St Andrews

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

afon

New member
St Andrews

האם יש פה מישהו שלומד או למד באונ' הנ"ל?

למישהו יש חוות דעת חיובית/שלילית על הרמה האקדמאית?

מדובר על תואר שני בפסיכולוגיה.

תודה :)

Philip Jr

New member
אם זה מספיק טוב למלוכה הבריטית

זה מספיק טוב לך

מדובר באוניברסיטה העתיקה בסקוטלנד ואחד המוסדות הכי טובים ומוכרים בבריטניה.. היסטורית, השמנה והסלתה של הממלכה הלכו ללמוד שם.

בפסיכולוגיה יש להם תוכניות מאד ספציפיות, ההיצע קצת מוגבל. לא יודע מה התוכניות לעתיד, אבל אם למשל אתה הולך על HEALTH PSYCHOLOGY כדאי לבדוק לגבי תעסוקה אחר כך.

afon

New member
זה בדיוק מה שמדאיג אותי

העובדה שנסיכות ורוזנים למדו שם לא ממש אומרת הרבה על הרמה האקדמאית. יש בי פחד שהשם של האונ' יותר קשור לאנשים שלמדו בה מאשר לרמה האקדמאית.

מהבירור שעשיתי ישנן שתי חוקרות בתחומים שמעניינים אותי (social cognition, intergroup relations, and ToM), ואני מאמין שהתקבלתי כי הצגתי אפשרויות מחקר שעניינו את שתיהן (רשמתי את שמן במפורש). פשוט חשבתי שזה יהיה רעיון טוב לשאול פה בפורום, מקום שמרכז אנשים שלומדים וחוקרים בכל רחבי העולם, מה הרמה האקדמאית של המקום.

יש לך אי אילו מחשבות?
(מעבר לאפשרות לשחק פולו ולעשות clay pigeon)

Philip Jr

New member
קודם כל זה כן אומר בעיניי

אבל גם אם נשים את הנסיכים והדוכסיות בצד, מדובר במוסד טוב שמדורג יפה ואין סיבה לחשוש לטעמי מהרמה האקדמית, למרות שלא ברור לי לחלוטין למה אתה מכוון כשאתה אומר "רמה אקדמית" לעומת מה שאני מכוון.

האם זה מוסד שהוא ב - TOP 50 ספציפית בפסיכולוגיה? לא בדירוגים המקובלים שאני מצאתי, אבל לא הייתי נותן לזה להטריד אותך.. הרבה יותר חשוב שמצאת חוקרים שאתה מעוניין לעבוד איתם, ושהם חוקרים בתחומים שמעניינים אותך.

WhiskyPriest

New member
סנט אנדרוז

שלום, אני לומד בסנט אנדרוז לדוקטורט,
אני לא מכיר כל כך את המחלקה לפסיכולוגיה, אבל במחלקות שאני מכיר הרמה גבוהה מאוד ויש חוקרים מעניינים.
זו אוניברסיטה מאוד קטנה והאווירה טובה
גולף לא חובה, גם שתייה זה ספורט כאן

Philip Jr

New member
ויום ארוך זה דבר רע?

נראה שביחס לשיקגו או ישראל, היום שם ארוך יותר בשעתיים שלוש.. בשיא הקיץ השקיעה בערך בעשר בלילה, והזריחה בארבע. לא נשמע לי רע כל כך..

afon

New member
יש לזה את הצד השני

שאומר שבחורף השמש שוקעת ב4 וחצי והימים קצרים מאוד

WhiskyPriest

New member
ככה זה בצפון

מצד שני יש בסביבות העיר מיקרו אקלים כך שפחות גשום, והכי חשוב- מעט פחות אפור...

למעלה