speakers for laptop

feldman9

New member
speakers for laptop

שלום אנשים, תגידו יש מצב לחבר רמקולים של מערכת למחשב הנייד שלי? אם כן איזה כבל אני צריך? thx

gozala

New member
תחשוב הפוך על הפוך, יש רמקולים ../images/Emo45.gif

שמתחברים לנייד בלי כל בעיות והם מגיעים עם ספק כח משלהם, שאלה אם יש לרמקולים של המערכת תקע משלהם (לא! בד"כ הם מגיעים עם כבלים מקולפים בקצה והקטע הגלוי מתחבר לבורג) ונניח שהצלחת איכשהו לחבר תקע, יש להם ספק כח משלהם? נסה. לא יותר פשוט לרכוש רמקולים? זו לא הוצאה כ"כ גדולה והמחשב נשמע נהדר איתם. (יש לי שני זוגות).

feldman9

New member
נשמע הגיוני

יש לך המלצה לרמקולים טובים? ומה דעתך על: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2,CONTENTID=9372 בעיקרון אני מחפש משהו שייתן עוצמה, אבל במחיר סביר

Ixion

New member
מחיר סביר יכול להיות הרבה דברים...

אני משתמש במערכת 2.1 של creative - כולל סאב וופר - זה עולה כ250-300 שקל. אני ממש מרוצה, אבל מצד שני, אני לא ממש מבין כמה יותר טוב זה יכול כבר להיות...

gozala

New member
זוג אחד עלה 10$../images/Emo8.gif

הזוג השני? חבר של בתי השאיר אותם אצלנו במחסן, בתי השתמשה בהם להגברת WALKMAN זוכרים שפעם היה מכשיר כזה??? מהמחסן עברו הביתה. יום אחד שלפתי אותם וחיברתי למחשב והתברר שהם נהדרים, אני יכולה להשמיע לכל השכנים בסביבה את המוסיקה מהמחשב שלי
, האחרים מכיוון שכך, ארוזים להם בפינה. (רכשתי אותם באי ביי כמובן).

levikon

New member
יכול... יכול... ../images/Emo13.gif

מגבר טוב של קרל ורמקולים של פולקאודיו..... תשמע צלילים שלא ידעת שקיימים.

levikon

New member
השאלה היא אחרת.

יש לך מערכת? אם כן, פשוט חבר את המחשב למערכת והרמקולים יעבדו יופי. לא צריך לקנות סתם כך משהו יעודי. רק כבל פשוט מהנקודת יציאה במחשב (פלאג של אוזניות), לפלאג הכניסה במערכת. (או 2 בננות או כבל זהה של אוזניות). דבר פשוט ביותר.

למעלה