Soyabela

Soyabela

גם אני קניתי את המכשיר המדהים הזה
קיבלתי אותו ערב פסח וכלכך שמחתי
הכנתי חלב שקדים-תמרים
שקדים-בונדוק-תמרים
שקדים-בונדוק-ברזיל-תמרים

ואז רציתי להכין חלב קוואקר תמרים - אבל משהו כנראה עשיתי לא נכון ויש שרוף בתחתית הסיר. ניסיתי כבר השריה עם סודה/חומץ/נוזל כלים/אבקת כביסה
השחור ירד קצת אבל עדיין יש לא מעט

יש למישהי פה רעיונות אין לתקן את הנזק?

יש לי כלכך הרבה תוכניות עם המכשיר הזה.

דרך אגב את מה שנשאר במסננת אני מוסיפה לשוקולד וגלידה ביתיים

Belladonna Took

New member
אין לי תשובה אבל חייבת לשאול...

מהיכן הזמנת את המכשיר? האם שלחת לארץ?

אני עשיתי הזמנה לפני כמה חודשים והתברר שהחנות שממנה קניתי (בארה"ב) פשוט סגרו ונעלמו מעל פני האדמה. מזל שיש ביטוח על רכישות בכ. אשראי...

אני מתה להזמין ופשוט מתלבטת מאיפה וקצת חוששת ששוב זה יקרה...

Belladonna Took

New member
גם אני הזמנתי מהם

הם לא שלחו לי את המכשיר ולא ענו לאימיילים שלי במשך תקופה. את החיוב לעומת זאת ראיתי מיד בכרטיס האשראי.
באותו הזמן גם לפתע נעלם האתר שלהם מהרשת ואז התקשרתי לחברת האשראי וביטלתי את העסקה... תודה לאל שיש ביטוח על עסקאות כאלה.
עכשיו אני מסתכלת ורואה שהאתר שלהם עלה מחדש... אז זו באמת הזדמנות להזהיר את מי שחושב להזמין דרכם...

Belladonna Took

New member
הסתכלתי שוב באתר שלהם...

ועכשיו אני רואה שהם כותבים שהם תחת בעלות חדשה החל מפברואר 2014. לא יודעת אם זה מבטיח שהכל ילך איתם חלק...

regvuv1

New member
נראה לי שניסית את אותה חברה שאני ניסיתי

נדמה לי שזו היתה החברה שליידי באג כתבה עליה, ולנו היה מזל ששילמנו דרך אמאזון - הם הכריחו את החברה לענות לנו ולהחזיר לנו את הכסף. בסוף קנינו מחברה אחרת, אבל זה לא רלוונטי למי שלא גר בארה״ב.

regvuv1

New member
סליחה, לא סיימתי...

נסי להזמין מאמאזון או איביי, זה הכי בטוח והמשלוח לארץ לא נורא יקר, בהתחשב במחירים שגובים בארץ על כאלה מכשירים...

סליחה! לא היה לי מושג... מולי הם היו 100%

והמכשיר הגיע (בתוך ארה"ב) תוך הזמן שהם הבטיחו. מצד שני- זה היה לפני שנה, אז אולי דברים השתנו מאז?

regvuv1

New member
כנראה...

לא ברור מה עבר עליהם. הם לא ענו לטלפון, לא למייל, כלום - כאילו נסגרו. אז פנינו לאמזון שיבררו מה קרה ויחזירו לנו את הכסף, ואז פתאום (אחרי שכבר הזמנו מכונה ממישהו אחר וקיבלנו אותה) הגיעו מהם שתי מכונות. על אף אחת מהן הם לא הודיעו לנו, פשוט לא הגיבו.
שלחנו להם חזרה ודרך אמאזון (כי גם על זה הם לא הגיבו) דאגנו לקבל את הכסף בחזרה.
לא ברור מה עובר עליהם... אבל בזכותך קנינו את המכונה - קראתי את ההמלצה שלך והשתכנעתי, אז תודה!

דונה31

New member
נסי להשרות עם אבקה של מדיח כלים למשך הלילה

זה מה שאני עושה עם במידת הצורך.

לא אקולוגי

אבל תרתיחי מים עם אבקת כביסה. אחרי שיבעבע כל השרוף יורד אפילו הלי לשפשף.

עד עכשו לא ניסיתי עם הרתחה

היום כבר אעשה הכל עם הרתחה

ואכן הפעם עברתי לחומרים לא אקולוגיים אחרי שהסודה/חומץ/מלח לימון כבר מיצו את עצמם.

אז נשאר לי להרתיח עם אבקת כביסה או אבקה למדיח או מלח לימון.

למעלה