SPB ופוקט Rx3715

SPB ופוקט Rx3715

התקנתי את התכנה הזו אך אני נתקל בבעיה. בכל פעם שאני מפעיל את האופציה של אייקונים על המסך ה today כל המכשיר נתקע. האם מישהו נתקל בבעיה זו? כמו כן בפוקט יש את תכנת הפתיחה עם 4 הכפתורים על המסך - מצלמה, מדיה, תמונות, ושלט לבית - האם יש דרך לשנות את זה, ושיהיו שם תכנות אחרות??? המון תודה מיקי

לא שמעתי על תקלה כזו עם SPB

SPB זו תוכנה מעולה, האם התקנת את הגרסה המתאימה למערכת ולמעבד שלך? כמו כן יכול להיות שעשית התקנות שחירבשו לך את המכשיר, מקווה שהתקנת רק באופן מסודר ותואם למכשיר שלך אחרת תאלץ לעשות הארד ריסט ולהתקין הכל מחדש, במקרה כזה גם אל תשתמש בשחזור אלא תתקין הכל מחדש נכון. מניסיוני הרב עם פוקט אחד הדברים שלמדתי זה שכשמתקינים נכון ומסודר הפוקט עובד חלק ללא תקלות וכשמתקינים בברדאק כל המכשיר מתחרבש. אינני יודע את התשובה לעניין תוכנת הפתיחה של הפוקט אך אם אתה משתמש בSPB למה אתה צריך אותה בכלל?

מסכת ההתקנות

היי עו"ד פרטי, תודה על התגובה. את ההתקנות בינתיים ערכתי באופן מסודר, כאשר התקנתי תכנה שאמורה לאפשר שינוי של הרזולוציה של המסך היא חירבשה לי את הפוקט. עשיתי הרד ריסט, הסרתי את הכל מהמחשב שלי והתחלתי מהתחלה. סדר התקנות: Eyron Hebrew Suppoert HP Image Transfer Developer one Agenda Fusion Soti Pocket Controller Resco explorer 2003 Resco ftp add-on Resco Registry Add-in Cerience RepliGo ועכשיו יותר מזה, מדי פעם המסך לא מתנקה כאילו הוא לא עושה Refresh. כאשר אני סוגר תכנות. (מה גם שהם לא ממש נסגרות
שזה עוד משהו מרגיז) כשאתה אומר מתקינים בברדק למה אתה מתכוון? מיקי

לאן התקנת את התוכנות?

האם התקנת את התוכנות ל IPAQ FILE STORE ? אם כן אז הוא לא נמחק בהארד ריסט ויכול להיות שיש לך דם שאריות של תוכנות ו/או התנגשויות שידפקו לך את המכשיר. כמו כן לא ברור לי מדוע התקנת תוכנה לשינוי הרזולוציה של המסך? לא נראה לי שהתוכנה הזו מיועדת למכשיר שלך ויכול להיות שהיא עושה את הצרות. עשה חיפוש ומחק כל קובץ שקשור לתוכנה זו. כמו כן אם אתה עושה הארד ריסט אני מציע לך להתקין את העיברית בסוף ולא בהתחלה. לגביי זה שהתוכנות לא נסגרות זה משהו מאוד פשוט לפתרון ה- SPB פוקט פלוס עושה זאת למשל בקליי פשטות.

הסבר

אחרי שהתכנה הזו virtual display או משהו כזה, עשתה לי את הבלגן, עשיתי הארד ריסט. את כל התכנות התקנתי למקום שהן המליצו להתקין (אף אחד מהם לא ה SD ולא ה IPAC F.S . עכשיו עשיתי הרד ריסט שוב, ואני מנקה גם את כל המחשב מכל מה שקשור לPPC ואני אתחיל מחדש. אני הפעם אנסה את מה שאתה מציע ואת העברית להתקין אחרי הכל. אני אתחיל ב SPB. לגבי עניין הגרסאות. כשאני בודק באתר הם אומרים שזו הגרסה האחרונה של התכנה (לדוגמה Resco file explorer) אך כאשר אני מתקין אני מקבל את הודעה שאומרת שהתכנה מכוונת למערכת הפעלה קודמת ויכול להיות שהיא לא תעבוד טוב.. - אז מה הקטע? הם עוד לא מוכנים?? שוב תודה על עזרתך, בהחלט עוזר המון! מיקי

נ.ב. האיירון מותקן על הפוקט כך

שהוא יתקין את עצמו ברגע שאני עושה הארד ריסט - לבד. מיקי

יכול להיות שהתוכונת לא מתאימות

לא כל התוכנות מתאימות למערכת ההפעלה SE. כך בחשבון שיש תוכנות שלמרות ההודעה שהן מתאימות למערכת ההפעלה הקודמת עובדות גם ב SE כך שאכן לפעמים קשה לדעת.

למעלה