SOUNDGARDEN

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

taya

New member
SOUNDGARDEN

מכירים את זה שיש שיר אחד, שאתם ממש אוהבים ויש לכם אותו במיקס על דיסק צרוב, אבל אתם לא מכירים עוד שירים של הלהקה? מיי פואנטה איז- מישהו מכיר את SOUNDGARDEN? השיר המפורסם [והטוב] ביותר שלהם זה: BLACK HOLE SUN למישהו יש פרטים עליהם? דיסקים שהם הוציאו? משהו...?

z.StarDust

New member
בטח!!!

יש לי דיסק אחד שלהם בשם:``superunknown``-שבו יש את בלק-הול-סאן(אין לי כוח לאנגלת), אלבום חביב לדעתי...פשוט צריך ``להתרגל`` אליו... סכ``ה טוב ממש.

flowr..

New member
יש להם

דיסק אוסף שהם הוציאו ממש לפני שהם התפרקו, הוא נקרא ``A-Sides``, והוא כולל את כל השירים הכי טובים שלהם.

superunknown

הדיסק הכי טוב שלהם לדעתי וממנו השיר המוהלל שלהם black hole sun דיסק טוב מאוד...

taya

New member
חבריה!!

ראו זה פלא, מקורות מדווחים לי ששם הלהקה אינו SOUNDGARDEN אלא savage garden. האם זה יתכן? האם זה אפשרי? כל עוד אנחנו כאן חיים.... נוסטלגיה מימי ילדותי... אח אח אח, כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה [וטוב שכך]. אבל אלנא נטבע במעמקי הנוסטלגיה ונשכח לשם מה אנו כאן- כדי לעזור לטיה האומללה לפענח את התעלומה, מה שם הלהקה? ואם מישהו ער ואין לו מושג, הוא מוזמן לשלוח אותות חיים :)

z.StarDust

New member
אין מצב!!

black hole sun הוא של SOUNDGARDEN, ולא אחרת!! הקליפ המגניב ביותר עם הבארבי במנגל...בטח!! הלהקה השנייה שהזכרת-ממש לא דומה (אוליי מזכירה בשם), הם ממש לא אותו הדבר!! בדוק.

the real flea

New member
מי המקורות המפגרים האלה???

זה ממש לא נכון, זה ממש לא קשור סאונד גרדן הרבה יותר טובים חוץ מזה

Hell is beige

New member
אאוסטרלים ווסים שלא ידועים לנגן

או בשמם השני - סאוואג` גארדן... לעומת זאת, סאונד גארדן הם דווקא דיי בסדר, והם מסיאטל, כן כן כמו קורט...

** רוזבד

New member
פרטים יבשים

הם הוקמו בשנת 1984 והתפרקו בשנת 1997 יש להם 7 אלבומים ו15 קליפים

למעלה