SPAM

schwinnie

New member
SPAM

פעם ראשונה שלי בפורום זה. אולי תוכלו לעזור לי לפתור בעייה. אני עובד בחברה שבה יש שרת מרכזי עם פיירוול. אני מקבל ל-outlook בממוצע כ-20 הודעות ליום מכל מיני גורמים מסחריים בחו"ל שאינם מוכרים לי (הצעות לייעוץ פינסי, שיפור ביצועים מיניים וכד') והדבר מהווה מטרד רציני. המייל שלי מופיע באתר החברה באינטרנט (מתחייב מהיותי מזכיר החברה) ובטח עלו עליו גם מכל מיני אתרים בהם השארתי כתובת בעת הרישום. בקשות להסרה מרשימת התפוצה מסייעות באופן חלקי. הפנייה אוטומטית למדור "זבל" של כתובות מסויימות גם אינה יעילה במיוחד. הייתי רוצה לדעת אם יש פתרון מומלץ לבעייה. תוכנה שנקנית בכסף או ניתנת להורדה בחינם, או פתרון מובנה במסגרת ה-outlook שיכול לסייע. פתרון על השרת או במחשב האישי שלי. תודה.
 

Teo Toriatt

New member
יש כמה

ניתן לחשוב על אופציות כגון eSafe, Trend Micro ואולי גם מוצר של Surfcontrol המיועד לשרתי דואר - תלוי במקום, בכמות ובכסף שניתן להשקיע. אני באופן אישי מעדיף את Esafe שגם סורק וירוסים תוך כדי וזו תוכנה ישראלית (יאללה ציונות!)
 

uzi2

Active member
גם כאשר כתובת דוא"ל רשומה באתר ה...

עדיין ניתן לרשמה באופן שאינו מקל על המנועים שאוספים כתובות לאספו. למשל ע"י הצגת בעזרת Javascript באופן שבו קוד המקור לא מכיל את הכתובת, או למשל הצגתה של הכתובת בצורת תמונה. חשוב לומר שבעניין הזה אף פעם לא מאוחר מדי לשנות את זה, כיוון שכל הזמן עוד ועוד מנועים אוספים את הכתובת למאגרים חדשים. לגבי מערכת אנטיספאם, אני ממליץ על SpamAssassin שהיא בעצם סקריפט של Perl, שהחברה יכולה לשלב אותו בשרת הדואר שלה (אם יש לה). אם אין לה, אז אתה יכול לשלב את זה בתוכנה שלך, למשל ע"י התקנת SAProxy. הקישורים הרלוונטים: http://www.spamassassin.org http://saproxy.bloomba.com
 

uzi2

Active member
הבהרה קטנה

רשמתי "באופן שבו קוד המקור לא מכיל את הכתובת" והתכוונתי "לא מכיל את הכתובת באופן מפורש".
 
למעלה