Sri Lanka here I come

Oferעפר

New member
Sri Lanka here I come

נוסע בעוד כמה ימים לשבועיים. אשמח לקבל המלצות וללמוד מנסיונכם על רכב + נהג או לחילופין רכב שכןר ללא נהג. המלצות, אזהרות, מחירים וכל מידע מועיל בנושא. תודה.

kogawa

New member
המלצה לנסוע בתחבורה ציבורית

או במוניות. כל האי הוא 400/200 ק"מ והתחבורה במיניבוסים ורכבות קצרה ויעילה דיה, וכמובן גם זולה להחריד.

maayan5

New member
לאן את נוסעת בסרי לנקה?

תכתבי מה בערך המסלול שלך ואנסה לעזור. הייתי בסרי לנקה בערך חודש וחצי, אבל זה היה לפני הצונמי. אני לא כ"כ יודעת מה הולך שם עכשיו. בכל מקרה תשאלי ואענה.

Oferעפר

New member
מסלול משוער

West Coast: Hykadu Galle Hill Country: Sinharaja (rain forest) Hortons Plains (Haputale) Diyaluma Falls ? Elle Nuwara Eliya Kandy

maayan5

New member
חשבתי שאתה בת... סליחה..

ת'אמת די קשה לי להגיד מה קורה שם עכשיו, מה שאני יודעת מבחור שהיה באיקדואה בצונמי זה שהעיר נשטפה והרוסה, הייתה שם גם את התאונת רכבת בגלל הצונמי ושהיה שם די בלאגן, כנ"ל לגבי גלה, שלפי מה שאני יודעת גם די נשטפה ונהרסה. אני ממש מקווה שהמצב לא נורא עד כדי כך, איקדואה זה תענוג של מקום, הייתי שם שבועיים ואח"כ חזרתי לעוד שבועיים מרוב געגועים כי פשוט התאהבתי במקום, חוף חמוד, הרבה גולשים, ומקומיים הכי חמודים בעולם והכי מצחיקים שיש. הייתי ממליצה גם על "אונה-וטונה" שזה חוף דרומית לאיקדואה שגם הוא ממש יפה עם גסט האוסים מקסימים. לגבי אלה- הייתי שם בערך שבוע, לי אישית היה מאוד כייף כי הייתי עם החבר שלי, והיה לנו שקט, חוץ מאיתנו היו שם רק עוד זוג תיירים אחד וזהו. הכל שם שדות תה יפים, ואפשר לטייל ברגל, אנחנו עלינו למפעל תה ועשו לנו סיור במפעל, לדתי זה אחלה מקום, אבל תלוי אם אתה בא עם עוד משהו או לבד, כי לבד יכול להיות שיהיה לך משעמם, אבל זה כבר תלוי באם אתה אוהב לטייל לבד או לא. לגבי קנדי- זו עיר ממש חמודה עם אגם באמצע, יש שם הכל בערך (מקדונלדס אפילו אם אני זוכרת נכון) יש שם הרבה דברים לראות ולעשות, יש את הגן הבוטני באיזור קנדי, אני לא בטוחה שהוא ממש בתוך קנדי עצמה, ויש את "מקדש השן" של בודהה, עם פסל ע-נ-ק של בודהה משקיף על כל העיר, ואני מאוד אהבתי. סרי לנקה זה אחלה מקום, אי שיש בו הכל- גם חופים, וגם הרים ויש בו הכל מהכל באי קטן אחד, אני מקווה שבפעם הבאה שאני אהיה שם אני אגלה שלא הכל נהרס כמו שאני חושבת, יש הרבה מקומיים שהתחברנו איתם, במיוחד באיקדואה, שלפי כל התיאורים של הצונמי ועד לאן הוא הגיע- כנראה כבר לא חיים, ואני מקווה שאני אראה אותם שוב. אם תרצה שמות של גסט האוסים-תגיד.

למעלה