south town תנסו
מ מקס6 New member 11/7/07 #5 היי שרונית ,את פשוט גוררת את החפץ,,,, למשל את הבקבוק אחרי שרוקנת אותו את גוררת לקומקום ,,,את המאפרה את מרוקנת בפח ופותחת איתה את הארון, את הסיכה את גוררת לחוט אנטנה
היי שרונית ,את פשוט גוררת את החפץ,,,, למשל את הבקבוק אחרי שרוקנת אותו את גוררת לקומקום ,,,את המאפרה את מרוקנת בפח ופותחת איתה את הארון, את הסיכה את גוררת לחוט אנטנה
מ מקס6 New member 11/7/07 #6 את המגבות,,,, את גוררת למלבן שבדלת,היכן שיש כתב יפני ואת מקבלת פנס את מאירה את הארון החשוך שם נמצא החלק השני
את המגבות,,,, את גוררת למלבן שבדלת,היכן שיש כתב יפני ואת מקבלת פנס את מאירה את הארון החשוך שם נמצא החלק השני
מ מקס6 New member 11/7/07 #7 ברגע שאת מניחה את החלק השני,,,, את מקבלת משפך אותו את מניחה בבקבוק אחרי שאת שמה מים בבקבוק את נותנת לחתול ,היא תסרב ואז תתני לה את הצלחת עם האוכל ואת מקבלת מפתח
ברגע שאת מניחה את החלק השני,,,, את מקבלת משפך אותו את מניחה בבקבוק אחרי שאת שמה מים בבקבוק את נותנת לחתול ,היא תסרב ואז תתני לה את הצלחת עם האוכל ואת מקבלת מפתח
C caittylee New member 10/7/07 #3 טוב אז ככה יש לי מן קערית עם דפים,מאפרה,בקבוק ריק,סיכה שחורה לשיער,ושתי מגבות בקערית צהובה..מישהו יודע מה עכשיו?OO נ.ב היי אני ליבי,אני מסתכלת פה הרבה אבל עכשיו נתקעתי בלי תשובה אז החלטתי לשאול חח^^
טוב אז ככה יש לי מן קערית עם דפים,מאפרה,בקבוק ריק,סיכה שחורה לשיער,ושתי מגבות בקערית צהובה..מישהו יודע מה עכשיו?OO נ.ב היי אני ליבי,אני מסתכלת פה הרבה אבל עכשיו נתקעתי בלי תשובה אז החלטתי לשאול חח^^