Spock's Beard - הסקר

B a z a

New member
Spock's Beard - הסקר ../images/Emo197.gif../images/Emo112.gif

מישהו רצה סקר על הזמן של ספוק, אז בבקשה. על איזה להקות גדולות לא היה סקר עדיין? נראה לי קרימזון, VDGG וג'נטל ג'יאנט, לא? הנה רשימת האלבומים של הלהקה: 1995 - The light 1996 - Beware Of Darkness 1996 - The Official Live Bootleg 1997 - The Kindness Of Strangers 1997 - The Beard Is Out There (live 1999 - Day For Night 1999 - Live at The Whisky and Nearfest (live 2000 - Don't Try This At Home (live 2000 - V 2000 - Don't Try This @ Home Either! (live 2001 - There And Here (live 2002 - Snow 2003 - Feel Euphoria 2005 - Octane 2005 - Gluttons For Punishment - Live 05

Rudess

New member
Neal Morse - Question Mark

יותר טוב מכל אלבומי האולפן של ספוק'ס בירד.

kurush

New member
Beware of Darkness

אחרוג ממנהגי ואשתתף בסקר, ולו משום שאף אחד לא ציין את האלבום הנפלא הזה

אדם זאב

New member
אלבום מצויין

האמת היא שבמקרה של הלהקה הזו, אין אלבום שאני לא אוהב, הכל פשוט מצויין !! אפילו Octane סבבה

אדם זאב

New member
במקרה שלהם יש עוד כמה אפשרויות :)

כמו למשל: at the end of the day ==> 00:00 ויש גם קטע קצר בSnow שנקרא : 4o'Clock :)

B a z a

New member
התוצאות:

V - IV קולות The light - III קולות Beware of darkness - I קול מה שכן, אותי לא הצלחתם לשכנע שכדאי לשים לב ללהקה הזאת, אני לא שמעתי כמעט חומר של הלהקה, אבל לדעתי ספוק'ס בירד (וגם פלאואר קינגס) הן להקות רטרו - פרוג חסרות מקוריות, ולא חשובות. המבקר האהוב עלי בפרוגארכיבז נתן לכל האלבומים של 2 הלהקות האלה בין כוכב אחד לשניים, ואני סומך עליו. עכשיו הגיע הזמן לסקר על קינג קרימזון, לדעתי. אם מורנא לא מתנגד...

pinnacle

New member
אני מציע לך כן להקשיב לשתי הלהקות

הללו ואז להחליט. דרך אגב רוב המבקרים בפרוג ארכיבס (כולל רבים מהאמינים שבהם), נותנים להם ציונים גבוהים יותר (4 ו-5 כוכבים).
גם אני ממליץ לך עליהם!

למעלה