקזינו. והוא שתה חשיש. אני מתפלא עליך כזה אדם לא תרבותי אתה שם לנו בפורום.
תוריד מיד את התמונה הבן אדם הזה מעביר לנו מסרים לא חינוכיים. הוא הרביץ לאישתו. הוא הימר בקזינו. והוא שתה חשיש. אני מתפלא עליך כזה אדם לא תרבותי אתה שם לנו בפורום.
א אבישי בן נתן New member 21/4/04 #4 עכשיו אני מבין ..... עכשיו אני יודע מה גרם לי לשתות חשיש אם אני אפסיק לשמוע סטליוס אני גם אפסיק לשתות חשיש ?
עכשיו אני מבין ..... עכשיו אני יודע מה גרם לי לשתות חשיש אם אני אפסיק לשמוע סטליוס אני גם אפסיק לשתות חשיש ?
א אבישי בן נתן New member 21/4/04 #6 אני מנסה להפסיק .... אבל קודם אני צריך להפסיק לשמוע סטליוס וזה קשה
ס סיריוטי New member 21/4/04 #7 חחחחחח אי אפשר להפסיק לשמוע סטליוס זה בוורידים של הסאלוניקאים וגם חברנו בטורכים והלאריסאים