stairway to heaven בביצוע the doors

stairway to heaven בביצוע the doors

פשוט גדול , שמעתי את זה , והייתי ממליץ למי שלא שמע שיילך וישמע

oribarak

New member
זה לא הגיוני

stairway נכתב כמה שנים אחרי שמוריסון נפטר

הגיוני הגיוני מאד . תלך לאימיול

ותראה שיש שם , וחוץ מזה אתה תגיד לי מה שמעתי? אני שומע את זה כל 5 דקות . תאמין לי , תחפש באימיול , זה שם

afon

New member
פשוט אימיול

זה מקור מידע אמין לחלוטין. לא היה ולא נברא ביצוע כזה. נ.ב. ראה ערך ביצוע stairway to heaven ע"י פינק פלויד, ג'ימי הנדריקס, ביטלס וכו...

אל תגיד לי לא נברא ביצוע כזה , כי

אני שומע אותו ברגע זה . אז במקום שלא תגיד שטויות ודברים לא נכונים , תהיה בשקט ותראה בעצמך שהיה גם היה ביצוע כזה , אתה לא יודע מה שאתה מדבר . מה הקשר אם אימיול אמין או לא? יש ביצוע כזה , ג'ים מוריסון שר את השיר הזה , ולא יעזור לך כלום , זו עובדה ותעשה מה שאתה רוצה

melancholy man

New member
אין לי מושג מה שמעת

אלבל ג'ים מוריסון, שנפטר בשלישי ליולי 1971, לא ביצע שיר שיצא לראשונה באלבום שיצא לחוניות חודשיים אח"כ. מעבר לזה, מעט נימוס לא הזיקה עוד לאף אחד וכאן, לא מפנים אנשים לתוכות שיתוף, נקודה!. השגות למשפט האחרון, אשמח לקבל במסר בלבד.

melancholy man

New member
התעצבנתי, אז הנה הגירסא העברית...

אבל ג'ים מוריסון, שנפטר בשלישי ליולי 1971, לא ביצע שיר מאלבום שיצא לראשונה לחנויות חודשיים אח"כ. מעבר לזה, מעט נימוס לא הזיקה עוד לאף אחד וכאן, לא מפנים אנשים לתוכנות שיתוף, נקודה!. השגות למשפט האחרון, אשמח לקבל במסר בלבד.

לא נורא אם התעצבנת גם אני התעצבנתי

כי אני אומר שיש כזה ביצוע של הדורס , ואתם מדברים כאילו נפלתי מהשמיים . אז קודם כל דיברתי בנימוס רב , ואין לי מושג על מה אתם מדברים שהאלבום יצא אחרי זה . העובדה היא שיש ביצוע של השיר הזה של הדורס , מצידי תלכו לאימיול ומצידי לא , בסך הכל רציתי להגיד לכם שזה ביצוע מעולה , ואתם במקום לבוא ולפרגן , אתם מדברים לא לעניין . אז יודעים מה? תחשבו מה שאתם רוצים , אני יודע שיש כזה ביצוע , ואם אתם לא מאמינים אז כל שנותר לי להגיד זה חג שמח לכולם ותהיו בריאים

melancholy man

New member
חג שמח גם לך

קודם כל, מה לעשות, לא חוקי לעודד להוריד קבצים בתפוז, לא קשור לכלום, זה פשוט לא חוקי. חוץ מזה, מה אני אגיד לך, תמשיך לחפש יש ביצועים מעולים של הביטלס לשירים של מאדונה, וביצוע של הנדריקס לשירים של 50sent אבל לא זה העניין, שמעת, היה לך כיף, כל השאר שטויות.

מה אתה מנסה להעליב אותי?

מה הקטע לא הבנתי , אתם מזלזלים באנשים , ואתה בתור אחד ממנהלי הפורום הזה לא אמור להתנהג ככה . לא עודדתי להוריד שום דבר , ולא מעניין אותי גם אם זה לא חוקי . ותאמין לי שאני יודע לזהות מי זה מי , ומה זה מה . אז אל תבוא ותדבר כאילו אני איזה טמבל שלא מבין במוזיקה , כשאתה אומר שאני אחפש שירים של הראפר הזה 50 סנט בביצוע הנדריקס . בוא אני אגיד דבר אחד , אתה מלנכולי והבחור השני לא כל כך מבינים כנראה אם אתם מדברים ככה . ואם אתה מדבר על נימוס ועל דרך לדבר תסתכל קודם במראה ואז תבוא ותדבר על אחרים . הזלזול שלך ממש לא במקום , ואם אתה נהנה מזה ,אשריך . אולי אם אתה תחפש שירים של מדונה בביצוע של הביטלס תוכל למצוא כמה , ואולי שירים של כריסטינה אגילרה בביצוע של ארתור לי ...

