SP stuff for sale |במבה|

Tutix

New member
../images/Emo210.gif עהא מגניב

הMTV ירד מהרשימה? אוי שיט ><" אם אני רוצה לקנות, אז תפגשי אותי נגיד בת"א וכזה? וואי עד שאני יגיע לת"א.. אוף יש סיכוי די קטן שבחנוכה.. ממ.. בכ"מ תוסיפי אותי אוקיי ? :) יש לי מסנ די דפוק XD [email protected] עהא חולצה של MXPX *-* תגידי, מאיפה השגת את כל הדברים האלה? במיוחד הMTV בדיוידי, אני מחפשת את זה בכל חור כבר שנה

OverAndOver

New member
אני אוסיף |במבה|../images/Emo183.gif

מחר כי עכשיו אין לי כח להתעסק עם המסן
ותגידי לי איפה את גרה, יש מצב שאני אהיה שם מתישהו. החולצה של ממקס ממש יפה. כאילו המקדימה שלה זה אחד המגניבים, ושכלתי לשמור אותה אבל אני שונאת שאנשים הולכים עם חולצות של להקות שהם לא אוהבים/מכירים/שומעים אז אני לא הולכת להיות אחת כזאת. אני לא מבינה אנשים! את ההארד רוק היה בדיסק סנטר
*כןאניתלאביביתסנובית* וחלק מהדברים מניו יורק, חלק מהאינטרנט. אני הייתי פנאטית מטורפת כמו שאת רואה

Tutix

New member
../images/Emo210.gif אוקיי

אממ.. אני גרה בדרום.. אז זאת טיפה בעיה אבל במילא תכננתי להפגש עם בנות בת"א בחנוכה זה עדיין לא אושר ע" ההורים... אבל זה בתהליכי שכנוע בכ"מ נדבר כבר במסנ

Tutix

New member
../images/Emo210.gif אמ.. ובקשר להארד רוק

איך מצאת?! חיפשתי שם ואפילו את הגירסא הרגילה לא היה ואני מתה לדיוידי !! O:

YuvalSP

New member
חח מה את צוחקת? ../images/Emo3.gif

הדיסק הזה נמצא נטוש בחיפה, ב30 ש"ח
תבקשי שיזמינו לך בחנות דיסקים, לא בעיה להשיג אותו

Tutix

New member
../images/Emo210.gif חח באמת?

הייתי בת"א וחיפשתי בדיסק סנטר ובאוזן השלישית וזה הקטע של להזמין קצת בעייתי לי, זה ממש סיפור בשבילי לנסוע לת"א \: טוב, אני אנסה לחפש בעוד חנויות פעם הבאה שאני אהיה שם [יש מצב בחנוכה ואם לא אז בפסח ><]

YuvalSP

New member
את לא חייבת לסוע לתל אביב בשביל זה

פשוט לכי לחנות דיסקים שקרובה לבית שלך ותבקשי את הדיסק :)

Tutix

New member
../images/Emo210.gif אמממ.. זה קצת בלתי אפשרי

החנות דיסקים הכי קרובה אליי ..מממ.. ב"ש אני מניחה. הייתי שם באיזה 6 חנויות דיסקים, מהגדולות.. הם לא שמעו על סימפל בכלל ><" וההארד רוק הדיוידי שאלתי בכל חנות דיסקים שהייתי בה בארץ XD כל פעם שנוסעים לטיול איפשהו ליד קניון אני ישר רצה לחנות דיסקים ושואלת שם XD

Tutix

New member
../images/Emo210.gif XDDDD

חחחחחח ת"א רחוק לי אז חיפה XD... אני לא רוצה לחשוב כמה יעלו לי הנסיעות O: אממ.. כנראה שאני אסע לת"א ב17.12 אבל אני צריכה למצוא עם בנות שיסעו איתי, שזה ממש לא פשוט, רוב ההורים לא נותנים לנסוע לת"א >< אם מישי תוכל להשיג לי את זה [את הגירסת DVD] ולהפגש איתי או או משהו אני ממש אשמח שתוסיפו אותי למסנ - [email protected] חחחח אני ממש רוצה את הדיסק הזה XD

אני רוצה לקנותת !!

את הדיסק החתום של סאב ופייר והמהדורה המיוחדת של הסלף טייטלד. ובינתיים לא בטוח אם אני לא אמצא אבל את הABL של 30STM. שלחי לי הודעה בפרטי.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif בטח שתמצאי^^

למרות שהיא מוכרת את זה ביותר זול, יש את ABL כמעט בכל חנות דיסקים:] אם זיכרוני לא מטעה אותי בחנות הוא עולה 60 , לא בטוחה..

OverAndOver

New member
מה אני אעשה |במבה|../images/Emo183.gif

כאילו לא יודעת פתאום עבר לי. איפה איריס שתגן עלי?

OverAndOver

New member
וזה למה היא צריכה להגן עלי../images/Emo3.gif |במבה|../images/Emo183.gif

הסתפרתי ביי ד'ה וויי.

OverAndOver

New member
רציתי לעשות אנדרגאונד |במבה|../images/Emo183.gif

אבל בסוף זה יצטרך לחכות לפעם הבאה
זה כזה מבולגן ובערך עד הכתפיים אבל קצת יותר קצר.

למעלה