SQL Server 2005 Expressמגבלות

mediali

New member
SQL Server 2005 Expressמגבלות

1. מישהו יודע מה המגבלות של המסד נתונים החינמי הזה ? 2. יש לי אתר בASP עם כמות כניסות יומיות של 14000 יוניק ומסד נתונים של 250 MB בSQL SERVER רגיל, חשבתי להעביר אותו לזה - האם לדעתכם זה יעבוד ? 3. מה לגבי העבודה מול המסד נתונים - האם אצטרך לשנות את השאילתות וכו' או שזה אותה שפה בתודה מראש לכל העוזרים

א ו ר ח ת

New member
הבדל בין גרסאות

לפני שאני עונה לך על השאלות, אני מצרפת לך קישור של טבלה המבצעת השוואה בין הגירסאות. http://www.microsoft.com/sql/prodinfo/features/compare-features.mspx אם שואלים את מיקרוספט למה לשדרג? הם עונים ככה: http://download.microsoft.com/download/a/4/7/a47b7b0e-976d-4f49-b15d-f02ade638ebe/SQLServer2005_WhyUpgrade.doc 1. יש לו דיי הרבה מגבלות, הוא יכול להגיע לגיגה אחד זכרון, אי אפשר לעשות איתו ייבוא וייצוא (ניתן לעבוד עליו בעניין) 2. למה אתה רוצה להעביר אותו מסד נתונים? הוא לא יהיה יותר מהיר מהחינמי. 3. העבודה מולו היא אותה עבודה בדיוק, רק תצטרך לשנות כמובן את מחרוזת התקשרות. בהצלחה!

mediali

New member
רוצה להעביר כי

אני משלם עליו עכשו 70 דולר אחסון בחודש ורוצה לחסוך את זה. 1. יש לו מגבלה של כמות משתמשים מחוברים ? 2. הביצועים שלחו פחות טובים מהמלא ? 3. איך כן אפשר לעשות יבוא /יצוא (אשמח ללינק) תודה רבה על התשובה

א ו ר ח ת

New member
אתה צריך מנהל עסקי חדש ../images/Emo8.gif

14000 יוניק ו 70$ זה הרבה? בכל אופן.... 1. מן הסתם יש לו מגבלה, הוא יכול להגיע עד 1 גיגה רם ו 4 גיגה דטה בייס. (שיכלול של הנתונים שלך והשאילתות שלך) 2. הביצועים שלו פחות טובים מן הסתם בגלל הגבלות חומרה שנותנים לו , ואין משהו חינם שהוא יותר טוב מאותו מוצר שעולה כסף. למעשה שיחררו אותו חינם לא בשביל שתעלה את האתר שלך עליו, בשביל שלמפתחים זה יהיה חינם ולעסקים קטנים עם חומרים קטנים זה יהיה חינם, זו התשובה של מיקרוספט מול mysql. 3. זה בדיוק מה שאמרתי שאי אפשר לעשות, זה חסום לא ניתן לעשות ייבוא וייצוא, אתה יכול להתחבר דרך אקסס ולעשות דרך שם ייבוא וייצוא או להשתמש בכלי הזה: http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms162802.aspx. אבל הכי קל זה אקסס.

mediali

New member
לא

70 דולר זה רק על המסד נתונים. תוכלי לפרט קצת לגבי השימוש באקסס כדי לעשות את היבוא /יצוא. תודה

24sharon

New member
תבדוק אולי לעבור למסד MYSQL

אם חשוב לך התשלום, הוא חינמי ובהחלט הוכיח את עצמו,

א ו ר ח ת

New member
אין SP ב MYSQL ודיי לא התפתח בשנים האחרונות

בכל אופן, תיפתח פרוייקט באקסס (פרוייקט לא מסד חדש) ותקשר את הטבלאות שלך למסד הנתונים שממנו אתה רוצה לייבא. אחרי זה תעשה עוד פרוייקט לזה שאתה רוצה לייצא אליו, ותעביר מפרוייקט א. לפרוייקט ב בייבוא. (יעבוד אחלה)

שוּלה

New member
תודה, בדקתי וזה נראה מבטיח,. תוספות:

אני צריך א) במחשב א' ליבא את כולו לקובץ MDB מתוך תוכנת ACCESS ב) לקוות שהוא לא יהיה גדול מדי בשביל MDB (לא יודע, שמועות..) ג) להעביר את הקובץ למחשב השני, ד) מתוך ACCESS במחשב השני, ליצר פרוייקט ADP ו) ליבא את הנתונים מה-MDB.. משהו כזה. עוד לא עשיתי את זה, אבל אני מכיר את כל השלבים בנפרד. תודה...

א ו ר ח ת

New member
זה יהיה חידוש בשבילי.. אתה יכול לכתוב על זה?

לא ש my sql זה התמחות שלי, אבל מעולם לא ראיתי שם SP , בא לך לכתוב על זה כמה מילים בשביל החברים פה?

itaym02

New member
מגרסה 5 של mysql, סינטקס מאוד דומה לנהוג

קרי בpl-sql ובms tsql. למתכנתים בPHP יש להשתמש ב תוסף של mysqli במקום בmysql. דר"א, למשתמשים בmysql עם המנוע InnoDB יש גם את היכולת להשתמש בטראנזאקציות וברמות נעילה שונות.

שוּלה

New member
איך ניתן לעבוד עליו בקשר ליצוא/יבוא?

איך ניתן לעבוד עליו בקשר ליצוא/יבוא? בדיוק נכנסתי לפורמכם כדי ללמוד על אפשרות כזאת, או על אפשרות יצוא בסגנון mysqldump. אני לא מכיר את MSSQL בכלל, ולפי השמועות יש 2 כלי COMMAND LINE: OSQL ו-BCP כנראה חלק מהם יודעים לעשות יצוא של מידע ותשתית (כלומר פקודות CREATE), אבל חיפושי עד היום העלו חרס. התוכלו לעזור לשולה לבצע אקספורט / אימפורט על גבי SQL Server 2005 Express? בדרך כזו או אחרת? תודה,

א ו ר ח ת

New member
כמו שכתבתי דרך אקסס

תתקשרי לישן דרך פרוייקט באקסס תייביאי ותיצרי עוד פרוייקט שמחובר לחדש ותעבירי בינהם. בהצלחה!

למעלה