Spring Training 2003

dlml

New member
מה זה...

בתגובה לשחקן שמחפש תכדור, הוא בטח חושב "זה ציפור?? זה מטוס???, זה סופרמן!!!

SlamminDino

New member
ובשביל הידע הכללי..

המילה לינקס הכתובה על חולצתו של דיוויד פוסט ועל חולצת שחקנית הכדורסל הזאת ( dont know her name - can somebody help me out maybe?) היא השם הנוסף לחתול בר ממוצא קנדי או צפון אמריקאי ( איפה שקר).. קבוצת ה WNBA של מיניאפוליס שבמינסוטה נקראה על שמם של חתוליי בר אלה והם מקבילים לטימברוולבס של ה NBA. יהיה מעניין לעשות פה חידון שלם של שמות קבוצות ספורט אמריקאי , משמעותם, מאיפה הם הגיעו ובמילה אחת: פשרם!

SlamminDino

New member
וכמובן תמיד יהיו את האלה שיעשו צחוק

אז בואו ניתן להם את זה הפעם... יופי של יציאה!!

dlml

New member
תחיית המתים??

רק אתמול אמרתי כמה שהפיצ'רים של הינקאייס מאכזבים, אבל אתמול היה להם שני משחקים, הראשון ניצחון 8 1 על אטלנטה, במשחק מצויין של וויבר, והשני 3 0 על טמפה ביי במשחק מצויין של קונטרס, בשני המשחקים יחד, הינקאייס ספגו רק 3 חבטות. דיוויד פוסט ממשיך להפתיע, אתמול היה לו 2 חבטות מ4 ניסיונות, אר בי אי ודאבל.

dlml

New member
תחיית המתים??

רק אתמול אמרתי שהיפיצ'רים של הינקאייס מאכזבים, הם כנרה ראו את ההודעה, ואתמול היה להם שני משחקים, הראשון ניצחון 8 1 על אטלנטה, במשחק מצויין של וייבר ואבוקדו. והמשחק השני 3 0 על טמפה ביי, במשחק טוב של קונטרס, בשני המשחקים יחד ספגו הינקאייס 5 חבטות בלבד!! דיוויד פוסט ממשיך להפתיע, אתמול היה לו 2 מ4, אר בי אי ודאבל.

dlml

New member
אופס...

בטעות שלחתי עוד הודעה, כי חשבתי שהראשונה לא נשלחה, אז אני יוסיף תמונה בהודעה הזאת שלא יהיה משעמם...

dlml

New member
קוראים לא קטי סמית'...

והיא אחת השחקניות הטובות בwnba הוספתי קישור לסטיסטיקה שלה..

dlml

New member
לא הולך היום טוב בכתיב...

לא=לה... אני פשוט עיף ולא שפוי כרגע..

SlamminDino

New member
ומה שלום מייק האמפטון

הוא מבסוט מאוד!! כל מה שהוא ביקש זה להיות חלק מקבוצה בעלת סיכוי ריאלי לאליפות. כל מה שהוא קיבל זה קבוצה שלא יודע מה זה אי הגעה לפלייאוף כבר עשר שנים! זאת לא הקבוצה הטובה הראשונה ש האמפטון שותף בה. גם בהיוסטן אסטרוז הוא היה בעונת 98 בה שיחק לצידו של השמאלי הגדול הנוסף רנדי ג'ונסון שהגיע באמצע העונה מהסיאטל מארינרס. שנתיים לאחר מכן מצא עצמו האמפטון בוורלד סיריז במדיי המטס ששיחקו מול היאנקיז בסאבווי סיריז הזכור לכולנו. החוזה הגדול שהביא אותו לקולוראדו הוא גם הסיבה העיקרית לעזיבתו את קורז פילד. כולם יודעים שהוא פיצ'ר מצויין אבל צריך להשתלב עם הטבע ולא ללכת נגדו כפי שראינו אותו מנסה לעשות כבר שנתיים במייל היי סיטי. כסף כזה גדול קולוראדו לא רוצה לשלם לפיצ'ר שלא מצליח להפיק עונות מנצחות. הטרייד שלו היה טוב בכל כיוון בעצם-- גם לאטלנטה שקיבלה אותו עכשיו, גם לקולוראדו שקיבלה כמה שחקנים טובים מפלורידה וגם למארלינס שהצליחו להפטר מכמה חוזים ולהשיג קלוזר מוכשר וצעיר לשנים הבאות!

