Special Olympics Ceremony

forgiven dreams

New member
Special Olympics Ceremony ../images/Emo72.gif

הקורס ניגנו את Breathless ואת Toss The Feathers...שומדבר חדש אבל לא נורא...
תיכנסו ל-http://www.rte.ie/sport/games2003/index.html וצפייה בטקס הפתיחה
הקורס מופיעים ב 2:03
אחרי Breathless אנדי אומרת "thank you very much, a huge welcome to all the athletes... we havent played in dublin for quite a while actually in a number of years ... although i have to tell u its a huge thril top be at this particular special occasion, we hope u have a brilliant evening and good luck with the games."

Torn

New member
מאכזב../images/Emo4.gif

קודם כל זה היה פלייבק, והייתה גם לקרוליין פאדיחה עם התופים, חחחח לא יודע מה הלך שם אבל משהו זז לה, ועדיין שמעו ברקע קולות של תופים.... כנראה שהעובדה שהם לא הופיעו הרבה זמן השפיעה עליהם.

p i n g o

New member
גרררר ../images/Emo46.gif

מה זה הקורס עם פלייבק??? יאללה שיילכו כבר לאולפן להקליט, אני לא הולך לקנות את הדיסק הבא שלהם עם התלושי הנחה של פנסיונרים!

p i n g o

New member
גרררר2 ../images/Emo46.gif

בערוץ 10 אתמול ב-11 בלילה הראו את האולימפיאדה (הייתה עליה כתבה). שמעו את Toss The Feathers ברקע אבל לא רק שהם לא הראו את הקורס הם לא אמרו עליהם מילה!!!!

Torn

New member
יעל...

אני מקווה שלא נפגעת, אבל בכל אופן ההופעה הזאת הייתה ממש מאכזבת לפחות מבחיניתי, ואני אומר את מה שאני חושב... ומה לעשות שמהלהקה הזאת אני מצפה להרבה יותר
.

Torn

New member
אהמ....

אז תודי שהקטע עם התופים היה מצחיק, חחח לא הייתי יודע איפה לקבור את עצמי במצב כזה... איזה חמודה קרוליין הייתה, זה היה קורע

אני לא בטוח....

קודם כל האיכות של הוידאו והסאונד לא משהו דבר שני בגלל מה שאמרת על התופים ראיתי את הקטע הזה איזה 15 פעמים ואני לא בטוח שאתה צודק ,לפי מה שנראה לי באמת הייתה שם איזה פאשלה עם המצלתיים השמאליים והיא תופסת אותם עם יד שמאל אבל תשים לב,לדעתי היא עדיין ממשיכה לתופף עם יד ימין. בכל מקרה אני לא בטוח אם אתה צודק או לא , אבל אם במקרה אתה כן ואני מאוד מקווה שלא אז : 1. המון להקות/זמרים/זמרות משתמשים בפלייבק , לא שזה מצדיק את זה... 2. זה יוריד דיי הרבה את הערך שלהם בעיניי (לא שזה אכפת להם,או למישהו בכלל.) אז בכל מקרה אני ממש לא בטוח בקשר לפלייבק,ולטעמי הם "חפים מפשע כל עוד לא הוכח אחרת". לסיכום, ממש ממש קשה לי להאמין שהם ישתמשו בפלייבק,במקרה הזה או בכל מקרה אחר, אז מבחינתי הם לא השתמשו בשום פלייבק. דרך אגב זה נכון שהם לא הופיעו הרבה זמן, אבל הם כן הופיעו בימים בדיוק לפני - חמישי ושישי בערב(תודה ליעל על הקישור לחדשות באתר הרשמי), אני לא יודע אם זה עוזר להראות שהם לא השתמשו או כן השתמשו בפלייבק, סתם חשבתי לציין את זה. אני מקווה ששכנעתי אותך להתאכזב מהם פחות...

Torn

New member
../images/Emo12.gif

תאמין לי שזה פלייבק.., לא צריך להיות מומחה גדול בשביל להבין את זה לבד.

בשתי מילים: אז מה...

כולנו יודעים שקרוליין ודעת לתופף, וטוב..! אז אם הם שמו פלייבק, אולי הם היו צריכים את זה מסיבה כלשהי (אמנם לא הצלחתי לראות את זה עדיין עם המחשב החנטריש שלי אבל אולי הם הגיעו למסקנה שיהיה לקארו קשה למדי להשתלט על כל התופים... אולי הם נעזרו בזה ואולי לא, מי יודע, אבל העיקר שזה יצא יפה.. לא צריך להיתפס לכל הפרטים הקטנים. וגם אם הם השתמשו בפלייבק, שיהיה להם לבריאות כל זמן שהם לא הפכו את זה להרגל...

forgiven dreams

New member
אתם מתנהגים כאילו.....

זו הפעם הראשונה בחיים שלכם ששמעתם אותם עושים פלייבאק... הם עשו את זה כבר במלא הופעות ~ Live at San Remo Festival 2002, TMF wards Flanders 2001 ועוד הרבה. יש סיבות שונות, זו יכולה להיות החלטה שרירותית של המפיקים, אולי הייתה בעיה עם הציוד ואולי מישהו מהם לא הרגיש טוב באותו יום... אתם לא יכולים לשפוט ולבקר ככה.... אני חושבת שזה יפה שהם הצליחו להרים הופעה בפני סוג כזה של קהל אחרי כל כך הרבה זמן שהם לא הופיעו, ועוד בבית. הכי חשוב שהספורטאים נהנו

forgiven dreams

New member
אגב,

אנדראה כן שרה לייב, ההתחלה של Breathless לא, אבל השאר כן. אה ובסוג קהל התכוונתי לגודל המאסיבי....כבר כמה שנים שהם לא ניגנו לכל כך הרבה אנשים.

p i n g o

New member
הם עשו עבודה מצוינת:

עובדה שאחרי שהספורטאים שמעו אותם מנגנים לישראל יש כבר כמה מדליות זהב!

p i n g o

New member
ראיתי בטלוויזיה

מעניין שבערוץ 2 לא דיווחו על זה ובערוץ 10 כן...

למעלה