melancholy man

New member
פעם נוספת ואחרונה

ראשית, לא התכוונתי להעליב (כשאני מתכוון מרגישים את זה) מה שכן, אמרתי שכבר ראיתי הרב שמות של קבצים בתוכנות כאלה וזה לא מרשים אותי, או אומר לי שזה אמיתי. אם כבר, זה היה ירידה על אי מיול (לא כזו חוכמה גדולה). מעבר לזה, אולי זה לא מעניין אותך, אבל כשמגעים למקום, הכלל הבסיסי הוא לכבד את הכללים שלו, אחד הכללים שלנו (ומה לעשות, אני מנהל את הפורום ומחויב לכללים האלה) הוא שלא מפנים להורדה של קבצים שאין לך את זכויות ההפצה שלהם. לעניין עצמו, אני יודע שיש הקלטה של להקת קאברים מוצלחת במיוחד בשם The Australian Doors יש לי תחושה שזה מה ששמעת, אבל כמו שאמרתי למעלה, זה לא ממש משנה, מה שמשנה זה ששמעת גירסה של השיר שאהבת, העיקר זה המוסיקה לא?

בדיוק העניין זה המוזיקה מה שכנראה

לא כל כך מעניין אתכם , כי לא אני התחלתי את כל הויכוח הטיפשי הזה . ומי אלה לעזאזל the australian doors? שורה תחתונה , כל הויכוח הזה היה יכול להימנע אלמלא הזילזול שלכם פה באנשים , ואתה בתור "מנהל הפורום" או לא יודע מה , צריך לעמוד בראש העניין הזה . ונראה לי שאתה טועה בקשר ללהקת קאברים המוזרה הזאת אבל שיהיה . בכל מקרה שיהיה לכולם חג שמח (ממה שנשאר מהחג הזה)

AeroTom

New member
אף אחד לא מזלזל בך. באמת שלא

פשוט אומרים לך שקיבלת קובץ שקרי בתוכנת שיתוף לא חוקית (שבכלל לא מעודדים כאן), ואתה מסרב להאמין לזה. רק מנסים להגיד ולהסביר למה זה לא יכול להיות ושתוכנות לא חוקיות כאלה עושות זאת לא מעט.

אני הבנתי מה אתם מנסים להגיד פה ,

שזה לא הגיוני שג'ים מוריסון ישיר משהו שהומצא בכלל אחרי שהוא מת , אבל מה לעשות , יש כזה דבר . לגבי the australian doors , אז הלכתי ל all music , ושמעתי את הגירסה שלהם לשיר , וזה ממש אבל ממש לא מה שאני שמעתי . לא יודע מי שר את זה , אבל הוא נשמע בול כמו ג'ים מוריסון , אז אולי עשו איזה דבר שישמע בדיוק כמוהו או לא יודע מה , בכל אופן זה נשמע בדיוק כמוהו , ולפי איך שדיברתם פה אז בהחלט היה פה נימה של זלזול או לא יודע מה .

melancholy man

New member
אז בוא נגיד ככה

לא הייתה כל כוונה לזלזל בך באופן אישי, אני בטוח שהקובץ הזה, נשמע בדיוק כמו ביצוע של הדורס לשיר של זפלין, אני לפחות למוד ניסיון מקבצים כאלה ודברים שנמעים כמו דברים אחרים ויש לי חוסר אמון בסיסי באי מיול וקאזה (אם כי אני חייב לציין שכבר קרה שהופתעתי וגילתי שיש קאברים שהוקלטו באיזו הופעה נידחת שלא שמעתי עליה). בכל מקרה, באמת, אבל באמת, לא הייתה שום כוונה לזלזל בך אישית. שנסגור את הסיפור?

אולי לא הייתה כוונה , אבל זה מה

שהלך פה עכשיו . אני לא אחד ששומר טינה , ולא כועס על אף אחד . מה שכן הייתי רוצה שבעתיד תתנהגו קצת יותר בכבוד לאנשים , וגם אם הם טעו משסיבה כלשהי או אחרת , זה לא סיבה לבוא ולזלזל . ואני עדיין מאמין שזה הם , אבל כל אחד באמונתו יחיה . ואני עדיין מחפש שירים של מדונה בביצוע לנון והריסון ולא מוצא....

noamrap

New member
על מה אתה מדבר ????....