erezr98

New member
מייק המפטון

צריך לזכור שכשהמפטון זורק יש לבובי קוקס גם מחבט לא רע בסוף התשעיה, וגם כשהוא לקראת הסוף ועומדים להוציא אותו אין צורך בפינץ' היטר!!! חוץ מזה הוא זרק נהדר השבוע. בשורה התחתונה, למרות שאני מחזיק מאוד מגלווין (ראיתי אותו משחק כמה וכמה פעמים בטרנר פילד) אני מאמין שאטלנטה עשו עיסקה נכונה (כרגיל....) בהצלחה ל BRAVES . אני כבר אראה אותם בשבוע השני של העונה נגד הפיליס

SlamminDino

New member
תגידו שלום לג'ון האלאמה במדיי האייז

מסתבר שדניאל הוא לא היחיד שממש אוהב את המדים של אוקלנד. הלאמה הגיע מהמארינרס, המתחרים הגדולים מהאמריקן ליג ווסט. השמאלי נותן אפשרות לאוקלנד לפתוח עם שלושה פיצ'רים פותחים שמאליים עם אפשרות לארבע אפילו. כנראה שהוא יתופקד בבולפן כמו שעשה בעונה הקודמת במדיי המארינרס אבל אנחנו זוכרים אותו במשחקיי פלייאוף בשנים קודמות כפותח. אל תדאגו לגביי המפגש הקצר בגבעה. להרבה פיצ'רים יש Issues ב Spring trianing...

SlamminDino

New member
כולה מאה אלף דולר...

תאמינו לי, זה סכום ששווה לשלם בשביל הפרסום הרב שקיבל הספר של דיוויד וולס המספר את מה שהנהלת היאנקיז לא רוצה שנשמע... עם זה מאמין וולס שנגמר הסיפור ואפשר לחזור להתרכז במוטל עליו-- זריקות מהגבעה והובלת היאנקיז לכמה שיותר נצחונות.

SlamminDino

New member
ואם כבר מדברים על קנסות..

כמה כסף צריך לדעתכם לשלם רנדי ג'ונסון על מהירות מופרזת באקדח ראדאר. הקופה הזאת יכולה להתמלאות במהירות ולהשתוות לקופת הצדקה אותה הקים הומר סמפסון על מנת להפטר מהרגלו הפרי היסטורי לקלל ולהשתמש במילים לא יפות. ( בינינו-- בלי זה הרייטינג היה יורד ב 50 אחוז..) אם על כל פעם שג'ונסון היה עובר את ה 100 מייל היה עליו לשלם, השקעה טובה זה להשתלט על הזכויות לכסף הזה כקופת גמל עם רווח מובטח.

SlamminDino

New member
הצחוק מרפא

תשאלו את הידקי מאטסוי, המצטרף החדש ליאנקיז שלא יכל לשחק מול הדטרויט טייגרס עקב כאבים מסויימים בצוואר. הוא נראה מבסוט מאוד לפי מה שאני רואה...

SlamminDino

New member
Diving Atempt

שחקן הבסיס השלישי שון בורוהאס מהסן דייגו פאדרייז מנסה להגיע אל כדור שנחבט גבוה. תפתחו את התמונה ותראו אם הוא הצליח...

SlamminDino

New member
מה רואה לואיס גונזאלס?

את ההום ראן שלו מול הקנזס סיטי רויאלס!!

SlamminDino

New member
פסגת אימון בטמפה

מנג'ר היאנקיז משוחח עם מאמן אלופת הסופרבול, הטמפה ביי באקנירז ג'ון גרודן. לטורה כבר ארבע אליפויות עם היאנקיז, לגרודן אחת בלבד אבל הוא רק בן 39 וכבר נחשב לגדול המאמנים בליגה! האליפות של טמפה נקשרה לשמו של המאמן גרודן יותר מכל אחד אחר.

SlamminDino

New member
Speaking of Coaches

מה אתם אומרים על המנג'רים של הקאבס והג'איינטס? דאסטי בייקר מהקאבס לא נשאר בסן פרנסיסקו גם לאחר העונה המצויינת בעונה שעברה שכאמור הייתה רחוקה 3 אינינגס מאליפות. במקומו הגיע פיליפה אלו, אביו של מויסס אלו-- שחקן תחת השגחתו של דאסטי בייקר בעונה הקרובה. לשתיי האנשים האלה יש אינטרס להיות נחמדים אחד לשני-- תשמור לי על הקבוצה הקודמת מכיוון אחד ותשמור לי על הבן מהכיוון האחר..

למעלה