sport vs. sports

and my favorite

Hell Hound

על כך אני אמר

HelLOL... ואכן הגהינום נמצא ביחד איתי... אז The hell's really with me.... אגב הדרך לגהינום לא רצופה כוונות טובות... היא רצופה בעורכי דין ורואי חשבון... והיא פחות או יותר אתר ההחלקרח המועדף על שדים...
Rogue and the tortured souls

אין סיכוי

כבר הרבה שנים אני עוקב אחלרי מוזרויות השפה האנגלית בכלל והעניין של החסרון בצורת רבים נורמלית במילים מסוימות בפרט. FRUIT היא אחת המילים האלו.

שעטנז

New member
אוקי, אמרתי את זה 500 פעם, וזה עדיי

ן נשמע לי בסדר. אז הלכתי ל DICTIONARY.COM. וכתוב שהרבים זה או FRUIT או FRUITS.
(זה לפחות מה שהבנתי) הנה

כן, אני יודע את זה הכי טוב

כי אני דובר רוסית, וברוסית פרי דומה מאוד ל-FRUIT(ברוסית אומרים FRUKT) ושם יש צורה נורמלית לפרות רבים, ונאלצתי ללמוד על בשרי(Aוב המורה שלי) שבאנגלית אין...

שעטנז

New member
מה שתגיד ../images/Emo6.gif לא שללתי.

עדיין נשמע לי יותר טוב : LOTS OF DIFF FRUITS, ולא LOTS OF DIFF FRUIT. למרות שכן נשמע לי נכון LOT'S OF FRUIT. אני מניח שזה תלוי מה אני אומר...
ד"א, גם FISHES נשמע לי טוב. LOL חוץ מבמשפט LOTS OF FISH IN THE SEA. אנגלית שפה קשה.

feldrave

New member
יש משהו דומה ב"שר הטבעות"

גולום, היצור המוזר ההוא, מדבר בצורות רבים לא נכונות וזה מוסיף משהו מיוחד לדמות שלו. FISHES, ואפילו יותר מוזר, BIRDSES. השפה היא שלכם, תשתמשו בה איך שבא לכם - דאט איז, אחרי שקיבלתם תחושה טובה של השפה. Gollum? The one from the Lord of the Rings movie? He's a computer character??? I thought it was just some ugly actor guy from New Zealand...

למעלה