Special Olympics Isr שבוע טוב לך

BigW1

New member
Special Olympics Isr שבוע טוב לך

היי שרית זה ווילי דיברתי עם ראובן צ. והוא רצה לדעת למה אין עיתכון של טורניר האליפות היסודות כדורסל שנערך בהרצליה בתאריך 9.11.04 באתר? טוב שרית עוד דבר קטן אני גלשתי אתמול לאתר של הספיישל אולימפיקס הינטרנשינאל והיה שם כתבה על שבוע הספיישל אולימפיקס בכדורסל אם את יכולה להסתכל באתר ... בהמלצתי תודה בכבוד רב ממני ווילי

היי וילי.

לגבי סיכום אירוע הכדורסל שהתקיים ב 9.11.04 בספורטק הרצליה, נא לפנות לרכז ענף הכדורסל.

עזר מציון

1.לגבי הסיכום -במסורת ניתן לפנות לע. הרכז. בשלב הזה של השתלשלות הענייינים צוק עומד איתן על דעתו שהסיכום נמצא במחשבי הבאולינג,שבאו לעזר ביום האירוע. כולי תקווה שבתאום כל הגורמים יצא בקרוב סיכום כל שהוא. ללא כך -לא תיוותר לי הברירה אלא לפנות לעצמי. בכל מקרה הציון הוא נכשל-עד עתה! וילי אתה צודק!!!!!!!!!!
_____________________________________________________________________ 2. כרבים רבים עצובים והמומים מתושבי העיר נטלנו חלק בהשתתפות בלוויתו של שחקנינו-עוזי אדרי ז"ל מהוסטל השחר שהובא היום למנוחות בבית הקברות בהרצליה.בכוונתנו לאחר פרק זמן האבל בתאום עם בני משפחתו -אחיותיו ושלשת אחיו ,אנשי אקים ויתר הגורמים העירוניים לקרוא את הקבוצת מיומנות הכדורסל של ההוסטל על שמו
ולזכרו. _____________________________________________________________________ 3. לשרית- א. לשיחה מחר לגבי הסעיף הראשון. ב. אודה לעדכון לגבי היום בנצרת. ג. אודה בשנית-להכנסת ההזמנה של טורניר רחובות לאתר, וכן את דף העדכון של יתר מועדי הטורנירים ואימוני הסגל,ככל הזכור לי דף זה נמצא במשרד,בכל מקרה אנסה להעבירו מחר במייל.

../images/Emo26.gif

1. ניסיתי להעלות את תוצאות הטורניר לאתר, לצערי ללא הצלחה. ניתן להעלות רק קבצי וורד, הסיכום מהמחשב נמצא על אקסל. מחר תיפתר הבעייה. 2. לגבי סיכום כתוב (לא טבלת תוצאות), באחריותך או באחריותו של צוק. 3. סיכום הפגישה עם נצרת יירשם מחר ויופץ בין הנוגעים בדבר. 4. טורניר רחובות יעלה לאתר ברגע שנגיע למשרד. בינתיים דני העלתי את התוצאות לכאן, ווילי יוכל לראות אותן וכל מי שעוד חפץ ליבו בתוצאות. מקווה שזמנית זה משפר את מצב הרוח ומשפר במעט את הניכשל שהענקת.

דני היקר

מה זה התירוץ הנלוז שסיכום תוצאות הכדורסל נמצאות במחשבי הבאולינג....... לאאא קיים דבר כזה - מחשבי הבאולינג - איזו המצאה ...........!!!!!! ייתכן כי התוצאות נמצאות במחשב אצל יוסי אבל לעניות דעתי הועבר החומר למשרד. אבל הדבר החשוב ביותר הוא: זכותך וחובתך לבקש כי ימציאו לך את התוצאות ע"מ שישמשו אותך כרכז הענף. לידיעתך בהמשך..... וכמובן שאשמח לעזור ככל יכולתי.

