SPLITTING THE DNA

NightVampire

New member
SPLITTING THE DNA

נכנסתי לי ל LIONETWORK של הEMULE בחיפוש אחרי "LINKIN PARK" ותנחשו מה מצאתי... דיסק ישן שלהם שלא יצא לחנויות שהשם שלו זה : SPLITTING THE DNA.. התחלתי להוריד אחרי שבוע שמעתי מתוכו באמצע ההורדה 2 שירים וזה היה מזעזע ממש לא רוק ובטוח שלינקין פארק לא שרים את זה. זה יותר רוק אנד רול כזה במקצבים של בעעעעעעע... תסבירו לי בבקשה מה זה הדבר הזה..

LINKINBOY

New member
בן אדם זה לא שלהם... מנהלת לכאן../images/Emo70.gif

אני מקשב מהמנהלת להוציא את התמונה של הדיסק הזה מבגלריות כי הוא לא של לינקין!

NightVampire

New member
רציני??

זאת הייתה טעות של LIONETWORK? כשהם אמרו שזה של לינקין פארק?

נמחקה ../images/Emo127.gif

פעם הבאה אני מבקשת שבקשות כאלו יהיו במסרים. תודה

וואא../images/Emo12.gif../images/Emo5.gifהורדתי!!!!

וכן זה נשמע מזעזע אבל לצערי אני מזהה את הקול של צ'סטר... אני חושבת שהוא שר את זה לפני שהוא היה בלהקה!!! וואיייי!!! זה נשמע לא לינקין פארקי בכלל..

NightVampire

New member
רגע אז לא הבנתי..

כן שלהם או לא?? אחד אומר לא.. שני אומר שהוא מזהה את צ'סטר.. אז??

אני בטוחה שזה צ'סטר!!!!!!

ב-10000000000000000% אני לא מאמינה שאתה לא מזהה את הקול שלו...ובכללל שמעתי מזמן אחד מהשירים שיש בדיסק.... ולא ייכתבו ככה סתם שזה של לינקין....

לאו דווקא

יצא לי לראות לא פעם אלבומים שנמכרים על שם להקות מוכרות, כאשר התמונה על העטיפה ו/או השירים הם של חקיינים.

LINKINBOY

New member
תצאו מזה../images/Emo70.gif זה לא לינקין../images/Emo70.gif

זה דברים פירטים של חיקיינים זה לא קשור ללינקין פארק בכלל
אולי יש שם כמה שירים שלקחו מדיסקים אחרים אבל הוא לא חוקי ופרטי אז פשוט תצאו מאשליה הזאת כי אתם רוצים להמאין שזה שלהם וזה לא...

Kido2222

New member
חושב אולי שזה דיסק קודם?

יענו של הלהקה של צ'סטר לפני שהוא עבר ללינקין? כי הדיסק לא של לינקין ב100%...

LINKINBOY

New member
אני אמרתי זה לא קשור לאף אחד מחברי

הלהקה בכלל אין אלבום כזה לGREY DAZE אני בשקתי לא סתם אומר את זה

NightVampire

New member
תעלומה

האוקצור תעלומה אף אחד בעולם הזה לא יודע מה מקור הדיסק חלק טוענים שהם שמעו בתוכו את צ'סטר וחלק אומרים שהוא דיסק מזוייף וחלק אומרים שזה לא של לינקין פארק בכלל ... ...
בקיצור אף אחד באמת לא יודע מה הסיפור הזה.. דרך הגב בLIONETWORK כתוב בכלל שזה דיסק של לינקין שלא יצא לחנויות (לא זוכר אם כתבתי את זה כבר או לא..)

NightVampire

New member
אחי אני בכיף קולט אותך אבל

אחרים אומרים דברים אחרים.. למרות שאני עם הדעה שלך כי זה לא נשמע של לינקין פארק וזה גם לא אותו סגנון וקצב אז אני סוגר על זה שזה לא של לינקין פארק אבל אי אפשר לשכוח שיש אנשים שאומרים שהם שומעים את הקול של צ'סטר ועוד LIONETWORK אומרים שזה דיסק מסתורי ומחרבשים ת'סכל.. אז לך תבין...

LINKINBOY

New member
מה קשרו LIONNETWORK???

חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מי הם בכלל!!!??!?! כדי שיגידו לך שזה דיסק של LP הם יגידו לך הכל כדי שתוריד וזה לא חוקי במקרה הזה זה לא של לינקין אני נותן לך מידע בדוק!!!!!אל תקשיב לאחרים נקודה! לא הייתי אומר לך סתם דברים בדקתי את הכל עוד לפני שנה

יחמארררררר זאת לא להקה!!!

זה אתר של אמיול!!!!! ואני בטוחה שזה צ'סטר!!!!! תגיד מה שאתה רוצה !!!! אני חושבת שזה דיסק של צ'סטר!!!!

NightVampire

New member
כמו שאתם רואים...

אפשר להמשיך להתווקח על זה עד אין סוף אני מאמין שזה לא של לינקין.. רק תעשו טוב אל תתחילו לקלל אחד תשני בגלל הוויקוח הזה.. לא שווה את זה תאמינו לי

למעלה