SSSG - Forgotten Asylum חדש מהסדרה
פ פורפורית 1 New member 30/9/08 #5 נורא קשה עכשיו כשהאורחים והילדים הלכו אשב עליו קצת לא יודעת מה זה .אין לי מושג מה לעשות
פ פורפורית 1 New member 30/9/08 #6 אם מישהו משחק אשמח לקבל עזרה אני לא מוצאת את המראה ולא מצליחה לשבור שום חלון, ועדיין לא פתרתי את הפאזל עם בתמונה המקום שבו נמצט הפאזל מאחורי התמונה
אם מישהו משחק אשמח לקבל עזרה אני לא מוצאת את המראה ולא מצליחה לשבור שום חלון, ועדיין לא פתרתי את הפאזל עם בתמונה המקום שבו נמצט הפאזל מאחורי התמונה
פ פורפורית 1 New member 1/10/08 #12 על השעון נמצרים סימנים הם מתאימים לפתק עם הארוחות שצריך לסדר לפי הסדר בצילום השידה שלתוכה תוקעים 3 חתיכות עץ
על השעון נמצרים סימנים הם מתאימים לפתק עם הארוחות שצריך לסדר לפי הסדר בצילום השידה שלתוכה תוקעים 3 חתיכות עץ
פ פורפורית 1 New member 1/10/08 #18 הדבר הזה מסתוב על הדלת אבל.כלום לא קורה ממש מיואשת. לא מוצאת מראה ולא אבן ירוקה וחסרים לי עוד חלקי זכוכית
הדבר הזה מסתוב על הדלת אבל.כלום לא קורה ממש מיואשת. לא מוצאת מראה ולא אבן ירוקה וחסרים לי עוד חלקי זכוכית
פ פורפורית 1 New member 1/10/08 #19 הפאזל שמתאים מהשעון והסדר של הארוחות Breakfast Tea Lunch Snack Dinner Dessert
פ פורפורית 1 New member 1/10/08 #20 יו מצאתי חדר 29 הוא הסודי צילמתי אותו ולא ראיתי על הקיר יש את המפתח כוכב