spindleruv mlyn

just dandi

New member
spindleruv mlyn

טוב, אז החורף התקציב שלי קצת מוגבל
, אבל עדיין אין סיכוי לוותר על חופשת סקי בסוף ינואר/תחילת פברואר. יש לי אופציה לארגן הכל לבד (טיסות לפראג, מלון ורכב), אני רק לא בטוחה לגביי העלויות של הסקי פס שם אבל אני די בטוחה שצ'כיה זולה..
ע"פ רוב אני מעדיפה את מאיירהופן אבל זה פשוט קנס..
אני גולשת ברמה טובה ומתלווה אליי מישהו שלא גלש מימיו... הבנתי שהאתר הזה די טוב למתחילים.
מישהו היה שם ויכול לספר על העלויות? סקי פס, ציוד וכו'?
האם יש אפרה סקי?
איזה מסלולים יש שם?
אם יש עוד אתרים שאפשר להרכיב אליהם חופשה בעלויות זולות?
האם בכלל ייצא לי זול יותר להרכיב לבד מאשר לרכוש חבילה?

תודה מראש

הנה סיכום שלי משנה שעברה

ישנו במלון Savoy Royal Hotel במרכז שפינדל.
מלון 5 כוכובים מעולה!!! חדרים ענקיים ומפנקים. חדר סקי.
עשינו מסאז' בסוף היום.
הזמנתי דרך booking.com
אנחנו זוג ונסענו לבלות חוץ מבסקי אז המלון הזה התאים לנו.
ביום האחרון הטיסה היתה ב12 בלילה ביקשנו לעזוב את החדר בשש בערב ולא עשו בעיות ולא ביקשו תוספת במחיר.
הגעה מהמלון לאתר- לסבטי פטר הלכנו ברגל למרכז ומשם בסקיבס. לאתר השני אמרו לנו שזה מרחק הליכה הלכנו את זה פעם אחת ופעם השניה כבר לקחנו מונית - 100 קרונות( 20 שקל). הדרכה וציוד לקחנו מפה:http://www.skolmax.cz/
יחסית לאתרים באירופה ההדרכה ממש זולה ככה יכולתי לקחת מדריך פרטי לשעתיים ביום והשתפרתי משמעותית.
העברות: מונית שהזמנו מהאתר של שפינדל 3500. אני חושבת שאם לוקחים מהשדה כשמגיעים אז זה יותר.
האוכל ממש זול!! אפשר לאכול לשתות ולהנות בלי חשבון לדוגמא:
ארוחה עם 2 מנות ראשונות, סטייק+תוספת, חזה עוף +תוספת, שטרודל תפוחים הכי טעים בעולם, ליטר בירה- 180 שקל.
על האתר עצמו על גודלו כבר כתבו פה הרבה.
עשינו גם מסלול מזחלות עם אוטובוס שיוצא מהעיר ולקח למעלה מקבלים מזחלת ויורדים 4 ק"מ מגניב וממש כיף.
אפשר לעשות את זה גם בלילה.
לא בדקנו את המסיבות באתר אבל אומרים שיש איזה דאנסבר.
העיירה מאוד יפה ורומנטית והאנשים מאוד נחמדים.
יש באתר גם סקי לילה בתוספת תשלום. אנחנו לא עשינו כי השלג לא היה טוב.
המלצות- לא לנסוע במרץ, האתר נמוך 700-1230 מטר. הטמפרטורות במשך היום עולות מעל האפס מה שאומר בבוקר מסלול קפוא ואחרי הצהריים נעלם כל השלג של התותחים ונשארות רק ערימות של שלג וקרחונים.
והמלצה שניה בהגעה לצ'כיה לרוץ מהר ביציאה מהמטוס לבדיקת דרכונים והגיע ראשונים לתור. אנחנו חיכינו שעה וחצי בבידוק דרכונים.
ולא נסענו דרך סקי דיל כי לא נשאר להם מקום. בדיעבד לא מצטערת המלון שהיינו בו יותר טוב מהמלונות שהם מציעים.

altirit

New member
גם אני מחפשת מידע...

היי! אם יצא לך כבר לבדוק מחירים ובכלל, אשמח לקבל מידע על ארגון חבילת סקי לבד בשפינדל. מה שחסר לי זה איך להגיע מהשדה לאתר בצורה הכי מהירה והכי זולה. כי טיסה, מלון, השכרת ציוד כבר בדקתי.
ממש אשמח אם יש לך טיפים.
תודה מראש!

למעלה