sport

sporTV

New member
sport

למה באנגלית? כדי להצדיק את הכינוי שלי... אני עושה אימון הליכון 5 פעמים בשבוע, עם חמצן. במהלך השבוע האימון הוא בערב, אחרי יום "עבודה", שינה וכו'. בסופ"ש לפעמים אני מתאמן ב12 בצהריים. שמתי לב להבדל משמעותי גם מבחינת הסיטורציה וגם מבחינת מהירות וקושי בהליכה. הרבה יותר קל בצהריים....כנראה הגוף הרבה פחות עייף. איך זה אצלכם? מישהו מרגיש אותו הדבר? אחלה שבת.

vikvik

New member
אני וספורט

אני מודה שספורט זה הפסגה האחרונה והאוורסט הכי גבוה שעוד לא ממש הצלחתי לכבוש....אני פשוט לא אוהבת ספורט.... ושמתי לב בדיוק כמוך כמה הוא חיוני לי. קודם כל הסטורציות עולות לי לכמה שעות טובות אחרי פעילות אירובית. אני עושה 3 פעמים בשבוע פיזיו בשילוב עם פילאטיס , אני תמיד שוכחת להביא לעצמי את הקרדיט על זה , כי זה בכל זאת פעילות גופנית וספורט. ואני מקפידה כבר איזה 7 שנים. יוווווו ריקייייי היית מאמינה , 7 שנים! זה פחות פעילות אירובית , אבל זה משהו שמשחרר אותי לנשום לפעמים , פשוט ככה. מה גם שהמשקולות מזרימות את הדם , התרגילים לפעמים ממש פותחים לי את הנשימה. ולפעמים אני נכנסת במצב אחד לטיפול ויוצאת במצב אחר לגמרי. מעבר לזה יש לי אופני כושר בבית שכבר הוצאתי אותם לסלון כי יש טלויזיה. אני מחפשת טלויזיה ישנה לחדר שינה כי שם זה מקומו ולא באמצע הסלון ולא מוצאת. מישהו אולי קונה לעצמו פלאזמה ומוסר את הישנה שלו? אני אבוא לקחת! אני חייבת לומר שעניין ההקפדה עם האופניים זה גם משהו שמשתנה , לצערי. לפעמים יש ימים שעוד לפני שאני פוקחת את העיניים בוקר אני עולה אפילו ל10 דקות עם החמצן כדי להעיר את עצמי ואח"כ עושה פיזיו. כאשר אני מתחילה ככה כל היום נראה אחרת מבחינת נשימה וסטורציה. אני משתדלת ללכת ברגל גם , אם הבוס שולח אותי לאיזה משרד קרוב , אני אוהבת את הטיולים האלה. באמת זה משפר פלאים. עשית לי רגשות אשם אתה....אולי שווה לחזור לשחות , אם כי היום אני מקבלת צינון רק מחלון פתוח ומנסיון כל המעבר הזה בין הבריכה למקלחת וכו' זה ממש יכול לעשות לי צרות. נכון שזה תירוץ ממש משכנע?
נ.ב. חשוב לזכור , שיחד עם כל הרצון הטוב לעשות ספורט , יש מצבים שזה מסוכן ואסור. חשוב לשים לב לדופק וסטורציה , אחרת זה יכול לעשות נזק.

LullaBelle

New member
אצלי דווקא הפוך

אני יותר טיפוס של לילה, למרות שבשנתיים-שלוש האחרונות, כאשר אני "מזדקנת", אני כבר לא יושבת עד 2 בלילה באותה קלות כמו פעם, ואני מוצאת את עצמי נרדמת בחצות ואף מוקדם יותר! אבל בכל מקרה, בחצי השני של היום - נניח משעה 4 בצהריים והלאה - אני הרבה יותר אנרגטית, והריאות גם יותר פתוחות. לכן הליכות אצלי זה תמיד בערב. בערב זה בא בכיף, עם אנרגיות, עם חיוך. בבוקר.צהריים מוקדמות זה עינוי אמיתי.

vikvik

New member
תשמעו! אפרופו ספורט ובאולינג!

הלכתי היום עם כמה חברים פעם ראשונה בחיי בבאולינג וגיליתי שאני ממש אוהבת את זה! ושזה ספורט לכל דבר. מהר מאוד זה שיעל אותי , וזה גם בגלל קצת ריצה לקראת הזריקה וגם תנועה של הכתפיים. מעבר לזה שמחתי לגלות שאני ממש אבל ממש טובה בזה , שכנראה 7 שנים פילאטיס משתלמים וממש היה לי כוח בידיים ובכתפיים שזה לא דבר מובן מאליו גם לא בסיאף. הייתי טובה אפילו יותר מכמה בנים שהיו שם מבחינת כוח הזריקה . יש שם מדד כזה למהירות קמ"ש של הכדור. וככה סתם תפסתי מקום 2. היה ממש נחמד , הרגשתי כמו ילדה ושתיתי מילקשייק וצ'יפס שגם שמחתי על הקלוריות. הקיצר , אולי זה הדבר הבא. מה שכן , צריך לאמן את שרירי האצבעות
, נורא מהר זה מתחיל לכאוב.

sporTV

New member
ענק! נקים ליגה "צ'יפס סי.אף ובאולינג"

אני לעומתך רק מפסיד....תמיד הפרקט עקום והנעליים מציקות!

cafesito

New member
אפרופו נעלי באולינג.

את הצבעים המזעזעים, קיבלו הנעלים כדי שלא יגנבו אותם, אי אז בתקופת השפל בארצות הברית.

למעלה