אימיול זו תוכנה לחובבי וירוסים מושבעים ואי דיוקים מגוחכים עד מכעיסים (כמו זה שהעלית עכשיו לדיון). אני מציע לך, במקום לשלוח אותנו לאתר מלא וירוסים, שתביא לנו הוכחה כתובה באתר כלשהו שקיים בכלל ביצוע כזה. כבר ראיתי מיליון פעם בקאזה או אימיול שכתוב שהדורז מבצעים את STAIRWAY ובסוף - אחרי ההורדה - זה התגלה מן הסתם כעוד בוטלג של לד זפלין או איזה חאפר שהקליט בבית שלו את עצמו מחקה את מוריסון. לא חסרים מקרים כאלה בתוכנות ההן ובגלל זה אני מדיר את רגליי מהן. קאזה ואימיול הן בהחלט לא התוכנות לחובב המוזיקה שדואג לדייק בפרטים. אתה יכול להתעצבן (לא שזו הכוונה שלי חלילה...) אבל פשוט אין כזה ביצוע של מוריסון, SORRY. נקודה. אבל תהנה מהשיר בכל מקרה.... אם זה עושה לך טוב אז זה מה שחשוב.

תקשיב ותקשיב טוב . לא שלחתי אף אחד

לאתר מלא וירוסים , ואל תסלף פה עובדות . הדבר היחידי שאמרתי זה שיש שיר שנקרא stairway to heaven , ובאופן מפליא הביצוע הוא של הדורס , ולא איזה חאפר או איזה אוסטרלי מקיבינימט . מצידי תדיר את רגלייך מאיפה שאתה רוצה , זה בכלל לא מעניין אותי מה אתה עושה . כל אחד מה שטוב לו . השיר הזה בביצוע של לא יודע מי , נשמע בדיוק !! , כמו הדורס וזה לא רק הסולן זה גם קולות הרקע , הצלילים וכל מה שמאפיין את הדורס . אני מודה שזה נשמע קצת הזוי מאחר והשיר הומצא בכלל אחרי שמוריסון מת , אבל העובדה היא , שהשיר הזה בוצע על ידי להקה (לא יודע מי , מצידי משה והתנינים שיקראו לעצמם) , וזה נשמע בול אבל בול כמו הדורס . ואל תדאג , אני לא מתעצבן , ושיהיה לך חג שמח ומוזיקה טובה

AeroTom

New member
כן, ברור

בדיוק כמו הביצוע של הנדריקס לשיר הזה, הביצוע של לד זפלין ל-Sweet Emotion של אירוסמית', וכל השקרים והשטויות שמסתובבות בתוכנות שיתוף הלא חוקיות. הסבירו פה כבר את אי-ההיגיון גם שבדבר (שאגב זה 4 חודשים אחרי, עוד יותר לא אמין). ותאמין לי אף אחד להתנשא מעליך, אבל יש פה מספיק אנשים שמבינים עניין ומכירים את 2 הלהקות הנ"ל במידה די גבוהה, ובאמת לא היה כזה ביצוע מעולם. ממליץ לך לא לשמוע מוזיקה מקבצים על מחשב, ואז גם להתחבר יותר לאלבומים ולהכיר את היצירות, וגם לא לקבל ביצועים לא אמיתיים, כמו זה שהזכרת. מוזר לי שאפילו אם אתה לא סומך על הידע של האנשים כאן, אתה לא מאמין לזה אפילו שמבחינת הזמן זה לא היה ממש אמין.

דבר ראשון , אני מכיר את כל האלבומים

של הדורס כי הלכתי וקניתי אותם , למרות שהרווחתי 300 שקל בצבא ההגנה לישראל , ואני מאמין שאני מכיר את האלבומים שלהם לא פחות טוב מכל הפרופסורים שיש כאן . דבר שני , אני מודה שמבחינת הזמן זה לא הגיוני ומשהו כאן באמת נראה מוזר , אבל מה אתה רוצה שאני אגיד , שזה לא נשמע כמו הדורס? אז זהו , שזה נשמע בדיוק כמוהם , ואין לי מושג איך זה ייתכן .חשבתי על האפשרות שאולי הדורס ביצעו את השיר לפני לד זפלין , ואני יודע שהם אלו שחיברו והלחינו את השיר , גם שמעתי שהם גנבו הרבה מאד שירים שהם ביצעו ושייכו אותם לעצמם . אבל זה רק בתיאוריה . ואף אחד לא יכול להגיד לי מה שמעתי , ובטח לא את ה australian doors האלו , שאני לא יודע מאיפה הם באו בכלל האוסטרלים האלה

למעלה