sounds מישהו יודע מה זה?!

OCDGUY23

New member
sounds מישהו יודע מה זה?!

אהלן..שמעתי קוראים לזה סוואנד או משהו כזה ואין לי ממש מידע על זה ואשמח לקבל כמה שיותר מידע אם יש לכם על זה..... מצורפת תמונה.... זה המוט מתכת שדוחפים לשופכה...

Hoova2x

New member
זה נועד לגירוי השופכה מבפנים

לא מזמן ראיתי סרט עם מישהו שדוחף לעצמו מברג לתוך הזין והסבירו לי שזה מביא לאורגזמות מדהימות (לא ברור לי אין הוא לא נקרע מכאבים, אבל לבריאות). נדמה לי שקוראים לזה סובוקד, אבל אני לא בטוח.

jjaki

New member
אאאאאאאוווווווווווווו

לא הייתי מעז להתנסות במוצר כזה. איך אפשר לסבול מכאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאבים....

ז י ק ו

New member
../images/Emo4.gif

לא ניסית, אז איך אתה יודע שזה כואב ? אבל אתה צודק, זה באמת נראה כואב ולא נעים.. (לפחות בשלב החדירה לשם)

jjaki

New member
צודק...

אך לפעמים עדיף לא לנסות ולא להבין לעולם מאשר לנסות...

what212

New member
תשמע...

אם תנסה להדיר מברג, למה שלא תנסה מקדחה :) אני אישית לא הייתי מנסה לדחוף לשם דברים חדים. די עדיף משהו עם קצה מעוגל(תקראו לי מטורף) זה מה שנראה לי לפחות. ורק אם מגזימים אז זה כואב. כל אחד צריך לדעת מה הגבול שלו... כמו כל דבר. אבל כן, זה די טוב אם לא מגזימים... (אני לא כזה תמים)

jjaki

New member
טוב...

שיהיה לך בהצלחה בהתנסות בחפצים עם הקצוות המעוגלים
לעת עיתה אני לא אנסה בשום דבר כל מה שקשור לחדירה לתוך השופכה! אולי בעתיד רחוק רחוק כשאשתעמם אז אנסה
כן כמו שאמרת כל אחד יודע מה שטוב לו. ואני חושב שטוב לי לא לנסות בדברים כאלה.

what212

New member
טוב

מי שמכיר אותי יודע שאני האחרון שיאלץ מישהו לעשות משהו בניגוד לרצונו. תעשה מה שמתאים לך ומה שאתה מרגיש בנוח איתו, כי באמת לא שווה להתחרט אחר"כ על משהו שלא ממש רצית לעשות.

למעלה