stagate sg1 8x18

hmishel

New member
stagate sg1 8x18

לא הצלחתי להבין מה פתאום לאנוביס יש פרצוף וגוף, למשהו יש מושג. ועוד שאלה אם הקדמונים החזירו את אנוביס רק חצי, אז האם זה אומר שהוא נמצא בשני המקומות בו זמנית ובגלל זה ראינו אותו "בבית הוופאל של אומה". ולסיום מה בדיוק אומה עשתה לאנוביס והאם היא שרדה את זה, ומי החזיר את דניאל לחיים. פרק מבלבל ולכן יש לי הרבה שאלות.

Some1here

New member
אממ ניסיון לענות

יש לאנוביס גוף כי הוא לא מסוגל לשהות בחלל לא החליפה שלו לאורך זמן, לכן הוא משתלט על גופות של אנשים עד שהן כבר לא יכולות להכיל אותו... אנוביס נמצא בשני המקומות כי הוא למעשה העונש של אומה, הם השאירו לו את חלק מהיכולות של הקדמונים כדי להתעלל בה
מה אומה עשתה לאנוביס והאם היא שרדה אי אפשר לדעת, בעיקרון לפי ההגיון היא השמידה אותו ובכך גם את עצמה, אבל התסריט תמיד יכול להשתנות...

kinspirit

New member
אני אנסה את כוחי (../images/Emo58.gif כמובן)

אם כוונתך למדוע אנוביס הוא בעל גוף שמימי באותו דיינר - מרבית (אם לא כלל) האנשים שנכחו שם היו למעשה קדמונים שפקחו עין על אומה. בדיוק כמו אומה שיכולה לקבל גוף מימי אך גם להתקיים כאנרגיה, אנוביס בחר לו את הגוף השמימי הספציפי הזה כאשר הוא היה שם. עלינו לזכור שהדיינר הזה לא "באמת" קיים, זה יותר משהו מופשט ולא גשמי (לפחות לפי הבנתי), כך שזה לא משנה אם אנוביס יכול או לא ללבוש גוף גשמי על כדור הארץ, בצורת הקיום הזו הוא יכול לבחור להיראות כפי שהוא רוצה. שני הסנטים שלי בכל מקרה. בכל הקשור לאומה - מה שהיא עשתה היה למעשה לפתוח "במלחמה" נגד אנוביס. עד כמה שידוע לנו - שניהם נמצאים אי שם, מרחפים להם, נלחמים אחד אל מול השני. בעיקרון, על פי מה שהבנתי ממה שאומה אמרה, הם ילחמו זמן רב מאוד, יכול להיות אפילו עד אין סוף. אף אחד מהם לא יכול לנצח, אבל אומה למעשה מעכבת אותו - כאשר אנוביס נלחם בה, הוא לא מסוגל לעשות שום דבר אחר. מי החזיר את דניאל? ניחוש שלי הוא שהקדמונים האחרים שהיו בדיינר. אחרי שהם ראו את מה שאומה עשתה, איך שהיא הקריבה את עצמה למעשה, ואחרי שדניאל נתן להם את השטיפה שהוא נתן להם - הם שלחו אותו בחזרה. מעניין לציין גם שעד כמה שאנחנו יכולים לראות, הזיכרון שלו לא נמחק הפעם. מעניין אם הוא גם נשאר עם אותו ידע שהוא נזכר בו מהזמן שהוא היה ישות כמוהם... אני משערת שבעונה הבאה כבר נגלה

hmishel

New member
ספויילר8X18

שמתם לב שבפרקים 17 ו-18 בעונה השמינית לאנוביס יש פתאום גוף פיזי, לעומת פרקים קודמים שם יש לו גוף לא פיזי (והחליפה מחזיקה אותו ביחד). יש למשהו הסבר לכך, חפשתי הסבר בכל מיני אתרים בארה"ב אך לשוא.

למעלה