staind

יונתן1988

New member
staind

להקות בסגנון... יש מכיר? ולא, לא דברים כמו דיסטורב, גאדסעמק, לינקין פארק, לימפ ביזקיט או כל להקת ניו-מטאל בסגנון. תודה מראש:]

יונתן1988

New member
הווו קריד

באמת איך שכחתי מהם
תודה! סאונדגארדן זה לא האלו עם הקליפ המצחיק ההוא בלאק הול סאן? עם הג'וקים והאלו
? ו3 דורס דאון אני מכיר, חמודים...

היא הזכירה לי קליפ אחר

של בחורה עם גשר וסוכריה על מקל שמלקקת בחורים ועוד שני בחורים בשמלות שצורחים זה היה שיר מוזר לחלוטין O__O

fire witch

New member
סיוטים מהילדות

(אם אני מניחה לעצמי לחשוב שהייתי ילדה כשהקליפים האלה יצאו ) בכל אופן גם הקלים של סאונדגרדן עם הברביות הניצלות וגם מה שאת מדברת עליו עם זאת עם הגשר שניהם זיעזעו אותי אבל אני לא פונקציה כי גם הקליפ של רדיו הד המצויר עושה לי צמירמורים

fire witch

New member
אהההה אני מבקשת ....

בתור זה שכל שניה קטע לי את הצמירמורים ב -" את לא הולכת לבכות עכשיו? נכון ?" אין לך יותר מדי זכות דיבור בנושא , חסר רגש שכמותך . ובלי קשר אלה קליפים מצמררים

איזה ? פרנויד אנדרויד?

זה שיר טוב. קליפ מדכא ביותר. אני תמיד רציתי לדעת מה קורה בבלאק הול סאן אחריי שכולם נשאבו לחור שחור :| והיה לי גם סיוטים מהסולן של אגלי קיד ג'ו שעשו קאוור לcats in the cradle. הוא פשוט הפחיד אותי בצורה שמתיו מקונוהי מפחיד אותי בימים אלה

fire witch

New member
ראית אותו בקליפים אחרים ?

או בתמונות או משהו כזה ? היה לי פעם פוסטר שלהם בחדר והוא חתיך בכלל לדעתי אנחנו צריכות לעשות שרשור - " הסולנים השווים ברוק על פי fire witch וניקול "

מה קרה לפוסטר?

ראיתי אותו hate everything about you זה שני השירים היחידים שלהם שאני מכירה וגם שם הוא היה מפחיד כזה בגלל הפרצופים הוא דיי אקסלי כזה. האמת הוא לא נראה כזה רע אבל לזמנים עברו הוא הפחיד אותי מאוד O__O פחדתי גם מתום יורק בגלל העין הפוזלת המסכנה שלו. זה עלול להגמר לא רע, אפילו ידידים שלי טוענים שייש לי טעם גרוע בגברים ?__? אבל הם מסכימים איתי שכריס קורנל הוא אחד הגברים הכי יפים שייש P:

fire witch

New member
הוא ירד מהקיר ...

ביחד עם הפוסטרים של סוויד , ביוויס ובאטהד ומסע הכזבים של ביל וטד גורלם נעלם ממני כי אני ממש לא זוכרת מה עשיתי איתם , פשוט החדר שלי עבר שינוי ונראה לי קצת מוזר בגיל 23 לישון מתחת לברט אנדרסון . יש לי כאן עכשיו ציור של פיה וכרזה מצוירת של שר הטבעות שמחכה ליום שאני אמצא לה מקום . טום יורק באמת קצת מפחיד ובקשר לטעם הרע - אני חושבת שיש לך טעם מצוין!

epitaph

New member
באמת תהיתי איפה הכרזה של שרה"ט

טוב, לא ממש תהיתי אבל עכשיו נזכרתי שמאז שהבאתי לך אותה באמת לא ראיתי אותה בשום מקום. היה לך פוסטר של מסע הכזבים של ביל וטד? שנים חיפשתי אחד כזה...

למעלה