sound of silence

sound of silence

music.... אם בזמן סקס הייתה מוזיקה ברקע, מה הייתה המוזיקה האידיאלית שלכם? (אם יש כמה שירים, סוגים, להקות אתם מוזמנים לפרט)

Sefy

New member
!I Love that song

I even have Bonnie Tyler´s CD, and I got the remix of it which gives !it some more tempo, and I got the 6min version of the song by Bonnie

בזמן סקס......

צלילי הקפיצים החורקים של המיטה בבית ההורים, בקצב הלב ובהלמות הדם שמנפח את הורידים במקומות הנכונים. ובנוסף........ שירי אהבה רגועים של זמרים ישראלים.

shant

New member
../images/Emo9.gif

(hey הנה גיליתי אותכם....) רמי וריטה דיסק ההופעה ו-ו-א-ו (גם ביורק מומלצת..
) אבל הכי כיף זה הפס-קול החי והנושם...

יש כמה דברים ....

שעושים טוב, זה עניין של מצב רוח בעיקר. *למצב רוח רומנטי ורגוע אפשר בלדות רוק משובחות סטייל הסקורפיונס ודייר סטרייט. *למצב רוח כיפי ואנרגטי אפשר היפ הופ לסוגיו, ישראלי מגניב סטייל משינה, הג´ירפות, זקני צפת וכו´... *למצב רוח אגרסיבי אין כמו דת´ מטאל מעולה כמו מורביד אנג´ל, ראמסטיין וכאלה. ואם לא כל אלה תמיד אפשר פורקיופיין טרי או הנדריסק או הדורס- כל מוזיקה שעושה נעים באוזן והולכת טוב עם גניחות וצעקות.

טלטלונת... ../images/Emo13.gif

אין לך מושג כמה שאני מסכימה איתך בקשר לבלדות רוק אבל אני כל כך לא מצליחה לדמיין סקס לצלילי Zwitter, Du Hast או Ich Will...

ההעדפה שלי..

הראשונה שלי , שמה שמור עמוק אצלי...היה לי כך כך כיף איתה. ההתלהבות שלנו מהנושא החדש שצריך לחקור, פשוט היה כיף. ובאותה תקופה , היה את השיר ההוא של דני רובס...על הילד עם הבית כנסת , אני לא זוכר את שם השיר. ועד היום שאני שומע את השיר הזה , אני נזכר בסקס הבתולי הזה. אחח אני מתגעגע. אני מרגיש כמו נרקומן של סקס , שרוצה את הסטלה הראשונה שלו. תודה.

המממ...אין כמו מוזיקה אלקטרונית

ZERO 7 ושות´. האלבום החדש של אהא גם עושה את זה. מוזיקה שקטה (לא יודעת מה איתכם...) למרות שבד"כ אני לא זוכרת מה שמעתי.

chupchik

New member
מומלצים, (לדעתי)

Thievery corporation Hi fidelity lounge Groove armada – Vertigo Groove armada – goodbye country אלה חלק מההמלצות שלי. מוזיקה מחרמנת לאללה

בשבילי.....

הפסקול של הסרט האלמנט החמישי או האלבום SNOW GOOSEשל CAMEL [מי שמכירה את זה שתיצור קשר מיידי בתיבת המסרים...] או כמובן השירים המחרמנים של ג´ים מוריסון והדלתות

Chad

New member
Only House Music

במצב של חרמנות גבוהה House Mucis במצב של רומנטיקה מוסיקה צרפתית או איטלקית

Jabberwock

New member
ובשבילי...

הכי מתאים טריפ-הופ. אם מישהו לא מכיר, הכוונה לצלילים מיסטיים וחושניים כאלו, שמתאימים במיוחד ללילה, כמו מאסיב אטאק, פורטיסהד, אייר... תנסו.

בהחלט טעם משובח .

וגם בעיני זאת ה-מוסיקה לסקס. אם כי אני הייתי עושה הפרדה גדולה לפחות בין מאסיב ופורטיסהיד לבין אייר ,על אף מספר צלילים חלליים ב"מון סאפרי" . ד"א : הסולנית של פורטיסהייד מוציאה השבוע אלבום סולו ,אבל משמיעת שיר אחד נראה לי שזה ממש לא בכיוון של "דאמי" למשל .

לוליטי

New member
אני מעדיפה....

אניגמה או שירים שקטים משנות ה - 80 בהחלט עושה את האווירה כמו שצריך! בכלל...למוסיקה יש המון השפעה על אופי הסקס...
לוליטי

למעלה