sronis כנס לכאן

ran levi

New member
sronis כנס לכאן

• את הדברים לא אמרתי על הקוואליר בנוגע לאחיזה דיברתי על הרובר הבטיחות הפאסיבית של הקאואליר היא טובה וטובה מאוד כי אני וחבר יצאנו ממנה ללא שריטה לאחר התנגשות חזיתית במהירות של 90 בגדר הפרדה ואחורית ושוב חזיתית כמו שראית כל האוטו מכוסח הבטיחות האקטיבית אינני יכול להגיד אם היא טובה או לא מישום שבקאוליר היה לי הגה כח מרוכך מעל הרגיל שהיה יכול ליהיות הגורם הבסיסי לאותה תאונה כריות האויר מילאו את תפקידן כהלכה וחגורות הבטיחות נמתחו על הגוף והדביקו אותך לכיסא לזה אני כן קורא בטיחות בנוגע לרובר אני מוכן להפגש איתך ולהראות לך שאתה יכול להוציא ממנה ספורטיביות רק תן יום ושעה אני מסכים איתך שהיא כבדה ושיש לה מנוע בינוני, הפתיחות שלה הן איטיות אבל כשהיא כבר נוסעת אז היא יודעת לתת לנוהג בה את ההנאה

ran levi

New member
ולכאן

מבחינת הנאה מנהיגה אז הקאוליר היא יותר בינונית מהרובר לקאוליר בולמים רכים, היא גבוהה יותר ויש לה צמיגים אם חתך על הפנים דבר נוסף הוא שהקאוליר משייטת כמו אמריקאית ואתה לא מרגיש את החיבור לכביש, וגם מקבל מחלת ים. לרובר בולמים קשים היא נמוכה יותר והצמיגים בחתך נמוך בנוסף שמתי לה צמיגים אם דופן רחבה על מנת שלרכב יהיה על מה להשען והוא לא ימרח את הצמיגים כמו איזה מסטיק בפניות חדות.

למעלה