Soulico Crew Hits the G Spot

DJ$upreme

New member
Soulico Crew Hits the G Spot

זה בתכנון כבר כמעט חצי שנה, סוף סוף הצלחנו למצוא את הזמן לאחד את הסוליקו כרוב, הלו הם אלארם וסאבו ורוב, לסשן בג´י ספוט. מי שלא מכיר משום מה, אנשי הסוליקו מקפידים על מוסיקה איכותית ומחתרתית למדי בסטים שלהם, בשילוב עם להטוטי סקרצ´ים, ואוויה מיוחדת. במהלך הסשן הזה אני אתארח בסט אולדסקול. מי שמחפש רק DMX ג´ה רול או טופאק, לא מוזמן. התירוץ למסיבה הוא יציאת שני אלבומים מענינים בחברת BNE: בובי דיגיטל (ה-RZA), והאוסף האיכותי של Fatbeats עם אמנים כמו גורו, גרנד פובה, RZA ועוד. שניהם נמצאים למכירה בחנויות ומשניהם נחלק עותקים במסיבה. המחיר: 40 ש"ח. היום: חמישי. השעה: 23:00. הגיל: 18+ (כמו בדינמו). ילדים בני 15 ו-16 לא יוכנסו. נא הביאו תעודות זהות. אנחנו מבקשים בהזדמנות זו לקרוא כל הקהל של בני 18+ שמתחנן למסיבה של יהיו בה ילדים צעירים- זו ההזדמנות שלכם...יום נוח ומסיבה אטרקטיבית. בואו תראו לנו שאתם שם. להתראות.

עוNר

New member
אלוהים...

זאת צריכה להיות מסיבה ענקית! תחברו את התקליטנים, התיקלוט, האוסף המדהים של פאט ביטס... לעזזל! כל כך חבל שאני לא יכול להיות שם! כל מי שיכול להגיע- שלא יחשוב על לפספס.

DJ$upreme

New member
הערה לצעירי הפורום:

אם יש כאן חבר´ה צעירים נושאי ת.ז. שמאוד רוצים להגיע, אתם יכולים לשלוח אלי אימייל ובו אתם מפרטים את תאריך הלידה שלכם (כפי שהוא מופיע בת.ז.) ואת הסיבה שבגללה אתם כל כך רוצים לבוא. אני מבטיח להעלות את הענין לדיון עם חברי סוליקו ולהקציב מספר (קטן) של כניסות לצעירים שיודיעו מראש. אני מדגיש - נושאי תעדות זהות. והמספר יהיה קטן.

MC ROEE

New member
סופרים תענה שניה

אם אני לא טועה אז פעם אמרת שארגנת איזה מסיבה לצעירים ביום חמישי כדי שנעבור את השיעמום שבין סוכות לחנוכה בכל מקרה מה עם אותה מסיבה?

da^Lord

New member
סופרים קראתי את הכרטיס האישי שלך

ויש לי להגיד עליו רק דבר אחד.. : הבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלה....
ממ.. בקשר למסיבה, נשמע טוב. בקשר לצעירים.. שוב כאב ראש. אולי כדאי שתהיה לך רשימה מראש באימיילים,שאנשים ידעו מראש אם הם ייכנסו. כי מה זה מספר מוגבל? איך תדע להגדיר את זה? ובקשר לריזה, הוא נכנס חזק אני רואה.. ובזה מתחיל לקיים את ההבטחה שלו שהשנה הקרובה תהיה מלאה בחומרים של הווטאנג.

למעלה