ימאה פאסיפיקה 112.
חשוב להדגיש יש שני דגמים שנמכרים אצל כלי זמר של ימאה. הפסיפיקה 012 והשניה ה112 (שלי) . לא יודע לאמוד על ההבדלים ביניהם , עשיתי פשוט קצת סקר שוק בחו"ל ובכל מיני פורומים וראיתי שמליצים על ה112 כי היא מסוגלת להגיע לרמות מאוד טובות של צליל , ובכלל אפשר לנגן איתה כל סגנון מוסיקה שרוצים . גם שמעתי המון! על תקלות בסקוויר. במהלך החיפושים נגעתי גם בגיטרה שכטר - אומן 6 .. שגם כן ממש נדלקתי עליה , מכל בחינה , אבל הייתה יקרה לי מדי . אבל במחשבה שניה

הימאה חמודה יותר . אני כמתחיל .. אין לי מושג לאיזה כיוון אני רוצה ללכת , אני האמת די נהנה איתה , היא הייתה לי מאוד מאוד נוחה ביחד לסקוויר אפיניטי שבזמנו בדקתי . היא הגיע מכוונת די טוב לדעתי כבר בהתחלה כשקיבלתי אותה . המחיר ששילמתי עבורה היה 1075 ב10 תשלומים . .אמרתי להם פשוט שאני חייל ואם יש אפשרות אז כמה שיותר תשלומים. בסניף של כלי זמר במקום אחר משום מה הסכימו לי לעשות רק 4 תשלומים ... מה עוד אפשר להגיד עליה .. אולי אני סתם מתלהב עדיין אבל באמת שהתאהבתי.. נהנה מהצליל שלה פי כמה וכמה מהקלאסית המעאפנה! שהייתה לי , שזה פשוט רק מכניס בי חשק לנגן עוד ועוד ועוד קמתי היום ב9 ניגנתי עד בערך 12 . עשיתי הפסקה וניגנתי כמעט עד עכשיו.. אני משתמש במגבר של רולנד , המיקרו קיוב , יש בו אפקטים כבר מובנים , אז כשאני רוצה משהו שהוא עם קצת דיסטורשן אני פשוט משנה במגבר ומנגן , אם אני רוצה יותר אקוסטי אז מכוון ושוב מנגן .. באמת שאני נהנה ..