Spooler

antidot

New member
Spooler

Windows 2000 Pro SP1 על לפטופ Compaq Armada M700 256 MB RAM. ליציאת LPT של Docking Station מחוברת ישירות מדפסת HP LaserJet 6M ברגע שליחת ההדפסה הSPOOLER קופץ ל100% CPU USAGE. יש למישהו רעיון ? Antid0t

kitt

New member
נתחיל מזה שהspooler אמור לקפוץ

ל100%, אבל אמור גם לרדת חזרה תוך זמן סביר, האם המדפסת מדפיסה בכלל? אם לא נסה קודם לעדכן דרייבר של המדפסת, ובכל מקרה עדכן לSP2.

antidot

New member
אני מתאר לעצמי שאתה יודע

מה זה Corporate Policy. הסטנדרט אצלנו כרגע SP1 עם פאטצ´ים. המדפסת מדפיסה יופי. ניסיתי דרייבר PostScript ו- PCL הSPOOLER נשאר הרבה יותר מדי זמן מהרגיל על 100% למרות שזה P3 750 עם מספיק זיכרון. הLOG-ים מפליאים בריקנותם. יש דרך כלשהי לאופטימיזציה של הSPOOLER אולי ? אולי להגביל אותו ? רעיונות ? Antid0t

IBZ

New member
-->

נסה להחליף בביוס את היציאת LPT ל ECP(אם לא עשית זאת עד עכשיו), במנהל ההתקנים תחת PORTS שנה את מאפייני היציאה ל -Use any interrupt assigned to the port וסמן גם את Enable legacy Plug and Play detection,נסה גם להגדיל את קובץ ה SWAP . ניסית להוריד את ה PRIORITY של המדפסת???

antidot

New member
הםםם...

אין פה בעיה של IRQ. רק המדפסת יושבת על הIRQ של LPT. קובץ SWAP הוא 512 MB. שינוי העדיפות לא יתן כלום, הרי זאת מדפסת שרק הלפטופ מדפיס אליה והיא מחוברת ישירות למחשב ורק למשתמש של הלפטופ יש גישה למדפסת. אני אעיף מבט בBIOS אבל מניסיון הBIOS של ARMADA מאוד מצומצם וקונסרבטיבי בכל מה שקשור לשינוי הגדרות. אנסה גם להעיף מבט בגרסאות של DLL-ים שהSPOOLER משתמש בהם. Antid0t

kitt

New member
או קיי... לא חשבתי על מחשב של חברה.

דרייבר post script לא יתן לך כלום. ניסית להוריד לחלוטין את המדפסת? מה קורה עם מדפסת אחרת?

antidot

New member
אני כמעט בטוח ב100%

שהבעיה היא ב-SPOOLER. הדפסות למדפסות רשת עוברות הרבה יותר חלק. ניסיתי את המדפסת בלי ה-DOCKING STATION אך קיבלתי אותה תוצאה... Antid0t

למעלה