Sphere בריחה חדש

eti911

New member
מה ז"א להניח את הצפרדע?

איזו צפרדע? אני יודעת שהכוונה היא לתמונה עם הפרחים. אבל אין לי שום צפרדע. ניסיתי לשפוך את המים / בוץ על התמונה.. לא הלך..

ilanama1

New member
למלא כוס מים להכניס את הבוץ לתוך

כוס המים לשפוך את המים ויש צפרדע ירוקה

Leeat1

New member
איזה דף??

אני לא מצאתי דף. איפה הוא נמצא? לבנתיים יש לי: עפרון אדום - איתו צבעתי עמוד בספר, אבל לא יצא מזה כלום חוץ מפרח אדום שזה רמז לצורות.(אז כן יצא)
יש לי 3 גולות לבנות. כוס שתיה ריקה - אין לי מושג איך אני אמורה למלא אותה במים? כתם חום - לא יודעת לאן הוא שייך. מקל של מיטריה- איתו הוצאתי גולה ורודה מהעציץ שתלוי, ועשיתי איתו חורים בקופסא (שגם אותה יש לי ושמתי אותה על הרצפה מתחת לשולחן והופיעה לי צורה של פרפר ירוק) גולה אפורה. 2 גולות ירוקות. ותמונה של חתולים שאין לי מושג מה לעשות איתה? איך ממשיכים?

ilanama1

New member
את כל הדמויות שיש לך

השוי אותם לפאזל שבקיר ליד העציץ סדרי את הצורות לפי הצבעים והצורות שיש לך יש לקחת בחשבון גם את התמונה של החתולים

Leeat1

New member
מצאתי את הדף ואני מנסה להחזיר אותו

לספר, אבל אי אפשר לסובב אותו, לחצתי כבר על כל מקום אפשרי וכ ל ו ם.

Leeat1

New member
וגם אני לא יכולה

לפתוח את הקופסא במגירה כמו שמצויין בדף.

3 שרונית

New member
לא מחזירים, תשתמשי בדמיון

איך הדף היה נראה הפוך. הדף הפוך, תסתכלי בספויילר

eti911

New member
מצאתי רק פרח בספר.

איך מוצאים את שאר הדמויות? יש לי מברג, מקל של מטאטא (עשיתי איתו חור בקופסא), כמה גולות וארנב כחול. מה עושים?

eti911

New member
ארנב כחול, פרח כתום,

פרפר אדום. איך אני מוצאת את הצורה הרביעית? אני יודעת שזה קשור איכשהו לצפרדע, אבל אין שם בכלל תמונה של צפרדע. למישהו יש מושג מה עושים? אני לא מצליחה לשים את הגולות במתקן עץ.

ilanama1

New member
במתקן את שוקלת אותם

כשהמאזנים מתישרות את רואה כמה כדורים שווים כמה יש לך למעלה תמונה

eti911

New member
הי אילנה, יש לי

מאזניים ישרות לאחר ששמתי שלושה זוגות של כדורים. (אותם צבעים). למה התכוונת כשאמרת "תמונה למעלה"? ועוד משהו- יש לי נייר טואלט, הבנתי שצריך להרטיב אותו. מה לעשות?

ilanama1

New member
עם הנייר

לנגב את העציץ בצד יש מן כתם והסתכלי על המסגרת של התמונה איזה צבע יש לה והציור שלה זה הרמז הרביעי

tomb boy

New member
אילנה, חסרות לי גולות../images/Emo41.gif

כדי להשלים את הפאזל שעל הקיר ומה שווה ערך למשקל של גולת הזהב???

tomb boy

New member
אוקיי הצלחתי../images/Emo41.gif

איזה סתומה אני, המאזניים היו רק בשביל לשקול את הגולות. אח"כ יכולתי לקחת אותן.... האבלה... משחק חמוד

eti911

New member
איזה נייר?? זה עם הריבועים?

ציור של ארנב / ציפור? טואלט? זה עם החתולים? אני לא מצליחה לנגב את העציץ עם אף אחד מהם. ואיפה בכלל הלוח של הגולות? שקלתי את הגולות שיש לי. הגעתי למאזניים שווים. מה עכשיו?

ilanama1

New member
בין השולחן לקיר יש נייר וציור

עליו והוא שיך לקופסא שמגירה התחתונה קודם צריך להשלים את הפאזל על הקיר ואחר כך מקבלים מפתח לחדר האמבטיה ושם יש מה שחסר לך

eti911

New member
או קיי, אבל את הנייר הזה מצאתי

כבר, ואני מנסה לנגב את העציץ. עם איזה נייר? יש לי נייר טואלט מהאמבטיה, נייר עם ריבועים, נייר עם ציור של ארנב/ציפור ותמונה של חתולים. אני לא מצליחה להרטיב אף אחד ולנגב את העציץ, ואין לי את הקוד לקופסא שבאמבטיה. אפשר פיתרון?

למעלה