Spin - סחרור - 2X06 - 19:50

Spin - סחרור - 2X06 - 19:50

תקציר הפרק: רוכב אופניים המתחרה ברמה בינלאומית מתאשפז בעקבות בעיות נשימה. כשהוא אינו מכחיש כי שיפר את יכולתו הפיזית באמצעים מלאכותיים, מתמודדת קמרון עם סוגיה מוסרית מטרידה. __________________________________________________________ מידע על הפרק: http://www.housemd-guide.com/season2/206spin.php תסריט הפרק: http://www.house-online.org/transcripts/transcripts_episode2x06.htm תמונות הפרק: http://www.hughlaurie.net/spin/index.php צפייה מהנה לכולכם אנה

o r t a l i t

New member
ממש אהבתי !!

בפעם הראשונה שצפיתי בו פחות אהבתי, לא יודעת למה... אולי גם פחות התעמקתי. אבל הפעם.. נהניתי מכל שניה של האוסטייסי. אולי אפילו קצת יותר מהאדי של בדכ =0 "אני שונאת אותך וגם אוהבת אותך" לעומת האהבה לבד למארק. אבל רואים שמשעמם לך עם מארק ואת ממש רוצה את האוס ! טיפשה >< רר. והוא כמעט נופל לרגלייך, אז חזרו להיות ביחד וזהו [בשלב הזה, ממש היה מתאים לי יחסים שלהם, לא יודעת.]. אהבתי את הPOTW. קצת אירוני שכל הרמאויות שלו הן אלה ששומרות אותו מלהיות חולה. הכי טוב בזה היה ש'בוקר טוב קמרון'... וילסון ה... טוב וה... חמוד ולא יודעת מה עוד... מוכיח את קמרון על זה שהיא חושבת שיש צדק בעולם ועל זה שכולם משקרים, בוגדים או מרמים. קצת הזוי. התרגלתי לוילסון שמוכיח את האוס על ההפך בידיוק. גם הגילוי שהיא לא ככ תמימה היה נחמד, חומר למחשבה קמרון ! P: וכמו תמיד, חייבת לציין שאני אוהבת שהאוס מוכיח שלנכים מביאים יחס מיוחד מידי. פיכP: איכשהו ספוילר
אנלא מאמינה שזה הפרק השני השבוע שאישה אומרת להאוס
לשכח ממנה !! חחחח מה נסגר.

אני מאוד מאוד אהבתי את הפרק הזה!

אני זוכרת את הפעם הראשונה שנפגשתי עם 2X06, הכל היה כל כך ראשוני ומפתיע... כיום, אני יודעת כל מילה ומילה שתצא בעוד שניה מהפה של כל אחת מהדמועות. אבל בכל זאת, היחסים בינינו הם נצחיים. אני אוהבתך אותך 2X06 חחחחחחחח
הפרק הזה, הוא אחד הטובים ביותר מבחינת האינטרקציה בין הדמויות בשילוב עם התסריט. אני פשוט התגלגלתי מצחוק, בפעם המי יודע כמה --> מהשיחה הזו שהייתה בזמן ארוחת הצהריים, בקבוצת תמיכה, שהאוס יורד כל הזמן על צ'ייס, הכל כל כך ניבנה בצורה מעולה! הPOTW היה מיוחד, ואהבתי את השיחות של קמי ווילי...(איזה כינויים...חחחחח) בפעם הראשונה שראיתי את זה, חשבתי לעצמי שהם דווקא מתאימים, אבל אחרי כל ההיסטוריה וההתקדמות שבאה לאחר מכן, דעתי השתנתה. אבל אני עדיין מהרהרת לעצמי...על קאמסון שיפ...>< +S לסיום, זהו פרק נהדר ובלתי נשכח, כל הקעים של האוסטייסי...משהו משהו... אז חג שמח לכולכם אנה

uvalntine

New member
מסכים איתך

באמת פרק יפה... שנון כרגיל... אין כמו האוס.... איך אין לו שום בושה.... הלוואי עליי... ואנה.... תתחברי....

פרק יפה!...

היה פרק ממש יפה!! חחח בצחיק אותי הקטע עם סטייסי שהיא ניכנסת יוצאת ניכנסת חח והיא הרביצה להאוס!!
וקמרון קצת עצבנה אותי בקטע שהיא רצתה להעניש את הרוכב ... האמת אין לי ממש זמן אני עוד רבע שעה עפה מפה יש לי היום הקלטות אז עם אני אחזור היום בערב מוקדם(כן בטח.. עם 2 בלילה זה מוקדם .) אז אני המשיך לפרט.. =] האוס גאוןן!! גאון!! =]

YaEl 15

New member
מתה על הפרק הזה!!

כ"כ הרבה קטעים מצחיקים. האוס פשוט ענק~~~ ולדעתי, זה היה קטע ממש מפגר, שקמרון רצתה להלשין עליו... למי זה היה מועיל?? טיפשי לנסות לעשות טיפה צדק (בצורה די אינפנטילית) בעולם לא צודק - זה רק יגרום לעוד כאוס ובלאגן (אם זה בכלל אפשרי =/) כי בדוגרי - זה לא היה עוזר לאף אחד אם היא הייתה מדליפה את זה... הקטע במפגש התמיכה היה מעולה! ובכלל, פרק קורע, כ"כ הרבה פרצופים טובים של האוס: XD בשיחה בקפיטריה עם ווילסון, בקטע של המרפאה, עם סטייסי, ובהתחלה, עם הדומינו -------->>>> וכשהוא בא לחדר של החולה, ו"עשה לו אודישן" (
) והקטע עם שירות ההכרויות באינטרנט, עם קדי גם הצחיק אותי
אוחחח...

