Sprite Backup

Lablabla

New member
Sprite Backup

שלום, אני משתמש בSprite Backup בשביל לגבות את הMio 168RS שלי, התוכנה עצמה מותקנת על הזיכרון הראשי, השאלה שלי היא, אם היא מותקנת על הזכרון הראשי ולא על כרטיס הזכרון, מה קורה לאחר HR? התוכנה נמחקת, האם קובץ השחזור שכן נמצא בכרטיס הזכרון יוכל לעבוד? האם כדאי להתקין את התוכנה על כרטיס הזכרון?

Lablabla

New member
ונוסיף עוד שאלה

אם אני עושה לו נגיד שיגבה כל יום, האם הוא מוחק את הגיבוי של היום הקודם ומגבה בקובץ חדש, או שנשארים 2 קבצים שתופסים כבר פי 2 מגה, ויום אחרי זה עוד 1, ואחרי זה עוד אחד? בגיבוי אוטומטי

תשובות

1. אחת האפשרויות העומדות לרשותך היא ליצור קובץ גיבוי המפעיל את עצמו (קובץ exe) וכמובן שזו אפשרות עדיפה משום שקובץ זה לא צריך שום תוכנה כדי לבצע שחזור. 2. בגיבוי רגיל אתה יכול להחליט אם יווצר קובץ חדש או לדרוס את הקובץ הקיים, בגיבוי אוטומטי נדמה לי שהוא לא את הקובץ הקיים אלא יוצר קובץ חדש. אגב - בתוכנת SPB Backup יש לך אפשרות לשנות בקובץ הקיים רק את מה שהשתנה מאז הגיבוי האחרון.

Lablabla

New member
תודה על התשובות

אתה אומר שעדיף את SPB על ספרייט? אני אגיד לך מה חשוב לי: לא נשאר לי הרבה מקום בכרטיס זיכרון ככה שאני רוצה שאחרי כל גיבוי, ישאר לי רק הקובץ המעודכן ביותר, בלי שאני אצטרך למחוק ידנית את הקבצים הישנים בנוסף, בגלל שמדובר במיו 168, כשמתרוקנת הסוללה אז הכל נמחק, כולל התוכנה, לכן אופציה זו חשובה לי (EXE) (וגם בגלל שמאוד מאוד פשוט לעשות HR במכשיר, אח שלי עשה לי את זה 3 פעמים עד שהבנתי מה מוחק לי כל הזמן, כי הוא חשב שזה לכבות את המכשיר) אז אחרי שהבהרתי מה חשוב לי, איזה תוכנה הכי מתאימה לי? תודה!

moisip

New member
spb הציל אותי כבר כמה פעמים

קובץ exe ניתן להגדיר כמה דורות לשמור, כמו כן ניתן לגבות רק שינויים עושה גיבוי כל חצות באופן אוטומטי כך שגם לא מפריע לזמינות המכשיר. ממליץ בחום.

למעלה