Stage 07 http://www.stage07.com/ חלק ראשון של משחק הרפתקאה נחמד, בהמשך כנראה ייצאו החלקים הבאים.
L Lady in red2 New member 8/8/06 #1 Stage 07 http://www.stage07.com/ חלק ראשון של משחק הרפתקאה נחמד, בהמשך כנראה ייצאו החלקים הבאים.
T tomb boy New member 9/8/06 #2 משחק נחמד מאוד../images/Emo41.gif גרפיקה יפה... עד כה יש לי טל' נייד כרטיס למעלית ואיזשהו מפתח אימובולייזר... לא מצליחה להתקדם הלאה...
משחק נחמד מאוד../images/Emo41.gif גרפיקה יפה... עד כה יש לי טל' נייד כרטיס למעלית ואיזשהו מפתח אימובולייזר... לא מצליחה להתקדם הלאה...
T tomb boy New member 10/8/06 #9 דיברתי איתם... ../images/Emo41.gif אחרת איך נתנו לי אמובולייזר... או שזה disk on key? ואני לא מצליחה להגיע לשום מקום
דיברתי איתם... ../images/Emo41.gif אחרת איך נתנו לי אמובולייזר... או שזה disk on key? ואני לא מצליחה להגיע לשום מקום
L Lady in red2 New member 10/8/06 #10 ../images/Emo58.gif הם אמורים לתת גם מידע, לכן דברי עם כולם על כל הנושאים האפשריים. נסי אפילו פעמיים ברצף לפנות לאותו אדם.
../images/Emo58.gif הם אמורים לתת גם מידע, לכן דברי עם כולם על כל הנושאים האפשריים. נסי אפילו פעמיים ברצף לפנות לאותו אדם.
T tomb boy New member 10/8/06 #11 סליחה שאני מציקה שוב../images/Emo41.gif הם כל הזמן אומרים לי, אין לי זמן כרגע.. או אני עסוק... בקיצור אפ,חד לא רוצה כבר לדבר איתי... אני מרגישה עצובה ופגועה
סליחה שאני מציקה שוב../images/Emo41.gif הם כל הזמן אומרים לי, אין לי זמן כרגע.. או אני עסוק... בקיצור אפ,חד לא רוצה כבר לדבר איתי... אני מרגישה עצובה ופגועה
R rinatt1 New member 11/8/06 #17 היי לידי אני תקועה במשחק לקחתי את הדיסק קונקי דיברתי בטלפון עם הדר' ועכשיו אני בחוץ ליד חצוצרן ויש איש על הספסל עם ווקמן שלא מוכן לדבר איתי... מה עושים??
היי לידי אני תקועה במשחק לקחתי את הדיסק קונקי דיברתי בטלפון עם הדר' ועכשיו אני בחוץ ליד חצוצרן ויש איש על הספסל עם ווקמן שלא מוכן לדבר איתי... מה עושים??
מ מיסטיקנית בגרוש New member 10/8/06 #3 משחק נחמד באמת, והגרפיקה באמת יפה. אבל עדיין לא הבנתי מה צריכים לעשות...
מ מיסטיקנית בגרוש New member 10/8/06 #4 OMG!!! סיימתי את החלק הראשון. אני בעצמי נבהלתי מהסוף! משחק נחמד ביותר
G ghsi100 New member 10/8/06 #7 זה מה שיש לי יש לי טלפון כרטיס למעלית ודיסקאונקי כזה קטן ויש איש עם חולצה כחולה שלא נותן לי לרדת במעלית ויש אישה בחדר הערצעות ויש איש ליד החדר הפתוח שנמצא בסוף ואני תקוע מה לעשות?
זה מה שיש לי יש לי טלפון כרטיס למעלית ודיסקאונקי כזה קטן ויש איש עם חולצה כחולה שלא נותן לי לרדת במעלית ויש אישה בחדר הערצעות ויש איש ליד החדר הפתוח שנמצא בסוף ואני תקוע מה לעשות?
L Lady in red2 New member 10/8/06 #8 ../images/Emo58.gif דבר עם כולם על כל הנושאים, הבחור ליד המעלית אמור לעזוב אח"כ.
ב ברוש 13 New member 11/8/06 #12 מישהו יכול לעזור לי?../images/Emo13.gif יש לי רק פלאפון וכרטיס מגנטי למעלית. אמרתם שמצאתם מין דסקט כזה,איפו הוא!? תודדה מראש=]]]
מישהו יכול לעזור לי?../images/Emo13.gif יש לי רק פלאפון וכרטיס מגנטי למעלית. אמרתם שמצאתם מין דסקט כזה,איפו הוא!? תודדה מראש=]]]
ה המלכה100 New member 11/8/06 #15 לקיחת חפצים לקיחת חפצים נעשית ע,י הסתכלות על החפץ עם העכבר צורת מגדלת ואחר כך עם הסימן של יד