Soul teddies ו-mp eater

Elizab3th

New member
Soul teddies ו-mp eater

כשאני הורגת את ה-nightmares וה-voodoos/hoodoos אני מקבלת מהם חזרה MP מה שחוסך לי מבחינת שיקויים, האם גם כשאני הורגת את ה-soul teddies אני מקבלת חזרה MP? כמובן שכשאני מתאמנת עם הוודואים ה-MG שלי מבוטל כדי לא לבזבז MP, אני כן מפעילה אותו כשאני הורגת את הסוסים (סיוטים). האם גם אצל ה-soul teddies אני צריכה לבטל את הMG?

תשובה ממני- ../images/Emo87.gif

יש להם חולשה לHEAL. עם זאת, הם תוקפים בשריטות
.

grinberg

New member
תשובה גם ממני

אם את שורדת יפה עם "בובות וודו" סביר להניח שתסתדרי יפה גם עם "נשמות דובוני צעצוע" למרות שיש להם התקפת קסם מעט גבוה מבובות הוודו. אבל למה לך להתאמן עם נשמות דובני הצעצוע כאשר בובות הוודו מספקים אקספי הרבה יותר גבוה? אה, אגב באיזו רמה את?

Elizab3th

New member
אני רמה 66, בעקרון, יש לי קווסט עם הדובונים

הללו, לכן אני מתאמנת שם.

grinberg

New member
ברמות כאלה מומלץ לעשות מ"ק

גם משימה הקבוצתית באורביס וגם בלודירום נותנים אקספי הגון מה גם שמשימה זו נותנת רק 35K אקספי ובהמשך עוד איזה 42K - לא שווה.

Elizab3th

New member
מה הכוונה מ"ק? ואגב, אם הכוונה לPQ

אני ממש לא טיפוס של PQS, לא אוהבת, מעדיפה להתאמן בPARTY אבל לא PQ.

grinberg

New member
אבל עיקר התהילה מתחיל מרמה 71 ומעלה

מאחר ורוב שחקני מייפל עושים גליץ' הנסיס פיקיו וגליץ' אורביס פיקיו אין היום תהילה בולטת לרמות הנמוכות מ-71.

Elizab3th

New member
מה זה גליץ' הנסיס וגליץ' אורביס? אני יודעת

שהגליץ' באורביס לא חוקי, האם לזה הכוונה? מישהו בגילד שלי נחסם בגלל שנתפס בגליץ' באורביס, הGM מסתובבים שם די הרבה.

grinberg

New member
טעיתי, לבובות הוודו אין בכלל התקפות קסם

הם רק יותר מהירים (היידן-סטריט בלבלה אותי)

deisy

New member
למה את לא מפעילה את ה MG?

הוא לא לוקח כמות כזו גדולה של MP.. לא יודעת, אצלי הוא כל הזמן מופעל, שמתי לב שכשאני לא מפעילה אותו, רמת הפגעה של המפלצות מורידה לי הרבה יותר חיים, ואם יש לאגים.... אז אני פשוט מתה
ה mp eater שלך ממוקסס לגמרי? כי אצלי, יש בו משהוא כמו 10 נקודות ורק עם הסוסים אני רואה משמעותית את החזרת ה MP עם כל השאר אני בקושי מרגישה אותו... (אגב מצאתי חליפה! שחורה אמנם, אבל סבבה!...כמה INT יש בשלך? אם תגיעי ל 70 ותחליפי כובע .. תגידי לי, אני אקנה ממך את שלך, מתאים לי 7 INT
)

Elizab3th

New member
בוודו לא מפעילים MG והכל אצלי ממוקסס למעט

הINVICIBLE שנשאר לי לשים בו נקודה אחת ברמה הבאה ואז אני מתחילה לעבוד על הHA. בהתחלה לא ידעתי שאצל הוודוס לא מפעילים MG ופשוט באופן אטוטומטי עבדתי איתו גם שם, הMP שלי היה יורד מהר מאד, מאז שהתחלתי להתאמן עם הידיד שלי שהוא קוסם ברמה 87 הוא הסביר לי שקקלריק אני חייבת לבטל את ה-MG אבל לדאוג לא לעזוב את האצבע מכפתור הריפוי והוא פשוט צדק, הMP לא מתבזבז לי בכלל בוודוס, הוא תמיד נשאר לי מלא, להיפך כשאני עם הMG, יש מקומות שאין צורך להשתמש ב-MG כלל. שמתי לב שגם המכה שהמפלצות פוגעות בי הרבה יותר קטנה כאשר אני מפעילה את ה-INVICIBLE, כך שלא כל כך מהר מתים שם, אצלי באופן קבוע כשאני שם יש INVICIBLE וBLESS. בסוסים אני כן מפעילה MG, כי הם לא רגישים לריפוי. ולגבי הכובע, בכיף, אני צריכה למצוא כובע חלופי עם כמות זהה של INT.

deisy

New member
או קי,

אז עכשיו אני מבינה למה אצל הזומביים ה MP הלך לי בכמויות... כלומר, לפי מה שאת אומרת, כל מי רגיש לheal עדיף לא לשים MG... ילך לי פחות MP הבנתי נכון? invincible ו bless תמיד מופעלים אצלי... תודה!

grinberg

New member
את לא מרוויחה רק MP

את מרוויחה את הזמן של מילוי ה-MP (ושהייה נוספת לאחר המילוי) במכת רפואה, זמן זה יכול להיות קריטי כאשר מתאמנים במפלצות חזקות בהתאמה.

Elizab3th

New member
../images/Emo24.gif היום כשאני מסתכלת על הגנבת..

או אפילו סתם נכנסת לדמות, אני מגלה כמה היא חלשה לעומת הקלריקית שעולה עליה פי אלף מונים. אני שלמה עם ההחלטה שלי, הייתי צריכה מההתחלה לפתוח דמות של קוסם, סתם בזבזתי זמן על לוחמת וגנבת חח.

deisy

New member
מממ...

אני חושבת שדווקא היה טוב שפתחת אותה ככה... כי למדת ממנה דברים וככה יכולת לעשות קלריקית מושלמת!

Elizab3th

New member
הלואי והיא היתה מושלמת ../images/Emo10.gif

חסרות לה שתי נקודות בMP RECOVER, למרות שמשיחות שלי עם קוסמים, רובם ככולם אומרים לי שזה ממש לא משנה ולא מוריד מהכח של הדמות, אבל בכל זאת, אני מרגישה שהיה כאן איזשהו פספוס.

Elizab3th

New member
לא חסר לי בMG, הוא ממוקסס, חסדר לי בסקילים

של העבודה הראשונה 2 נקודות בRECOVER MP

למעלה