spoiler question 7x08

formersusan

New member
spoiler question 7x08

OMG, what the hell was that?? do you think that they really killed off giles??? I jumped off my bed in sheer horror!!! (and ow come Buffy is on here at 8pm?)

אין מצב!

קראתי בראיון איתו שהוא חתם על עוד 10 פרקים בעונה השביעית לפחות.. אז לא נראה לי שהרגו אותו

14מתן

New member
../images/Emo58.gif 708

אבל ראו את הקרזן חצי מילימטר מהראש שלו מה ג´ילס יהיה לנו איזה אקרובט יעשה סלטה לאחור איזה בעיטה מסובבת וישבור לו את המפרקת או אפילו יברח ? זה ממש לא הגיוני כי קוטלות לא הצליחו לברוח מהם אז איך ג´ילס יברח ?!

IDOffryn

New member
וגם../images/Emo58.gif

זה שהוא חתום על עוד עשר פרקים לא אומר שהוא לא ימות. כבר ראינו אנשים מתים בעונה הזאת.. למרות שאני מעדיף לראות את ג´יילס חי...

buffstar

New member
../images/Emo58.gif 708

כבר ציינתי שאני *ממש* לא אוהבת את מדיניות "ניקוי הארון" של עונה 7? אני על קוצים כל הזמן, לא בטוחה מאיפה המכה הבאה תבוא... בררר, לא בריא בשבילי בכלל לא... אני כשראיתי את הסצינת הסיום צעקתי , "giles DUNNNNNNNNNK!" מעניין אם הוא שמע...

max2k

New member
מה פתאום ../images/Emo58.gif7X08

ריפר יוצא לפועל, איך יהיה להם סדרה אם ג´יילס מת?

idan3k

New member
ספוילרון 707-712 משהו כזה...

ג´ונתן אמנם מת ב707 אבל הוא חתום לארבעה פרקים, זתומרת שהוא עוד הולך להופיע... בטח ב709 ואולי גם ברצופים אחריו... אז באמת אם ג´יילס ימות אז הוא עוד יופיע אבל עדיין לא נראה לי שזה יקרה...

formersusan

New member
exactly (spoler)

people who have been killed off make appearances, just like joice did last week. So I´m guessing dead Giles making more guest spots isn´t really out of the question. And is it really true about a Giles spin off???

למעלה