Spice 1...

RabidCat

New member
Spice 1...

מה מצב אנשים.... הורדתי כמה שירים של Spice 1 אחד מהם זה..Thuggin Ft. Tray Deee And Koka חפשתי עוד.. מצאתי כמה בודדים וזהו.. רציתי לדעת אם יש למישהו מידע עליהם... השיר הוא מהאלבום Spiceberg Slim אם אתם יודעים משהו עליהם .. אתם מוזמנים לרשום..

Pace

New member
הא לך!

נדמה לי שכבר דיברתי עליו פה בעבר, אבל אין לי בעיה להמליץ שוב על אחד הראפרים האהובים עלי (אז כמובן שאני משוחד...). אוקיי: אז מבחינת הליריקס והתוכן, Spice 1 לא מחדש הרבה. תמיד מדובר על אקדחים וגנגסטריזם. אז מה מיוחד בו, אתם שואלים? ה-Flow. הקול. הסגנון. אין ראפר שיכול לזרום בכל כך הרבה סגנונות כמוהו. יש לו קול מצויין. הוא עושה ראפ מהיר, ראפ "מגמגם" (!), ראגא מאפין (מצויין), ואפילו שירה. כל כך הרבה כישרון יש לו, הבעיה היא שהוא תקוע בראפ על הארסנל שלו. מה עוד שבשנים האחרונות הוא התדרדר, ולא מה שהיה. הוא הפסיק כמעט לגמרי עם הראגא מאפין והראפ המגמגם, וחבל. מה עוד שהבנאדם מתארח באיזה אלף דיסקים, דבר שדי שוחק אותו. עדיין, מומלץ, אם אתם לא שונאים גנגסטה ראפ. אם אתה באמת רוצה לשמוע מוזיקה טובה של Spice 1 תקשיב לשלושת האלבומים הראשונים שלו (האמת היה לו גם EP בהתחלה אבל אני לא מחשיב): הראשון, שנקרא (כמה מפתיע) Spice 1 משנת 91. השני, 187 He Wrote (קיבינימט, למה זה רושם הפוך?) משנת 93. השלישי, AmeriKKKa´s Nightmare משנת 95 (ובו שיר עם שילוב מוזר אבל ענק ביחד עם Method Man) שלושתם נמצאים במרחק עצום משאר האלבומים שלו.

למעלה