Spider Man - The Movie

NuckBunnies

New member
Spider Man - The Movie

הסרט יוצא במרץ. אני ראיתי את הטריילור ואני חייב להגיד - וואו. הכל נראה מדהים... החליפה של הגובלין קצת מכאנית מדי, אבל זה בסדר... סך הכל הציפיות שלי מהסרט ע-נ-ק-י-ו-ת. אבל הנושא לדיון הוא שונה. אחת מהטענות המרכזיות כנגד מרבל הייתה חוסר השימוש במומנטום של ההצלחה המסחררת של סרט האקס מן בכדי לתת תנופה לעסקי הקומיקס. הפעם העורך הראשי, Joe Quesada, אשר חולל לא קצת שינויים במרבל בשנה-שנה וחצי האחרונות ושיקם את החברה ממצבה הכלכלי הנוראי, מבטיח שיהיה שונה. לקראת מרץ אנו כבר מתחילים להיות עדים לעליה בפרוייקטים של ספיידר מן, כגון מיני סידרה אשר יכתוב קווין סמית´, תסריטאי קומיקסים ובמאי סרטים כמו "דוגמה" ו"מול ראטס". כמו כן, הכותר המצליח ביותר של ספיידר מן, Ultimate Spider-Man, יופיע במתכונת של חוברת כפולה, אשר תספר את סיפור חזרתו של הגרין גובלין, האויב הראשי של ספיידר מן בקומיקס ואף בסרט (Ultimate Spider-Man #22). כרגע נראה כי היא מכוונת להרוות את שוק הקומיקסים בחוברות ספיידר מן אשר יהיו נגישות לקורא מתחיל. דבר זה יכול לעבוד, אך הוא גם יכול לבלבל את האדם. תחשבו על זה, את לא מבינים בקומיקס, כרגע ראיתם גירסה אחת של ספיידר מן בקולנוע, ואתם נכנסים לחנות ורואים את Ultimate Spider-Man, Amazing Spider-Man, Spider-Man: Peter Parker, Spider-Man: Tangeled Web, ורשימה זו לא כולל כלל את המיני סדרות. הקורא יתבלבל בין כל התפיסות והגרסאות השונות של ספיידר מן. ומה לפי דעתכם מרבל צריכה לעשות? מה -אתם- הייתם עושים? נא תחשבו, תנמקו, תפרטו ואז תכתבו. NuckBunnies

The Crusader

New member
אני אישית

נגד כל האולטימייט ספיידר מן אקס מן ושאר הגרסאות אני חושב שצריך להשאר עם הגרסא המקורית זה מיותר ובאמת מבלבל ובנוסף יקר כדי להשאר מעודכן במתרחש. על כל פנים אני חושב שמספיק הגרסאות המקוריות ואני רוצה להוסיף שבחוברת של אולטימייט ספיידר מן נראה כמו איזה קוקסינל בגוף אישה ווולברין נראה כמו איזה ילד בן 16 זה עוד חלק ללמה אני נגד the crusader

NuckBunnies

New member
אני מאוד בעד באולטימט ליין

אני יודע שלא הייתי נכנס לקומיקס אמריקאי לולא האולטימייט ליין, היות שלבוא ולראות שיש לדמות מסויימת 30 שנה של היסטוריה זה פשוט מעצבן. אני מעדיף את הקומיקסים שלי עם דף חלק, ככה שאני יוכל באמת להבין אותם. וזאת בדיוק המטרה של האולטימייט ליין. לתת גרסה קצת יותר עכשוית לדמויות ודרך כך לתת להם התחלה חדשה, שתאפשר לקוראים חדשים להתחיל לקרוא. NuckBunni

illustrator

New member
אני בהחלט נגד!!!!

אני נכנסתי לאקס-מן כאשר היו להם לא מעט שנים של היסטוריה, ומאוד נהניתי. חלק ממה שעשה את החוברת כה מהנית היו ההיסטוריה העשירה, והעולם רווי הדמויות. מאוד כעסתי כאשר השחיתו לחלוטין את החוברת כשכריס קלרמונט עזב, ומה שהכי הכעיס זה חוסר הנאמנות להיסטוריה ולדמויות. פתאום וולברין מתלונן שנשברה לו צלע, ואנג´ל בוכה על איך שהריוורס השחיתו את כנפיו המקוריות. (למי שלא עוקב, העצמות של וולברין אוחדו עם מתכת מאוד חזקה שלא ניתנת לשבירה, והכנפיים של אנג´ל הושחתו ע"י המורודרס) ואלו סתם דוגמאות בולטות... לדעתי, אם אתה קורא חדש, יש לך שתי אפשרויות: א. לחקור את העבר של הדמויות, דבר שמאוד נהניתי לעשות. קומיקס הוא, למרות הכל, תחביב לאספנים. ב. אם אתה לא מתכוון להשקיע, קנה חוברת חדשה, או יחסית חדשה, שמספרת על דמויות חדשות. לקרוא על דמויות שנקראות אקס-מן, אבל אין להן כל זכר לאקס-מן, זה לא לקרוא אקס-מן. אם כל הכבוד לקוראים חדשים, נעשה פה עוול לקוראים ותיקים.

NuckBunnies

New member
אגב, אם אתם רוצים פירוט

על הפעולות שמרבל תנקוט לקראת הסרט, הנה כתבה די טובה בנושא: http://www.icv2.com/articles/news/1143.html

hsotrt

New member
אני לא בעד ולא נגד...

פשוט עדיין לא קראתי!!!! ואכן ספיידרמן יהיה סרט טוב בטוח!! הם ממש נאמנים למקור!! והתחפושות פשוט ענקיות!!!!

למעלה