אכן, אני מסכימה איתך

קמרון בהחלט הגזימה עם הצדקנות שלה, אני לא יודעת למה עושים את זה, אבל אוהבים במיוחד את הדמות הזו, להגזים במעשיה ודבריה, עם האוס, זה כבר ידוע שהוא גאון מחורפן, אבל למה מעוללים את זה לקמרון? כי היא לא באמת הבינה שזה לא יתרום, היא פועלת מתוך אינטרס, כמו כולם, כדי שהנשמה שלה תיהיה ניקיה ולא כדי להביא את הצדק, כי היא יודעת שהעולם לא כזה.
הכי למטה. ולגבי משהתכוונתי בשינוי המוגזם בקמרון, ראיתם מה קורה לה בעונה השלישית. אנשים אינם משתנים, אבל דמויות, אפשר לעשות בהם כל משרוצים. אני אוהבת יותר את קמי בעונה השלישית, אבל 3X16...הגזימו...

YaEl 15

New member
אינטרס? את חושבת? - לדעתי ------->>

זו סתם האמונה הילדותית שלה, שהעולם יכול וצריך להיות מקום טוב יותר, ושכולם בסוף נענשים על המעשים שלהם (כמו בפרק הזה, כשהאוס אמר לה "The only problem with that theory is it's based on the assumption that the universe is a just place") קמרון לא מבינה שהעולם לא הוגן, כי היא עדיין תקועה בשלב הזה שמאמינים שעוד אפשר לתקן את העולם (ואת זה, פחות או יותר, האוס אמר לה מלא פעמים...). אז אינטרס? לא יודעת...לדעתי היא סתם נאיבית, שעוד לא התבגרה לגמרי, וניתלת באשליות ילדות...

גם

זה חלק מהעניין - מהאישיות שלה, אבל אני בכל זאת לא חושבת שהיא נאיבית, כל זה נובע מרצונות פנימיים, והמניעים. שהיא תיהיה בסדר, מה זה משנה אם הוא ידפק, היא "הצילה את העולם", ולכן זה נראה נאיבי, כי המניעים שלה נובעים מהתסביך משיח שלה. עזבי, אני מעיינת יותר מידי בכתביו של פרויד... זו הדעה שלי לגבי קמרון עונות 1,2. אבל...אממ...נשאיר את זה למאי... אוח כמה אני כבר מחכה שתראו את העונה ה3...

YaEl 15

New member
כנראה שזה באמת בגלל שלא נחשפתי

לקמרון של עונה 3... וגם אני מחכה למאי בקוצר רוח

YaEl 15

New member
כי זה לא היה עוזר בכלום.

(כמו בפרק 1X12 - שהאוס אמר בצחוק שהם מצאו את הספורטאי היחיד בעולם שלא על סטרואידים) מלא ספורטאים משתמשים בסמים, ולחשוף אחד, לא יעזור בכלום...אז הוא יצא מהביזנס אחרי שישפילו אותו ויעשו כתבות חשיפה ענקיות וכל שאר המכורים האחרים ישארו במרוץ, איך זה בדיוק צדק? וזה יהיה רע גם בשבילה, סתם להפר את קוד האתיקה וחסיון רופא-מטופל... זו דעתי (בינתיים...כי עד עכשיו, למשל בדיון על חולת הסרטן, בסוף הצלחת לשכנע אותי קצת....אני חלשת אופי...)

סלוניק

New member
טוב,

אני חייב לומר שהטענה בדבר "זה לא עוזר" היא חסרת תועלת. יש הרבה מקרים של סחר בסמים, תאונות דרכים, אלימות וכו', אשר אפשר לטעון כי "תמיד יהיו", זו לא סיבה לא להלחם בהם.

YaEl 15

New member
אני כן חושבת שצריך להילחם בתופעה של

סמים בספורט. אבל זו פשוט לא הדרך...

סלוניק

New member
בסדר, אבל אם מדובר בדבר שיקדם

את המאבק בפועל גם אם לא הדרך המרכזית, אז למה להתנגד לכך?

YaEl 15

New member
אממ...אין לי משהו חדש להגיד ---

אני לא חושבת שזה "יקדם את המאבק" כל המערכת רקובה מהשורש. אז, אחד יצא, נשארו כל השאר, וזה הכל...(עד שקמרון תחשוף את הרמאי הבא...) (מצטערת שאני לא מחדשת)

סלוניק

New member
זה קצת מוגזם.

*כל* הספורטאים משתמשים בסמים? בחייך, אני מוכן להתערב איתך שאפילו לא רובם ואפילו לא 10% מהם, אלא רק חלק קטן מאוד. הסיכון בשימוש בסמים בספורט הוא רב על התועלת, וספורטאים רבים איבדו קריירה מוצלחת עקב חשיפת שימוש בסמים (גם אם לא באופן קבוע) לפני התחרות.

YaEl 15

New member
עזוב, אני כבר הבנתי.

באמת הגזמתי עם העניין של השימוש בסמים בספורט. עכשיו אני חושבת שהיא עשתה (או בעצם, רצתה לעשות) דווקא את הדבר הנכון, כי "זה לא יעזור", זו באמת טענה מפגרת העיקר שאחד מהם לפחות יתפס. (אולי זה גם יעזור ל"תראו ותיראו"...) בתקווה שכל השאר גם יתפסו. מקווה שהבנת, ואם לא, עזוב, אני מבינה את עצמי...בכל אופן, תודה.

למעלה