"Spectacular, spectacular"

taish

New member
"Spectacular, spectacular"

לצערי, לא יצא לי לראות את הפרק של אתמול, אבל כשצפיתי בפרק של היום הבנתי ממה כולכם התלהבתם. טרישה אכן נתנה "מופע אימים" (תרתי משמע), והזכירה לי את התקופות שבהן הכי נהניתי מצח"מ. הסיפור שלה על כל גרורותיו (החפירה בנבכי נשמתה ובתת-המודע שלה בכל הקשור לסיפור עם טוני, תכנון הנקמה בויקי, הרגישות של קרטר אליה שנראית די אירונית לאור העובדה שהוא בעצמו ביצע בעבר וגם מתכנן בהווה דברים חמורים לא פחות) מזכיר לי סיפורים בקנה-המידה של נינה ודיוויד קימבל. רק שבניגוד מוחלט אל דיוויד, טרישה מצליחה לעורר בי סימפטיה ורצון שיהיה לה טוב. אני מרחמת עליה ועל המצב האומלל שהיא נמצאת בו, ועם זאת נהנית מכל שניה בסצינות שלה. זה סטוריליין אדיר. אשלי היפנטה אותי היום. זה מה שנקרא יופי קלאסי (לתשומת ליבך, Kalla
). אני מוכנה לחתום על זה שגם לפני 100 שנים היא הייתה נחשבת יפה, וגם בעוד 100 שנים היא עדיין תיחשב יפה. הנתונים הטבעיים שלה הם everlasting. תמיד ייראו בתווי פנים כמו שלה, בתלתלים הבלונדיניים, בגוף היפה (ובשמלה המנצנצת, כמובן
) את היופי הנשי האידיאלי. איך אמרו בסרט "מולין רוז'"? Spectacular, spectacular

taish

New member
והערה קטנה נוספת...

לא הבנתי בשביל מה הראו לנו את הקטע הזה של ויקטור ושרון. בשביל למלא את ה-40 (סליחה, 32) דקות? אנחנו הרי כבר יודעים שיש ביניהם הרבה הערכה וחיבה הדדית, ואנחנו כבר יודעים שהיא תומכת בו ב-100% בכל דבר שקורה לו בחיים (והיא כבר הביעה את זה כשבאה עם ניק וויקי לפנטהאוז לאחר הלידה של דיאן). בשביל מה היו טובות הסצינות האלה היום? אני הייתי מעדיפה לראות סצינות של מלקולם ופיליס מנחמים זה את זה בנוגע לילדים שלהם.

Dawn12

New member
אני דווקא לא אוהב אותה בתלתלים ../images/Emo3.gif

ואם אתם שואלים אותי - בפרקים של ארה"ב היא נראית הרבה יותר טוב מאשר אצלנו. הייתי אומר שאפילו צעירה יותר. אני אנסה לצרף כמה תמונות בהמשך. היה אפשר לראות את זה מגיע. ברגע שטרישה הזכירה את טוני היה ברור שהיא תגיע שוב לליל התאונה רק שהפעם חיכתה לנו מיני הפתעה כי היא כבר חצי-הודתה בכך שלגמרי לא בטוח שהתאונה אכן היתה תאונה. כולנו ידענו את זה אבל עד עכשיו יכולנו לחיות באשליות של הספק הקטן. אני לגמרי מסכים עם מה שכתבת - זאת עלילה משובחת. אפשר לראות שמישהו השקיע מחשבה ובנה את הטירוף הזה של טרישה צעד אחר צעד. יצא לנו לראות את "ההדרדרות המושלמת" - מאישה צעירה מלאת חיים עם בעל אוהב ועתיד ורוד אל מישהי שלא נותר לה כלום בחיים. הדבר העצוב באמת הוא שטרישה נשמעה היום יותר שפוייה מכל מה שזכור לי ממנה בחודשים האחרונים. היא הודתה היום בכל כך הרבה דברים שעד עכשיו היא לא העזה לדבר עליהם שזה נראה כאילו היתה כאן דווקא התקדמות בכיוון הנכון, וזה קרה ברגע הכי מחריד - כשהיא עמדה להתאבד. אני חשבתי שיצא לנו לראות את כל זה קורה בפגישות שלה עם הפסיכולוגית אבל כיוון שמנעו את זה מאיתנו - קרטר בהחלט יספיק.
ובמעבר חד אל ויקי - אני לא מצליח להבין למה היא פונה כל פעם אל ניל רק כדי להתאכזב מחדש מכך שהוא לא מוכן לשתף פעולה עם המשחקים שלה. בין אם אתם אוהבים אותה או לא - ויקטוריה היא דמות שמזיזה עניינים. היא אחת שהולכת עם מה שהיא מאמינה בו וכרגע היא מאמינה שטרישה צריכה לעזוב את ג'נואה סיטי ומהר. ניל בחיים לא יעשה משהו שעלול לפגוע בתדמית ה"יס-מן" שהוא פיתח באופן שיטתי במהלך השנים. זה לא משנה אם אנחנו בענייני אוליביה-נייט-מלקולם או בענייני ריאן-טרישה-ויקי. הבן אדם לא יזיז אצבע כדי שמשהו יקרה ואני מנסה ומנסה להבין למה אני צריך לראות על המסך שלי דמויות כאלה - שבעצם לא עושות כלום. בדיוק בשביל זה יש עציצים, לא?

