אז ככה.......מנסיון השם והאותיות אחלה, נשמע מפוצץ ואפילו מתוחכם ומיסתורי ,אך למעשה הבולם פשוט "דביק" בתחילת פעולתו כך שלמעשה אתה הוא זה שחוטף את הויברציות מהשטח ולא הבולם. מנסיון -המערכת הנ"ל לא יעילה...... אמינה...... ומועילה, סתם תרגיל שיווקי למתחילים, כל הנאמר מתבסס על נסיון גריידה.
זהו שסתום הניתן לכוונון סף הפריצה של השמן העובר בתוכו. השיטה הומצאה במקור ע"י קורנט ומשמשת את רוב המשככים של מניטו, פואז, חלק מהלפטי של קנונדל ובעבר את כל הבולמים של פרוגרסיב סספנשן. שסטום ה SPV היה הראשון בעידן הפלטפומה, ועדיין נחשב לאחד הטובים בענף.
דעתי מאד רצינית, אולי לא התייחסתי לממציא השיטה או לבולמים בהם השיטה נהוגה אך מניסיון של שנתיים עם שלושה בולמים המתהדרים בפונקציית ה-spv ,הרשתי לעצמי לאפשר לאחרים "להתגלח על זקני" . דא"ג נינטנס האם יש קשר בין הסייפא של תגובתך לחתימתך? בברכה.
אם הכוונה למזלג שאני מוכר, אז הוא כלל לא SPV, אם הכוונה לזה שאני מוכר באופן כללי מניטו, אז אני גם מטפל ומוכר FOX, מרזוקי ורוק שוקס. מזלגות SPV לא היו מוצלחים לפרירייד ו DH (ולכן לא מיוצרים יותר), אך לכל אפליקציה אחרת הם פשוט מעולים. בכל המקרים שהגיעו אלי מזלגות תקולים, זה היה אחרי שטופלו במקום שלא יודע לטפל בהם.