SQUIER FENDER

ori 2l

New member
SQUIER FENDER

מה ההבדל ביניהם ובין הFender הרגילים(וממה נובעים ההבדלים במחירים..)? האם זה מומלץ לנגן מתחיל בחשמלית?(יש לי ניסיון בקלאסית) אני רוצה משהו טוב אבל לא להתפרע עם המחיר יותר מדיי.. ובנוגע למגבר- איך ה FENDER Frontman 15R ? תודה לעונים.

terje

New member
סקוואיר

היא חברת בת של פנדר , וכן יש הצדקה בין המחירים שלה לבין מחירי פנדר המקוריות - איכות אחרת לגמרי. למתחיל? כן, היא בסדר גמור. ומהמגבר שציינת שם אל תצפה ליותר מידי חוץ מהעובדה שהוא קצת עושה רעש שיכול להישמע לפעמים כמו גיטרה. שוב, למתחילים? בסדר גמור. אבל אל תצפה ליותר מידי משניהם, בהצלחה יותר

ori 2l

New member
המשך..

נכון, אני לא הולך להופיע עם הגיטרה(או המגבר), אבל אני כן רוצה משהו סביר לשימוש אישי. פשוט אני לא רואה את עצמי קונה מגבר(או גיטרה לצורך העניין), ומחליף כעבור חצי שנה כי זה נשמע כמו התיאור שצירפת כאן. איזו השקעה כספית ואיזה סוג(גיטרה ומגבר) נחשבים כסטנדרט סביר?

terje

New member
הכל עניין של

כסף, כמה יש לך להשקיע. סטנדרט סביר? לגיטרה ומגבר? קשה לי להגיד, אבל אני אזרוק לך מספר ואל תתפוס אותי במילה - כ 4000 לשניהם.

NadSR5

New member
יש לי אחת כזאת

http://www.kley-zemer.co.il/default.asp?catid={DD3984FF-F763-49E7-95E3-62ED20707393}&details_type=1&itemid={B1816A91-1C7A-461D-A360-C1ED814C967B} המחיר שלה נכון לעכשיו 1275 ש"ח לא כמו שמופיע באתר, זאת סקוויר מסדרת דלוקס, ההבדל בינה לבין סקוויר רגילה הוא שהיא מיוצרת באינדונזיה יש לה 22 פרטים ועץ מהגוני והאמבקרים של דנקן דייזינד, איך שהיא מגיעה בסטוק היא לא ממש נוחה וצריך לעשות לה התאמה, אני באופן אישי ביטלתי את הטרמולו שלה (הוספתי קפיץ במרכז ומתחתי את ההברגה כמה שצריך..) והורדתי את הגשר לגובה הגוף בהתאמה, נשמעת ממש טוב עם מייתרי 0.010 וסך הכל תמורה טובה למחיר, אין מה להתבייש בסקאוויר הזאת והיא בנויה היטב ואני לא מפחד לעלות איתה לבמה.

NadSR5

New member
ועוד דבר חשוב

הנאט שלה על הפנים, אני ממליץ להחליף אותו לנאט גרפית. מתאימה מאוד לבלוז ורוק.

Ultra Spidey

New member
רק אותי מצחיק

שחברה כמו כלי זמר מתעקשת לקרוא לפיקאפים "מיקרופונים"?

amit190

New member
אורי אחי אל תטעה ותקנה סקווייר

יש לי בדיוק את מה שאתה צריך :) cort g254 תלך לחנות של כלי זמר ותשווה בן השניים -שמיים וארץ עוד כמה מאות שקלים ואתה רואה הבדל של ממש המודעה שלי בשרשור הקודם עמית

NA110

New member
נצל"ש מוכר סקוואיר

במצב מעולה בת שנה וחצי פרטים נוספים שלחו הודעה באישי.. אני מחיפה

Extazon 2004

New member
הייתה לי את ההתלבטות הזו .