באג הצוקארה

ראובן ידידי, על תקח אפילו בתחילת התגובה את העניינים יותר מדי ברצינות, בכל מקרה לא כאן בפורום! אנו (ואני מכליל בעיקר את עצמי) מעביר/ים מסרים שונים ומשונים כפי שאינטרנט טוב צריך להיות,ודרך אגב גם משחילים פריטים ופרטים להבנת הנקרא ,קשר ושאר ירקות בתקווה שהצד השני במקרה זה כל עם ישראל וישובי הספר שבתפוצות ייעשה משהו מועיל ורצוי ליושב במרומים ורצוי מאד גם לנו..... אז מה היה לנו עד כאן בכל זאת.... 1 אירוע בלתי רגיל ומוצלח למשתתפים כולל הערכות משופרת יחסית לעבר ,ומס' אורחים מעניינים שצפו בנו וברכו... ואפילו שילוב בין ענף לפעילות מוטורית, שלנו לפחות הוא חידוש.... וכל זה עבר בשלום ואפילו נתקבלו מס' תגובות מאד חיוביות (שזה דבר דיי נדיר במקומותינו)מרכזי המשתתפים שהיה להם שגעון וכייף לא רגיל. אז מה -אפשר היה גם לסכם ולהגיד שאין צורך ביותר ... אבל כמו כל יהודי טוב...בלי מעט ויכוחים וטענות ... איך נשתפר לפעם הבאה...חייבים למצוא מס' סיבות והכי חשוב גם לסכמם ולציין מסקנות לקראת האירוע העתידי בכדיי שנזכור גם מה היה לנו ומה נתקן (עלק).... וככה הלכו להם המארגנים בכל זאת הבייתה טובים ומעט מהורהרים ומעורערים, וסמכו על סמוך שיבצע סלטה באוויר ,2 ברגים בגוף ישר כולל נחיתה מצוקארה על המתח בלי תאום מלא עם וישניה לדרך סיכום כלל הנתונים שיתקבלו.... בקיצור ....אין דרכי קיצור, וקצרה היריעה ...זה שהיה במתח סרב בשלב זה לבצע צוקארות,במהלך הסלטה מפיקת המשנה רטנה על גודל השעה, והסתבר שהברגים מסתובבים בהברגה הפוכה...ואזי החליט סמוך על סמוך לנצל את הזמן האבוד ...ולגנוב זמן....המשחק נכנס כעת להארכה כפי שכל סופר סתם יודע....ככל המרבה הרי זה מש....משו משו....משוב (איזון חוזר) משובח. ועכשיו הגענו עד הלום...אני מסרתי (על עייפות זמנית של עוזרי הנאמן) ולאחר עיכוב רב את תמצית ,סיכום והצורך לצירוף הקבצים הנדרשים לסיכום למשרד, ולמען האמת ציפיתי שהכל יתחבר כבר לפני מס' ימים...[(יש לי גם בתיבת המייל-ככל הנראה, כי הקובץ אינו רוצה (למרות כל קריאות השאזאם)להיפתח טבלה של מיקומי הקבוצות להגהה)] כרעתי וקרעתי תחת עומס המשא בהתבוננות לאתר בכליון עיניים ומגפים לשמץ של סיכום.. ולשוא. רק מוקדמות שחיה... אמא שלי היתה אומרת שעושים לי אופצאלאוכס אני עשיתי אופס ושמתי את התו....ס. מסתבר שווטסון עשה מיני תרגיל לשרלוק והכל היה עורבא פרח... וערבוביה של אי הבנות... ונפלאות התבונה קטן עלינו.. ראובן ידידי...זה כמעט הסוף לתשובתי... קודם גש חזרה להתחלת הכתבה (חייך קלות)... תראה שוב שאין חור בדלי...במידה ויש אני מבקש שאתם תסתמו אותו! במידה ולא! מחר אעשה את הסדר הדרוש ... ואקבע מועד לליל הסדר. במידה ובסדר מצידך נלחץ יחדיו על "מקש השחזר פרטים מחדש" ונוציא הסיכום כנדרש. אגב מי זה יוסי?

דני השלום והברכה

עם כל מה שאתה כותב....ומשרבט...יש לי בעייה ...ואסביר לך מדוע... אני קורא את הכתוב שיצא מפרי ידך אחרי יום עבודה ארוך....קשה לי וממששש קשה לי להבין את הכתוב,אין ספק בליבי כי לו הייתי קורא זאת בבוקר כאשר אני עירני לחלוטין ומאושש........גם לא הייתי מבין את תוכנו של מסר זה. כנראה שאתה כל כך להוט להעביר מסרים שאיני בטוח מי מבינם.בכל אופן קח את מילותיי בקלות ראש ( כמובן )והמשך בדרכך ...אבל שתהיה לנו קלה ונהירה להבנה. אני מבקש מכל מי שהבין ו/או לא הבין את מכתבו של דני לכתוב לי כדי שלא ארגיש שלא בנוח כלפי עצמי על חוסר ההבנה של הסלטות ושאר החנטריש. וממה הכי התפלאתי...על כך שאינך מכיר את יוסי ואתה עוד שואל מי זה היוסי הזה....? יום שלם בילית במחיצתו בספורטק בהרצליה,אתה היית הרכז האחראי במקום והוא עזר לך במזכירות לנהל את היום היפה הזה...אז אינך מכיר אותו...? ספר לי סוד שלא ישמעו...ביקרת בכלל ביום הזה בשולחן המזכירות..? אבל דני ידידי....אל תרגיש שלא בנוח...גם יוסי לא יודע מי אתה... אעשה לכם הכרות בהזדמנות הראשונה שתהיה. מקווה לפגוש אותך עוד הערב כאן ושיהיה לך ולכולם ערב נעים וחמים. ביי

שעות נוספות

יושב אני כעת עוד במשרד, והכל מתחיל להתחבר,קובץ האקסל עם כל התוצאות מודפס כאן אצלי והכל שריר שפיר ונהיר. יוסי עשה יופי! ושרית המשיכה לטופי! טפו טפו גם תצלח העמדת הסיכום באתר בצורה ברורה יותר תויש חשש שאפסיק להתלונן במשך השעתיים הקרובות עד שאגיע למחשב בבית. חג אורים שמח לכולם וכמובן גם ליוסי!

למעלה