(אם אני מניחה לעצמי לחשוב שהייתי ילדה כשהקליפים האלה יצאו ) בכל אופן גם הקלים של סאונדגרדן עם הברביות הניצלות וגם מה שאת מדברת עליו עם זאת עם הגשר שניהם זיעזעו אותי אבל אני לא פונקציה כי גם הקליפ של רדיו הד המצויר עושה לי צמירמורים
בתור זה שכל שניה קטע לי את הצמירמורים ב -" את לא הולכת לבכות עכשיו? נכון ?" אין לך יותר מדי זכות דיבור בנושא , חסר רגש שכמותך . ובלי קשר אלה קליפים מצמררים
זה שיר טוב. קליפ מדכא ביותר. אני תמיד רציתי לדעת מה קורה בבלאק הול סאן אחריי שכולם נשאבו לחור שחור :| והיה לי גם סיוטים מהסולן של אגלי קיד ג'ו שעשו קאוור לcats in the cradle. הוא פשוט הפחיד אותי בצורה שמתיו מקונוהי מפחיד אותי בימים אלה
ראיתי אותו hate everything about you זה שני השירים היחידים שלהם שאני מכירה וגם שם הוא היה מפחיד כזה בגלל הפרצופים הוא דיי אקסלי כזה. האמת הוא לא נראה כזה רע אבל לזמנים עברו הוא הפחיד אותי מאוד O__O פחדתי גם מתום יורק בגלל העין הפוזלת המסכנה שלו. זה עלול להגמר לא רע, אפילו ידידים שלי טוענים שייש לי טעם גרוע בגברים ?__? אבל הם מסכימים איתי שכריס קורנל הוא אחד הגברים הכי יפים שייש P:
ביחד עם הפוסטרים של סוויד , ביוויס ובאטהד ומסע הכזבים של ביל וטד גורלם נעלם ממני כי אני ממש לא זוכרת מה עשיתי איתם , פשוט החדר שלי עבר שינוי ונראה לי קצת מוזר בגיל 23 לישון מתחת לברט אנדרסון . יש לי כאן עכשיו ציור של פיה וכרזה מצוירת של שר הטבעות שמחכה ליום שאני אמצא לה מקום . טום יורק באמת קצת מפחיד ובקשר לטעם הרע - אני חושבת שיש לך טעם מצוין!