סופסוף הוזכר הסיפור של טוני

זה התבקש. הצופים כמהו לזה כבר הרבה זמן, לא היה קלוז'ר ורוצים לנתח את מעשי טרישה אשתקד. היה פרק די טוב אבל נמנתי ברבע שעה האחרונה כי הייתי עייף. זה לא הפרק זה אני
ויש לי השערה למה הרמוני לא כאן, אולי היא פשוט מאוכזבת ממעשי בילי האחרונים שהיא פשוט בלעה את הלשון

taish

New member
בילי או לא בילי

אבל הרמוניקה עדיין חסרה פה
. גם אם נתעלם לרגע מתרומתה האדירה לפורום (
), ישנו גם העניין הקטנטן והמינורי הזה של תכנון המפגש. אני לא יכולה ולא רוצה לארגן את הכל בעצמי (אני אפילו לא יודעת לבנות פה סקרים...) ועד עכשיו עבדתי איתה על העניין. ודווקא ברגע הקריטי הזה שבו רציתי לגלגל את העניינים עם פרסום תוצאות הסקר הקודם ובניית סקרים חדשים בנוגע לתאריך ולמקום, היא נעלמה לי. אני אומרת לכם, הבילי הזה לא בסדר
.

taish

New member
זה בדיוק מה שחשבתי ../images/Emo45.gif

גם אני נדהמתי מזה שדווקא ברגע הכי מחריד - שנייה וחצי אחרי שניסתה להתאבד - טרישה נשמעה יותר שפוייה מתמיד. היא גילתה מודעות עצמית יוצאת דופן וכמעט הצליחה להסתכל אל האמת בעיניים. רק חשבתי שאם אגיד את זה, תגידו לי שאני לא שפוייה בעצמי, אז אני שמחה ששימשת בתור הפה שלי במקרה הזה
.

Kalla

New member
דווקא Kalla מסכימה עם שחר.

1. לא מתלהבת מתלתלים באופן עקרוני, אך יש כאלה שזה מתאים להן. אשלי אינה אחת מהן. 2. לא אוהבת שיער שצבוע באופן בולט עם שורשים שחורים. אהבתי אותה הרבה יותר בתקופות יותר כהות שלה. לא מתחברת לאופנה הזאת. אם כבר צובעים שיער, אז לעשות זאת בצורה קצת פחות מורגשת, כמו ניקי או שרון. 3. לא אוהבת את המשחק שלה לאחרונה. כל הפרצופים שהיא עושה נראים מלאכותיים משהו. אין לדעתי כל כך כימיה בינה לבין בראד. 4. לגבי הגוף - כאן מסכימה לגמרי. פצצה. אך לאור כל השאר, יש נשים הרבה יותר יפות ממנה נכון להיום בצח"מ. ואגב יופי קלאסי - לא מתיימרת להבין בזה הרבה, אך נדמה לי שהיא הייתה נחשבת לרזה מדי.