רק שלי משום מה לא הגיבו. בסופו של יום , קניתי בסוף את הימאה פאסיפיקה 112 . היא זולה ב200 שקל מהסקוויר , אבל היא יותר נוחה לי וגם לדעתי הצליל שלה נשמע יותר טוב . בנוסף לזה , אני לא רוצה להופיע גם כן , אז קניתי מגבר קטן של רולנד .. מיקרו-קיוב.. ובאמת שאני לא מוצא טעם בבית ליותר מזה , אתה לא צריך להרעיד את ההאדמה. אבל זה כבר עניין שלך .. יום טוב

yonatanl

New member
אתה יכול טיפה להרחיב בנושא הימאה פאסיפיקה 112

איך היא? תודה

Extazon 2004

New member
ימאה פאסיפיקה 112.

חשוב להדגיש יש שני דגמים שנמכרים אצל כלי זמר של ימאה. הפסיפיקה 012 והשניה ה112 (שלי) . לא יודע לאמוד על ההבדלים ביניהם , עשיתי פשוט קצת סקר שוק בחו"ל ובכל מיני פורומים וראיתי שמליצים על ה112 כי היא מסוגלת להגיע לרמות מאוד טובות של צליל , ובכלל אפשר לנגן איתה כל סגנון מוסיקה שרוצים . גם שמעתי המון! על תקלות בסקוויר. במהלך החיפושים נגעתי גם בגיטרה שכטר - אומן 6 .. שגם כן ממש נדלקתי עליה , מכל בחינה , אבל הייתה יקרה לי מדי . אבל במחשבה שניה :) הימאה חמודה יותר . אני כמתחיל .. אין לי מושג לאיזה כיוון אני רוצה ללכת , אני האמת די נהנה איתה , היא הייתה לי מאוד מאוד נוחה ביחד לסקוויר אפיניטי שבזמנו בדקתי . היא הגיע מכוונת די טוב לדעתי כבר בהתחלה כשקיבלתי אותה . המחיר ששילמתי עבורה היה 1075 ב10 תשלומים . .אמרתי להם פשוט שאני חייל ואם יש אפשרות אז כמה שיותר תשלומים. בסניף של כלי זמר במקום אחר משום מה הסכימו לי לעשות רק 4 תשלומים ... מה עוד אפשר להגיד עליה .. אולי אני סתם מתלהב עדיין אבל באמת שהתאהבתי.. נהנה מהצליל שלה פי כמה וכמה מהקלאסית המעאפנה! שהייתה לי , שזה פשוט רק מכניס בי חשק לנגן עוד ועוד ועוד קמתי היום ב9 ניגנתי עד בערך 12 . עשיתי הפסקה וניגנתי כמעט עד עכשיו.. אני משתמש במגבר של רולנד , המיקרו קיוב , יש בו אפקטים כבר מובנים , אז כשאני רוצה משהו שהוא עם קצת דיסטורשן אני פשוט משנה במגבר ומנגן , אם אני רוצה יותר אקוסטי אז מכוון ושוב מנגן .. באמת שאני נהנה .. :)

yonatanl

New member
זה הכי חשוב

שאתה נהנה זה הכי חשוב, כי אתה מנגן לעצמך להנאתך ואם בשבילך הצליל סבבה אז זה מה שחשוב תודה

Molchansky

New member
בזמנו

כשהתחלתי עם חשמלית בשנת 91, קניתי פיווי פרדטור ומגבר פיווי רייג' 15W, מאוד אהבתי את הגיטרה, גם אחרי שכבר קניתי גיטרה הרבה יותר יקרה עדיין הייתי מנגן עליה, היה לה סאונד לא רע. אני ממליץ לבדוק אותם, לא יודע אם הם אותו דבר כמו שהיו פעם אבל הפיווי פרדטור עולה במיוזיק סנטר כיום 950 ש"ח. והמגבר פיווי רייג' עולה 666 ש"ח במיוזיק סנטר.

למעלה