SQLSRV - צריכה עזרה דחוף...

SQLSRV - צריכה עזרה דחוף...

כשאני מנסה לבצע export מה=DB על המחשב שלי ל-DB בהוסט, אני מקבלת הודעת שגיאה... (תמונה מצורפת, לא היה לי כח להעתיק את ההודעה) יש לי רשיון ל- SQLSRV . ואיש התמיכה החמוד שלי הלך לאכול
[ובוקר טוב
]

בוודאי... ../images/Emo13.gif

את בטח התקנת את גרסת ה-Desktop של SQL Server על המחשב שלך... וזאת מנסה "לדבר" עם גרסת Enterprise על מחשב השרת. כל עוד אין להם את אותו רישוי... הם לא ידברו אחד עם השני. גרסת ה-Desktop חייבת להיות "צאצא" של גרסת ה-Enterprise כדי שהן ידברו. מה שאומר שאם תרצי ששניהם יחלקו את ה-DTS, תצטרכי שבשניהם תהיה לך גרסת Enterprise... חשוב לדעת שגרסת Enterprise של SQL Server אפשר להתקין רק על משפחת ה-Server של Windows.

האאאאאאאאאאא..... ../images/Emo5.gif

הצלחתי איכשהו לתרגם לעצמי אתת מה שאמרת, ואפילו להבין...
אבל מה עכשיו? הרי לפי זה, גם אם אני ארצה להעביר את ה-DB למחשב אחר, בו מותקנת גרסת ה-enterprise, ומשם להעביר לשרת, אני לא אוכל, לא? אז מה? אני אצטרך לבנות את כל הדיבי מחדש על מחשב אחר כדי להעביר אותו?

לא בהכרח...

כי את תמיד יכולה לייצא את ה-DB לסוג אחר של DB (כמו אקסס) ואז לייבא אותו לשרת משם... מבלי שיהיו מגבלות של רישוי. או שפשוט תאתרי את העותק של ה-SQL Server שמותקן על השרת... ותתקיני ממנו את ה-Desktop על המחשב שלך. ואז הן ידברו אחד עם השני. ואת יכולה לדרוס גרסאות של SQL Server מבלי לאבד נתונים מה-DB.

למעלה