"spirit" club

yuli212

New member
"spirit" club

האם יש למ למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? זה על נערה שהיו לה הרבה חוגים, דרמה וכו וגם "spirit" club. כשגיגלתי את זה קיבלתי אתרים של התעמלות ומעודדות אבל לפי התמונה של קבוצת ה"ספיריט" הם ממש לא נראים אתלטים. וגם - כשמישהי אומרת כשהייתה ילדה הם הוציאו זוחלים מהאדמה ו- it was a gas זה היה מגעיל/מצחיק/כיף???? תודה

רק רעיון....../images/Emo62.gif

אולי הכוונה דווקא לחוג רוחני? משהו כמו ה"ניו אייג'" שיש המון? (אולי משהו כמו: איך תתקשר עם האני הקרנפי שלך לאור נרות ותוך השמעת קולות פיליים...
)

ואולי עוד משהו../images/Emo26.gif

שני דברים קפצו לי לראש: 1. ספיריט יכול להיות גם אלכוהול, אז אולי מועדון שתייה כזה? (אף שלא נראה לי כל כך...). 2. אם אתה אומר שעלו לך אתרי התעמלות ומעודדות, אולי הכוונה היא למועדון או לחוג של מעודדות, בבחינת "החוג להעלאת המוראל של הקבוצה" (או מה שזה לא יהיה). כמו HIGH SPIRITS.

HezyA

New member
לדעתי - הכוונה "זה היה כיף"

עכש"מ (עד כמה שהבנתי משגת), "it''s a gas" פירושו: נפלא, כיף, כפי שאמרו חכמינו בשיר "Money" של פינק פלויד: Money, it's a gas, grab Grab that cash with both hands and make a stash A new car, caviar, four star daydream Think I'll buy me a football team

august west

New member
משום מה הספר נשמע לי מוכר מהילדות

ותצחקי אבל אני דווקא חושב שהכוונה של spirit club היא לא חוג מעודדות או חוג רוחני אלא חוג רוח! זאת אומרת, באים שרים משחקים וכו' לא כמעודדות אלא כדי לעודד את עצמן. הולך? נב- זה ספר של בברלי קלירי?

טרנסל8

New member
מועדון עידוד

Spirit Club בקולג'ים אמריקאים הוא מין מועדון שהחברים בו תומכים ב"רוח בית הספר"... המעודדות/ים הם רק חלק מפעולותיו. הייתי מתרגם "מועדון/חוג עידוד", או פשוט משאיר כ"ספיריט קלאב". הנה הסבר מצוטט: Spirit Club Each year this group works to promote school spirit. The Spirit Club designs the “Spirit Shirt”; sponsors pep assemblies, cheers at games, supports the Yell Leader Squad, and is one of the driving forces behind school-wide projects. Membership requirements: Rockhurst spirit, loud voice, creative mind and attendance at Rockhurst games and events

yuli212

New member
תודה

אמנם באיחור (שלי) אבל תודה לכולם על הרעיונות. מועדון עידוד נשמע לי הכי נכון וגם זה היה כיף. תודה רבה רבה

למעלה