Spoiler- Buf- Atl

Quantum2

New member
Spoiler- Buf- Atl

I was at the game- what a heartbreaker!!!! damn... but- I got my football signed by JP Loseman, Sam Adams and Jeff Burris and i took my photo with JP Off to Miami tomorrow for my last week in the states! Lior

איזה כיף לך!!

למרות שבאפאלו הפסידו. גרתי בבאפאלו בימים של הסוברבולים ואני עדיין מתאכזב כל שבוע מחדש ביחד עם אבא שלי. אני ממליץ לך לשרוף את הכדור הזה של ג'. פ. לוסמן הבן זונה הזה(150 יארד בשני משחקים!!). יעבור הרבה זמן עד שאני אשכח איך הייתי בAFC CHAMPIONSHIP נגד הCHIEFS בשנת 92 בקור של (20-) פרנהייט! אם אני זוכר נכון ניצחנו 24-10 בדרך להפסד לרדסקינס בסופרבול. ד"א עוד מישהו ראה עכשיו NE-PIT? ולמה כבר שבוע שני ברציפות אין NFL PRIMETIME?!!

ih10

New member
זה בטח היה קשה

4 שנים ברציפות להגיע עד הבאר ולא לשתות ממנה

האמת היה כיף

אני עדיין זוכר את הsuper bowl party שהיה כל שנה, איך שהתעוררתי ביום ראשון ורק חיכיתי שיגיע השעה אחת כדי לראות את המשחק, כל מיני פתגמים כמו "squish the fish"(שנאנו את בדולפינס האלו. גם יש להם אקלים נורמאלים, עיר תיירותית ויפה וגם הם מנצחים אותנו!) ועדיין יש לי פוסטר בחדר של jim kelly, bruce smith marv levy thurman thomas וכל החברים. כל הסתיו-חורף באפלו היתה עיר פוטבול נטו! ביום ראשון כל הכבישים היו ריקים, וביום שני דיברו רק על דבר אחד. אחחח ימים טובים, ימים טובים אני יכול לכתוב על זה שעות...

למעלה