sql server 2000

אפשר להוריד trial ל -120 יום

באתר מייקרוסופט. לי אין בעיה עם זה, כי אני ממילא מפרמט כל חודשיים שלושה...

Night9

New member
2000 ו2005 יהיו דומים?

או שיהיה שינוי גדול? כי 200 זה היה עוד לפני ה.NET, וכל שפה עוברת שינוי גדול שעושים אותה בNET. למשל אפשר להסתכל על ASP קלאסי ועל ASP NET ולראות שינוי גדול, או על VB וVB NET. יהיה שינוי כזה בMSSSQL? אם אני לומד MSSQL 2000 הוא יהיה שונה מ2005?

אני הורדתי הערב ונתקעתי עם ההתקנה

יכול להיות שזה דורש כל כך הרבה משאבי מחשב?! ההתקנה מבקשת ממני לבחור מה אני רוצה להתקין מתוך הרשימה: 1. SQL Server DataBase Services 2. Client Components אין לי מושג מה בדיוק אני צריך כדי לנהל מסד נתונים. עד כה אני משתמש באקסס הפשוט ודווקא מסתדר איתו מצוין. האם יש מדריכים ברשת ל-SQL Server כי ממש אין לי מושג מאיפה להתחיל איתו.

מה זה MySQL לעומת ה-SQL Server?

הסתכלתי פשוט בתמיכה של אתרי אחסון ואני רואה שבשביל SQL Server תמיד מדובר בתוספת תשלום למחיר. לעומת זאת לרוב יש תמיכה ישירה ב-MySQL. אין לי מושג מה זה MySQL האם זה תחליף לאקסס הביתי? גם אותו יש ללמוד רבות כמו את ה-SQL Server?

gilad g

New member
בדומה ל-sql server,

גם mysql הוא שרת מסדי נתונים. הוא חינמי (קוד פתוח). הוא לא תחליף לאקסס הביתי, כי הוא מסד נתונים בלבד (כלומר רק טבלאות, בלי כל הקשקוש הזה של טפסים, דו"חות וכו') אם אתה יודע SQL ברמה סבירה, אין כ"כ הרבה מה ללמוד, חוץ מהבדלי סינטקס וניואנסים קטנים פה ושם.

זה נשמע ממש מצויין

שמתי לב שרוב אתרי האחסון נותנים חינם תמיכה ב-MySql לעומת SQL Server שזה תמיד בתוספת תשלום. כאמור, אני בשלבים התחלתיים של בניית אתר. יש לו מסד נתונים יחסית פשוט אבל אני יודע שאקסס גם מוגבל מבחינת כמות נתונים שהוא מסוגל לאחלס וכו'. אם MySql יתן לי את השרות הטוב ביותר, יותר מאקסס, והוא לא מסובך כמו להתקין וללמוד את SQL Server אז נראה לי אנסה אותו. אני יודע SQL. עכשיו, מבחינת חיבור ב-#C למסד נתונים כמו MySQL האם זה אותו קוד כמו ל-SQL Server? לא ראיתי בספרים התייחסות לMySQL.

למעלה