Source Control

gmorphus

New member
Source Control

אני וחבר עובדים על פרוייקט משותף דרך האינטרנט, ואנחנו מעוניינים להשתמש באיזשהו כלי של ניהול תצורה. Source Safe זמין אבל אני לא מוצא דרך להתחבר לDB שמוגדר אצלו על המחשב. Any Help?

zvivered

New member
ייתכן ש: Rational clear case

איני יודע אם יש להם את היכולת שאתה מחפש. אבל שווה לנסות.

gmorphus

New member
יש להם הרבה יותר מזה

כלי מצוין. הבעיה היא שהוא עולה כסף, הרבה יותר מסובך (בעיקר להתקנה) ואין אותו ברשותי כרגע. כל מה שאני צריך זה כלי שיאפשר check in/out של קבצים. את זה Source Safe עושה טוב, אבל אני עוד לא גיליתי כיצד מקנפגים אותו כמו שצריך. עוד הצעות? (כמובן שלא אכפת ללכת לכיוון כלים אחרים אבל שיהיו חינמיים... בחיפושי אגב, ניתקלתי בכלי שנקרא CVS - Control Version System, אבל לא הצלחתי להוריד אותו)

DNile

New member
עוד לא יצא לי לקנפג שרת VSS,

אבל עקרונית זה אפשרי לחלוטין להריץ אותו על גבי LAN. הבעיה שלך היא שאתה לא בLAN, ואולי כל מיני אופציות כמו NetBios בינך לבין המחשב המרוחקת לא קיימות. במקרה כזה אפשר לשים איזה שהוא VPN/FW בין שני המחשבים(כדי שלא כל אחד יוכל להתחבר אליך בNetBios), ולאפשר NetBios על גבי TCP/IP בהגדרות תקשורת שלך.

DadleFish

New member
ברור ש-CVS.

CVS הוא האופציה הפשוטה והזמינה ביותר. אם יש לך לינוקס, זה אפילו עוד יותר פשוט. למה לא הצלחת להוריד אותו?

gmorphus

New member
הוא פשוט לא מצליח להוריד

אני עובד על windows, לא על unix/linux. הוא מספק גם שרת וגם לקוח? הקונפיגורציה פשוטה?

DadleFish

New member
אז ככה...

השם "CVS" הוא לשרת עצמו. לקוח זה סיפור אחר. יש לך את WinCVS המצוין בשביל זה. הקונפיגורציה די פשוטה, לפחות לשימוש בסיסי.

דווקה wincvs די בינוני....

זה הרבה יותר מוצלח
בכל מקרה כמו שאמרו השרת הסטנדרטי פועל על יוניקס/לינוקס (אולי תחת cygwin גם אפשר) -- CVSNT הוא פורט לחלונות. אפשר גם לבדוק את subversion.

annefan

New member
גם וגם

כשאתה קטן, ורוצה ללמוד פרל, זו למה. כשאתה גדל ורוצה ללמוד עוד פרל, זו אלפקה. וכשאתה ממש גדול, אז אתה גמל. (וכשאתה גמל, אתה ממש איל...)

Scipio

New member
CVS

הפתרון הוא CVS. - חינמי , עובד ברשת ויש הרבה תמיכה בו. כמו כן הייתי ממליץ לעבוד עם CYGWIN בשביל סקיפטים שאולי תצטרך. תסתכל על הלינקים המצורפים לשרת ולקוח. (אצלי עובד שרת CVS NT ועובד מצויין (בשביל לקבצים + גיבויים).

zagzagzag

New member
שאלה על CVS

מישהו ניסה שירותים כמו CVSDude ? אני מתלבט אם להשתמש בשירות כזה או להקים שרת CVS בעצמי. הפרויקט שלי לא גדול במיוחד

למעלה