stairway to heaven בביצוע the doors

AeroTom

New member
אני אישית מאוד אוהב את ה-Doors

ויש לי את כל האלבומים כמובן וספר נהדר ועוד...זפלין זה עוד יותר חזק אצלי בידע וגם ניהלתי את הפורום שלהם בתפוז עד לא מזמן. תאמין לי שהייתי יודע אם היה ביצוע לשיר הזה של ה-Doors. מאוד יכול להיות שזאת להקה שיש לה את השם Doors אולי בשם והסולן באמת נשמע ממש דומה למוריסון.

קודם כל , לגבי הספר, איך הוא נקרא?

חיפשתי אותו לא מעט ולא מצאתי , ועל מה הוא מדבר בכלל? ולגבי השיר , אני לא יודע איך הם עשו את זה , אבל זה נשמע לא רק דומה למוריסון , אלא בול כמו מוריסון , ודבר כזה בילבל אותי ומודה ומתוודה שהאמנתי ישר שזה הם . גם לא ידעתי שהשיר הומצא רק אחרי שהוא מת , אבל בכל זאת , זה ממש נשמע כמוהם , ואין לי עד עכשיו תשובה . ואני בטוח שאם גם אתה היית שומע גם אתה היית חושב כמוני את אותו הדבר , שאלה הדורס . והביצוע גם מצוין ואני ממליץ לך לשמוע את השיר הזה (ולא מעודד אותך להוריד ולא שום דבר) , אבל הביצוע הוא באמת טוב , ואני עדיין מאמין שאלה הדורס , עד שמישהו יבוא ויראה לי את הלהקה האמיתית ששרה את זה . בינתיים אין אחד כזה.

AeroTom

New member
הספר זה ספר על ג'ים והלהקה. של

סטיבן דיוויס (שכתב גם את Hammer Of The Gods המופתי של זפלין), אבל הספר ממש לא קשור. סתם חלק מהציון שאני אוהב את הלהקה לא מעט ויודע עליהם לדעתי לא מעט. ותאמין לי שאם הייתי שומע את זה, לא הייתי חושב שזה ה-Doors עד כמה שזה היה נשמע דומה. כי אני פשוט יודע ב-100% שאין סיכוי שקרה כזה דבר. אני לא בא להתנשא או משהו כזה, אבל באמת אני מחשיב את עצמי כבעל ידע די נרחב על זפלין ואני יכול להגיד לך שאין סיכוי שהיה כזה דבר. ואני לא היחיד פה שאומר לך את זה כפי ששמת לב. השאלה זה אם אתה רוצה להאמין לנו או לתוכנות הלא חוקיות האלה שידועות בלא מעט קטעים לא אמיתיים שכאלה. אני אמרתי את שלי

אני אנסה לשלוח לך את הקטע הזה , אם

יש לך מסנג'ר או איסי זה יהיה יותר פשוט אני חושב , כי בפעמים שאני מנסה לשלוח משהו דרך המייל זה בדרך כלל עושה בעיות

תקשיב זה לא עובד השליחה דרך המייל

אם יש לך כמו שאמרתי קודם מסנג'ר או איסי אז אני אשלח לך את הקובץ

noamrap

New member
יש לי מסנג'ר

תזכיר לי רק איך אני אמור להשתמש בו כדי שתעביר לי את זה

מה הכוונה? אף פעם לא השתמשת

במסנג'ר? בקיצור , אתה כותב את המייל שלך ואת הסיסמא שלך , נכנס , וזה הכל . הסיסמא שאתה משתמש בה כדי לראות את המיילים שלך , ואחרי שתיכנס תביא לי את הכתובת שלך , בעצם הבאת לי מקודם , וזהו אני אשלח לך את הקובץ . הבנת?

אתה כבר לא online

וגם אני חושב שזה האוסטרלים בסופו של דבר . קשה להודות , אבל אני חושב שזה הם . נשמעים בול כמו הדורס . אבל בול , פשוט לא יאומן

ה-Australian Doors

הם להקת-מחווה ל"דלתות". כמדומני שהם אחת מלהקות המחווה הוותיקות ביותר, יחד עם The Australian Pink Floyd, כמובן. הם מתפרנסים מלהשמע כמו מוריסון ושות', והם עושים את זה בהצלחה (כלכלית) רבה כבר כרבע מאה.

melancholy man

New member
צודקת והם באמת נשמעים דומה

בכל מקרה את העניין הספיציפי אני ובועזחודורוב נברר עד הבוקר אני מניח

אני בטוח שנברר את זה עד הבוקר

והאמת היא שאתה צדקת למרות שזה לא יאומן, הייתי בטוח שזה הדורס ואין מה לעשות , טעיתי וחבל שכך

melancholy man

New member
א גיטע נאכעט

טוב שמעתי, באמת נשמע כאילו הדורס עושים את סטארוואי, חות מהגיטרות נשמע לי בדיוק אותו דבר. יאללה, גם מחר יום

חבל שלא היית פה להגיד את זה

בהתחלה , וכל הויכוח היה נמנע . אבל הם ממש נשמעים כמו הדורס שזה ממש אבל ממש לא יאומן . הייתי בטוח באלף אחוז שזה הם , וטעיתי טעות נחרצת .

ההתנצלות התקבלה , אבל תמיד טוב

לחשוב לפני מעשה. בכל מקרה שיהיה לך חג שמח לך ולמשפחתך זה הכי חשוב , ולא אם השיר בוצע או לא בוצע על ידי גויים כאלה או אחרים

melancholy man

New member
תסלח לי נמאס לי

כבר שנים שאף אחד לא ניסה לחנך אותי, עברתי מזמן את הגיל. שים לב, כמו שכתבתי לך במסר אתה היחיד שאמר לאחרים שהם מדברים שטויות, אתה מנצל את זה שהגעת למקום עם אנשים מנומסים שמנסים באמת בצורה הכי מנומסת שהם יכולים להגיד לך, שבאמת מאמינים שזה נשמע דומה, אבל כמו שהבנת זה לא הדבר האמיתי ולא יכול להיות. מאחר ואתה נחוש שהמילה האחרונה תיהיה שלך, תרגיש חופשי ללחוץ על הוסף תגובה ולכתוב משהו, את השרשור אגב, שמזמן אין לו קשר למוסיקה, תוכל למצוא בתחתית הדף בשרשור ה
שם לפחות הוא לא יקפוץ.

למעלה