taish

New member
יופי קלאסי ופרופורציות הגוף

ייתכן שאשלי רזה מדי, אבל ההגדרה של "יופי הקלאסי" לא לוקחת בחשבון את המשקל של האישה, אלא את הפרופוציות של הגוף שלה. הפרופורציות האידיאליות הן כמובן 90-60-90, וכל עוד הן נשארות קבועות, אין שום מניעה שגם אישה "מלאה מדי" או "רזה מדי" תיחשב יפה. הרי כל תופעת הרזון החולני (שאשלי היא אולי נושאת הדגל שלו בצח"מ) הוא המצאה פוסט-מודרנית לחלוטין. בתקופות מסויימות בעבר, דווקא נשים שמנות נחשבו כמושכות ביותר. הכיצד? כי היה מדובר בנשים שענו על הפרופורציות של 90-60-90, ולכן המשקל שלהן כשלעצמו לא שינה. בתקופות היסטוריות שונות יש העדפה למשקל שונה, אבל הרכיב ה"קלאסי" שבגוף הנשי הוא הפרופורציות, ולא המשקל. אשלי תיחשב למושכת, בדיוק כשם שכל אישה אחרת, גם אם היא תהיה מלאה הרבה יותר ובלבד שתשמור על אותן פרופורציות גוף, תיחשב למושכת. אז כמו שאומרים, "תשמרו על פרופורציות"
.

Dawn12

New member
והנה אשלי בגרסת 2005 (ספוילר?)

אור הולכת לשנוא אותי על זה, אבל מה לעשות - אני ממש אוהב את איך שהיא נראית בפרקים האלה.

taish

New member
הבהרה קלה...

כשאמרתי 90-60-90 לא התכוונתי למספרים האלה כשלעצמם (כמספרים קבועים) - אלא שזה יהיה היחס שיישמר בגוף. המספרים עצמם יכולים להשתנות בתקופות שונות (בתקופה שלנו זה במקרה אכן 90-60-90), אבל היחס לא ישתנה...

Kalla

New member
אולי, קטונתי.

אם כי כשמסתכלים על ציורים של נשים שנחשבו ליפות בעבר, קשה מאוד לראות את זה כך.

אור2221

New member
רזה זו לא מילה...

באמת... כשראיתי אותה בפעם הראשונה הייתי בהלם, שאומרים שהמצלמה מוסיפה 5 פאונד לא טועים. כולם יותר קטנים (כריסטיאן לה בלנק, לדוגמא), אבל בגלל שהיא באמת רזה מאוד גם בתוכנית זה היה די שוק. לגבי היופי והתלתלים - אני דווקא מאוד אוהבת אותה מתולתלת, יפה לה. לגבי יופי קלאסי, דווקא לא ממש הייתי מגדירה אותה כיפה קלאסית, שרון יותר עונה לקטיגוריה הזו - תווי הפנים שלה חדים מדי, והיא בהחלט לא הבחירה הראשונה שלי בצח"מ, גם לא השניה או השלישית לגבי "אישה יפה" - וזה לא קשור לעובדה שאני שונאת את הדמות שלה...

enicegirl

New member
אכן אשלי

נראתה מצויין בשמלת זהב הזאת, באמת. אני שמחה שהיא תלך ותשביח עם השנים אבל השמלה הזאת באמת היתה מדהימה וגם אני פחות מעדיפה אותה עם תלתלים.

Dawn12

New member
לא הכל הולך להיות נפלא כל כך

בארבע ומשהו השנים הבאות איילין הולכת להחליף כל כך הרבה תסרוקות שאנחנו כבר נשכח לגמרי מה היו השורשים האמיתיים שלה, ובדרך אנחנו נצטרך לסבול גם לא מעט זוועות מהסוג שמצורף בתמונה.
היא פשוט נמצאית באחת התקופות הטובות שלה עכשיו בארה"ב, אבל אצלה באמת אי אפשר לדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד.

taish

New member
האישה והשיער ../images/Emo8.gif

באמת יש כאן דוגמאות לתסרוקות די מזוויעות. מז זה הסיר הזה שיש לה על הראש בתמונה השמאלית העליונה? גם סגנון "נערת הפורנו" שבתמונה הימנית התחתונה הוא לא משהו, הבלונד צועק מדי ולא הולם אותה. לפי התמונות שלה מהתקופה הנוכחית בארה"ב, היא באמת נמצאת שם כרגע באחת התקופות הטובות שלה. נקווה שזה יחזיק מעמד
.

למעלה