Stage Yourself

liavlabel

New member
Stage Yourself

לריברסייד יש דף יוצר בבמה, אפשר לשמוע שם את הסינגל שלנו "טרוד" http://stage.co.il/Authors/RiversideEilat

מורנא007

New member
אולי צירוף מקרים?

כידוע יש/היו שתי להקות אטמוספרה (ישראלית וברזילאית), שתי להקות מג'נטיק (ישראלית ובריטית), אז עכשיו יהיו שתי להקות ריברסייד.

pinnacle

New member
השמות אמנם לא זהים, אבל...

הלוגו של שתי הלהקות דומה מאוד!

dorinica

New member
אני בעצמי עיצבתי את הלוגו

ואני חייבת לציין ולהישבע, שעד שלא ניתקלנו בפרסומים של ברייטמן על התהייה שמא גנבנו את הרעיון מלהקת מג'נטה, לא ידענו על קיומם! הדמיון בלוגואים לדעתי נובע בעיקר מכך שבסך הכל שתי הלהקות מבססות את הרעיון הלוגואי בצבע המג'נטי, ובהבלטת אותיות שזה דבר שהרבה להקות עושות בכל מקרה... וכמובן שהאותיות הכי מעניינות הן ה-M וה-G האותיות אחרות לא כל כך תופסות את העין. הלוגו של מג'נטה לדעתי גם יותר אחיד ונראה הרבה יותר כמו סמל במבט חטוף. אבל עזבו זה לא פורום מותגים או פורום אמנות פלאסטית. אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שיעלו את הנושא הזה.
אנחנו חפים מפשע!!!
דורין

מורנא007

New member
והרכב הפולני הוא

לדעתי פרוג-מטאל סימפוני די מעניין, ביחוד האלבום "Second Life Syndrome"

Disposable Hero

New member
תכלס- נשארו בכלל שמות שם בחוץ?

יש כל כך הרבה... מוזיקה... בעולם... אני לא חושב שבאמת אפשר לחשוב על משהו מקורי וחדש שגם נשמע טוב והוא לא תפוס ע"י להקה אחרת.

הא?

אתה מודע לעובדה שיש אינסוף אפשרויות לשמות, ושכל יום קמות לפחות שלוש להקות אם שם שאף אחד לא השתמש בו עדיין?

MajorWinters

New member
הם לא גנבו...

להקה אילתית. אני מכיר אותם באופן אישי, ואני למען האמת גיליתי לבסיסט שקיימת להקה כזו - הוא היה בשוק. והם לא עושים פרוג...

joshua25

New member
תגיד לי, אתה עושה צחוק ??

בטח גנבו מהפולנים, למה לא ? רק זה היה להם בראש - "בואו נתפוס טרמפ על הפולנים..." עוד מעט תגיד שהם גנבו שם מאיזה להקת פרוג בזימבאבווה...

Vul2re

New member
להקת פרוג בזימבאבווה

ניסיתי לחרוש עכשיו את הרשת בשביל האתגר, ולא מצאתי אחת. לא קיימות שם להקות פרוג? הכצעקתה?

RamiSun

New member
יש לך טעות,

מדובר בלהקה מובילה ומאוד מוכרת בסצנה של הפרוג מטאל, זאת לא איזו להקה זניחה. אבל עדיין כמובן אני מאמין שהם לא הכירו אותה.

Eilamt

New member
הייתי בהופעה שלכם באילת...

נראה לי כמעט פחות משנה..זה היה בבית האופרה או משהו כזה והיו שם להקת אינדיגו ועוד איזה שתי להקות אחרות... הייתם דווקא אחלה:)

למעלה