OverAndOver
New member
SP stuff for sale |במבה|../images/Emo183.gif
אז כן יסמין מקווה שזה פסדר שאני פותחת על זה הודעה חדשה
אבל יש לי מלא מלא מלא מלא דברים שלהם, ואני כבר לא שומעת אותם, אז אני מוכרת אותם. נתחיל ברשימה: קודם כל דיסקים מהדורה מיוחדת של הסלף טייטלד - 50 ש"ח מהדורה רגילה של הסלף טייטלד - 40 ש"ח מהדורה מיוחדת של הראשון - 50 ש"ח (את המהדורה הרגילה של הראשון אני לא מוצאת אז אני אחזור אליכם אם אני אמצא) מהדורה מיוחדת של השני - 50 ש"ח מהדורה רגילה של השני - 40 ש"ח MTV הארד רוק לייב הדיוידי - 50 ש"ח תקליט חתום על ידי סאב ופייר (התקליט ההוא שיש ממנו רק 200 עותקים) - 60 ש"ח שטויות למיניהן סיכות - בין 4 ל6 ש"ח כל אחת מחזיקי מפתחות - 5 ש"ח כל אחד שרשרת (זאת שהייתה בתומר) - 45 ש"ח חולצה של הס"פ קרו של שנה שעברה - 30 ש"ח חולצה של הס"פ קרו של השנה הזאת - 30 ש"ח פוסטר - 20 ש"ח ויש לי גם כמה דיסקים של להקות אחרות שני דיסקים של MXPX במצב טוב - 30 ש"ח כל אחד (השמות: אחד Ten Years And Running והשני Panic) דיסק חתום במהדורה מיוחדת מההופעה, עטיפה דיי שבורה - 10 ש"ח. (השם של הדיסק: Secret Weapon) דיסק של לינקין פארק, אין בעטיפה אל החוברת הזאת עם המילים - 20 ש"ח (השם: Minuets To Midnight) שני דיסקים של MCR, עטיפות במצב לא כל כך טוב - 20 ש"ח כל אחד (שמות: Three Cheers For Sweet Revenge ו The Black Parade) דיסק של לוסטפרופטס - 30 ש"ח (שם: The Fake Sounds Of Progress) אמריקן אידיוט של גרין דיי - 40 ש"ח 21st Century Breakdown של גרין דיי במהדורה מיוחדת - 50 ש"ח A Beautiful Lie של 30 סקנדס טו מארס - 30 ש"ח The Lost Broken Bones של יוסלס איי די - 30 ש"ח חולצה של ממקס - 30 ש"ח (ממקס=MXPX) מחירים גמישים, כמובן הנחה למי שיקנה כמה דברים, וצרו איתי קשר במסרים או למי שיש אותי במסן אז שם. גם אם העטיפות דיי שבורות הדיסקים עצמם עובדים מצוין.
אז כן יסמין מקווה שזה פסדר שאני פותחת על זה הודעה חדשה